Én olvasom a mangát és sejtem, hogy hol tervezik meghúzni az évad végét. Nagyon brutál lesz én már várom. A folytatásnál meg számít az is, hogy mennyire szeretik ezt a japán rajongók. Remélem nem csak mi szeretjük hanem ők is.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Számomra a Dragon Ball után a legjobb anime, nagyon el van találva, valami brutál lenne már látni Midoriya-t full powerben. De sajna addig még hosszú út vezet. Viszont ha a mostani részeket is ennyire csípjük, mi lesz akkor? :D
Az előző évad végén az ALL MIGHT-os boss harcot többször viszanéztem, és a libabőr még mindig megvan, nagyon badass.
az hogy mennyire megszerettem az animét bagyából kifejezi az, hogy 1 nap alatt végeztem az első évaddal és értem be a 2. évadot amikor kijött a 10. része nagyon tetszik a koncepció, azaz van egy főhős, aki nem teljes mértékig ura az erejének, segítség is kell neki a harcokban általában, de egyedül is boldogul egy szintig.
Alapból nekem nem feltétlen jön be az ha van egy főhős aki szerzett valahogy egy képességet és másoknak (főként lányoknak) kell megvédeni mert egy pancser a skilltől függetlenül. (OFF: pl emiatt tetszett meg Overlord ahol már a legelején OP a főszereplő)
nem volt ez rossz rész. Vicces volt összességében, de valaminek kellett lennie, hamár a döntő elég soványka volt.
A névválasztásra én is kíváncsi leszek. Dekutól kb a következőket tudom elképzelni:
- All Might junior (vagy All Mightra elég erősen hajazó)
- Deku (azért lássuk be ez is lehetséges )
Én örültem hogy nem húzták sokáig. Számomra nem volt meglepő hogy Kacchan nyert mert láttam egy képet a mangából hogy kik lettek az elsők csak nem tudtam eldöbteni hogy fake vagy nem. Mert úgye nem lehetett 3.helyezett , de így már érthető. Én is valami All Mightos kopi névre gondolok csak kiváncsi vagyok minek ragyogot annyira a szeme All Mightnak. Lehet annyira tetszett neki a kopi név amit Deku választott?
ez egy szép jelenet újra meg nézni meg éri xd
https://www.youtu...sQ1ilVfZQo
Nekem csalódás volt a harc és teljesen egyetértek Kacchannal (na jó talán a sorozatgyilkos fej túlzás).
A ruhája Dekunak szerintem is pocsék. Remélem hogy idővel lecseréli.
Ami a nevet illeti a Dekunak tényleg van esélye de azt mondta hogy nem tudja méltó-e a névre. Emiatt lehet hogy tisztán All Might lesz vagy annak egy kopija. De mondjuk a Smash se lenne rossz név. De esélyes hogy a neve is olyan pocsék lesz mint a ruhája.
Ugrás a fórumra: |