Oda mióta neki állt a One Piecenek kerülte a választ arra, hogy hány társa lesz Luffynak. Amíg nem teljes a csapat miért változtatna ezen? Saját magának árt vele.
Viszont, ami tényleg nevetségessé teszi az interjút, hogy Jinbe-el húzza az emberek agyát már évek óta. Még most se tudjuk mi a rák van vele nem tajzolja le őt a borítóra és bejelenti, hogy rajta kívül már csak egy tag lesz? Ez számomra teljesen hiteltelenné teszi az egészet.
Hát én erre 100% biztosan nem vennék mérget,hogy az utolsó tag Carrot lesz.
1)Egy interjúban Oda elmondta,hogy már találkoztunk a történtet folyamán a másik csapat taggal (Nem Jinbe-re gondolt) Nem zárom ki,hogy Carrot tag lesz
2) Attól, hogy Luffy elmondta 10 csapat tagot szeretne. Én személy szerint úgy gondolom, hogy több lesz mint 10. Mindig változik valami
Terveztem Oda interjúit elolvasni, de Sanji év ígérete óta inkább maradok a manga/anime utalásoknál. https://www.youtu...IlL_QXoKYQ
Pedro lesz a kulcs a csatlakozáshoz .Carrot kívül Vivi az egyetlen hivatalos jelölt, aki persze személyes okok miatt ideiglenesen visszautasította. Mert az országát kelet menteni.
Ha nem Vivi,akkor marad Carrot.
Ha nem is a cikkben,de a manga olvassuk már tudják,hogy a ki a 9 hivatalos tag!^˘
Utolsó tag pedig 100% Carrot lesz .
Nem mindenki. Én mai napig azt várom, hogy Jinbe meghaljon. Nem való Szalmakalaposnak.
Teljesen mindegy, milyen "szavak" (amik egyébként mondatok, de neked elnézzük) hangoztak el, amíg nem koccintanak, és Oda nem rajzolja Jinbet is rá a színes nyitóoldalakra a Szalmakalaposok mellé, addig Jinbe nem tag. Pont. Nézd vissza a korábbi, ehhez hasonló eseményeket.
Hogy Carrot mitől 100%, azt nem tudom, de a te "logikádat" mi, "manga olvassuk" nem biztos, hogy tudjuk követni. Nem mellesleg, a cikket linkelted, most meg magyarázkodsz ostobaságokat. Ennyi erővel linkelhetnék egy cikket a globális felmelegedésről, és írhatnám, hogy említik benne Mihawkot, majd mikor felhomályosítanak, hogy nincs is benne, akkor elkezdenék beszélni arról, hogy de a manga olvassuk tudják. Fuck logic.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Én még abban sem vagyok biztos, hogy Jinbe tag lesz, nem hogy abban, hogy Carrot 100%
Ha a szavaknak ekkora súlya lenne, akkor Jinbe már a Gyojin szigeten csatlakozhatott volna, ott is elhangoztak ugyanezek a szavak amik most Totlandon, de mivel ekkor még Big Mom csatlós volt, így először velük kellett szakítson hivatalosan, ahogyan azt tette is, leült és emelte poharát rá...Most ugyanennek kell megtörténnie ahhoz, hogy szalmakalapos legyen, leülni és koccintani.
Én nem szeretném, ha Jinbe feltétlenül meghalna, de én sem látnám őt szívesen a csapat tagjaként, a többieket kellene felerősíteni, mert így csak eggyel több jelölt lesz a "mentsük ki Nami, Chopper, Usopp seggét a bajból ha úgyvan" posztra.
Most tényleg olyan ritkán tudok egyetérteni dung-al mint amilyen gyakori a fehér holló de Jinbe-el kapcsolatban igaza van.
Luffy szerint ő Jinbe kapitánya.
Jinbe szerint Luffy az ő kapitánya.
Ez azt jelenti hogy igenis a legénység tagja.
Ezeket egyik Szalmakalapos se vonná kétségbe.
De szerintetek nem tag mert még nem piáltak együtt?
Ne már!
Tehát... az a konklúzió, hogy Oda bizonyára elfelejtette Jinbet rárajzolni erre a 7 borítóra, mint új tagot, teljesen megtörve ezzel a 900 fejezetes hagyományát Egész biztosan erről van szó.
Vagy lehet, hogy Jinbe hivatalosan mégsem tag?
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Akkor az egész manga egy nagy hazugság, mert ami nincs a boritóképnél az fillernek számít^^
Kb így értelmeztem véleményedet xD .
One piece =halhatatlansággal xD .A One piecenál mindenki Gyojin és 99,9% mindenkinek halhatatlan xD .
Még egy atombombával se lehet megölni senkit, kivéve az állatokat, akiket meglehet ölni, enni stbstb^^
Egyetlen kivétel Akainu, aki nem 1,hanem 2 fontos személy is sikerült megölnie a One piece történetében xD
Többiekben ott van miss-miss skill xD.
Bocsi,de ezt a poént nem bírtam kihagyni xD .
A borítós logikát figyelembe véve lehet abban valami, hogy még nem 100%-os tag, de akkor is már szinte annak tekinthető.
Gondolom a megfelelő pillanatra vár Oda és akkor fogja őt is odarajzolni. Szóval nem tudom mi a gond azzal, hogy páran már olyan kijelentések után tagnak tekintik.
Jinbe abban az esetben nem lehetne tag ha meghalna, de az meg olyan furán jönne ki. Luffy-nak nem hiszem, hogy kéne most egy halál mint Ace esetében megint.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Tapion-sama
A különbség hogy ők az első megjelenésükkor még nem voltak tagok senki szerint.
Ráadásul Nami-t már akkor tették borítóra ha jól rémlik mikor még nem volt tag csak Luffy-ékkal utazott.
És most egyébként azt mondod hogy valamit így gondolsz hogy szabály de Oda ilyet sose mondott ellenben Luffy-val és Jinbe-el kimondatta hogy Luffy Jinbe kapitánya tehát Jinbe Szalmakalapos. Vagyis van az elméleted ami szemben áll Oda által manga-ban kijelentett dologgal.
Amíg Oda nem nyilatkozza, nem írja SBS-ben vagy nem mondtja ki a manga-ban hogy Jinbe nem tag addig bizony Oda-nak hiszek vagyis inkább Luffy-nak és Jinbe tag.
Tudod egy bizonyos személyt szoktuk mindig amiatt leszólni hogy Oda kijelentéseinek a saját elméleteivel mond ellent.
Ráadásul egy nem fake-nek tűnő cikk szól arról hogy Oda is kimondta hogy Jinbe tag.
dungeonlord
Fehérbajuszt még mindig nem Akainu hanem a BB kalózok nyírták ki.
Fogadd már el.
Tapion-sama
IQ-teszt Ezt adom És még nem is h-lyeség hanem jó ötletnek is tűnik
Az itt a legnagyobb probléma, hogy se Hiei, Tapion-sama ,de még Csilla se akarja látni a csapatban.
De ez inkább személyes vélemény. Mint pl én Ceaser kapcsán, akit Hiei támogat, de a szalmakalapos csapat nem .
Miért nem csatlakozott előbb Jinbei ?Talán ezért nem, mert egy ország védelmezője és egy másik kalózbandával állt a szövetséggel, aki ráadásul egy Yonko.
Itt lemondott Jinbei az ország védelméről http://naruto-kun...iece/652/5 és itt pedig http://naruto-kun...ece/863/18
búcsúzott a régi kalóz szövetségtől és itt harcolhttp://naruto-kun...ece/901/13útoljára a régi legénységével. Innentől pedig tiszta lappal kezdhet Jinbei.
Jinbei helyzete nem volt olyan egyszerű, mint a többi szalmakalaposé.
De ezen már felesleges szerintem tovább rugózni.
Majd Wano arc közepén vagy a végénél ott lesz Jinbei a boritóképnél .
dungeonlord
Fehérbajuszt még mindig nem Akainu hanem a BB kalózok nyírták ki.
Fogadd már el.
BB adta meg az áldást, de gyakorlatilag Akainu darálta le a fél fejét.
Wb csak az akarat erejével tudott még életben maradni .Ha esetleg tévedek, akkor bocsánat.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.07.28. 14:33
Hát utána legyőzte BB-t még. Aprította a gyújtóst a tengerészekből. Szétszaggatta a szigetet. Ja tényleg Akainu nyírta ki. NEEEM!!!
Fehérbajusz azért halt meg mert szitát csináltak belőle BB és emberei.
Ha nem jön BB és visszavonul simán kinézem a One Piece-ből hogy ellátják és vígan éli tovább az életét fél fejjel.
Nem tudhatjuk egyedül azt tudjuk hogy Akainu nem ölte ki és vesztett illetve hogy BB vesztett de a legénységével kinyírták.
Ennyi