én eltudnék viselni Bege személyében egy Keresztapás Császárt!! Ráadásúl az egész teoria még egy picit Maffiás is
One Piece manga
igen ilyen értelembe igaz... azonban ha belegondoltok Al Caponéra is csak az adócsalást tudták rábizonyítani, ezért elítélni. Az összes többit megúszta mert nem volt bizonyíték semmire.
Ettől függetlenül persze szerintem sincs esélye egy Yonko ellen. DE kihasználhatja a pillanatnyi gyengeséget ha az majd egyszer eljön, és AKÁR meg is ölheti.
Az a teória is tetszik hogy a 3 "fő lelkecske" a Mamának olyan, mint a Harry Potterben Voldemortnak a horcruxok... meglátjuk ha ez igaz, potenciális gyenge pontnak tekinthetők.
Ha logikailag nézzük, akkor képes kéne legyen reprodukálni őket, csak ezek az ő életéből vesznek el. Na de... ő annyi életerőt lop el amennyit akar, nem? Habár valószínű, hogy ezeket az éveket nem tudja magának adni, csak tárgyakba belehelyezni (talán ez el is hangzott, már nem emlékszem pontosan).
Akkor viszont semmi, tárgytalan, így még jobban megnő a három lelkecskének a jelentősége, és igen, igazad van David
Ejj, jogos, még gondolkodtunk is eleinte, hogy hogyan lehet 40 gyereke, vagy mennyi. Ha viszont tudja növelni az élethosszát, másoktól lopott idővel, akkor nem nagy gond neki, ha elveszíti a három főlelkecskét. Persze csata közben nagy gond, mert jelentősen megcsappan az ereje, de elvileg ha túléli, bármikor csinálhat annyit, amennyit akar.
Jah csak neki volt egy út poneglypje míg Shanks tanonc volt Rogernél. Gondolom nem mindegy kinek a lelke az. Valaki, aki rendelkezik a Haoshokuval vagy egy hajléktalan a sarokról.
De mit mondtam ez úgyis kifog derülni, hiszen az erejének a magját képezik.
szerintem se tud hozzáadni a sajátjához, a lopottat csak át tudja rakni egy tárgyba. Ezért lehet olyan fontos a 3 "fő lelkecske". Amúgy pl Fehérbajusz is elég idős volt már mikor meghalt (72). Ahhoz képest szerintem jól tartotta magát, hiába volt valami betegsége.
Tökmindegy, hogy milyen jól tartja magát Big Mom, egy normális nőnek akkor sem lehet 40 gyereke, ha csak nem egyfolytában ikreket-hármasikreket szül Szóval ha meg tudja hosszabbítani az életét, akkor igazából lelassítja az öregedését.
Vagy tényleg egy csomó gyereket szült minden egyes szülésenként
Ugrás a fórumra: |