Köszi a fordítást!
Mivel olvastam a mangát, így inkább szótlan maradok.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm az új részt!
Nagyon kíváncsi leszek a harc tetőpontjára, hogy mit fognak ebből kihozni. Szerintem még esélyes, hogy Touga-chan is megjelenik valamikor.
Eri képességével vajon nem lehetne Aizawa-sensei lábát visszaállítani?
#raptor9812: Van egy olyan érzésem, hogy a Hawk-ot ilyenné formáló titkos társaságnak van valami köze Dabihoz, esetleg ők foltozták össze, és elkezdték kiképezni, de megszökött, vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. A másik számomra esélyes variáció, hogy esetleg belelesett titkos dokumentumokba, amiben volt szó Hawk apjáról, hiszen mondták, hogy Endeavor fogta el anno. Abban viszont nem értek veled egyet, hogy Midoriya egy embert tudna csak megmenteni, hiszen ha nem amortizálja le ennyire Shigarakit, akkor ő elporlasztott volna megint egy fél várost.
Na megnéztem az új részt is. Deku nagyon jó a lélekre beszélésben, Endeavort is úgymond megmentette mint annak idején Shoutot. Annyi pont elég is volt Endeavornak hogy egy utolsó ütést még bevigyen. Ez a meccs még nincs lefutva, Shigaraki fel fog ébredni csak tudnám már hogy, mikor konkrétan szarrá verték és szarrá égett, mindegy Shonen logika. Mirio visszatérésére nem számítottam azthittem jóval később fogja visszakapni az erejét. Egyébként azt a részt nem nagyon értettem, most azért nem nosztalgikus neki az érzés, és azért nem tud kiütni egy nomut mert megviselte a fél év kihagyás, vagy alapból nem tudna kiütni egy Nomut? Bakugo úgylátszik szintet lépett, rá is nagyon ráfért a fejlődés, mivel szegény látványosan lemaradt Dekutól. Részben visszavonom amit Dekuról mondtam, csak rossz nézni mindig szegényt ahogy széttöri magát és még ígyis esélye sincs kb. Tetszik hogy végre Iida is részt vesz a nagy harcokban. Shouto pedig nekem nagyon kedvenc volt és maradt is ezzel, hogy mindent belead Dabi bátyus ellen, aki kb tényleg megőrült ha képes kinyírni a saját testvéreit is csak azért hogy Endeavor szenvedjen. Spinneről semmit nem tudunk, még mindig hátha most csinál végre valamit. Mert úgylátom Compress most kitesz majd magáért. Besto Jeanisto még mindig király hős, imádtam már a 3 évadban is, mindent belead annak ellenére hogy látszik hogy nincs 100%os állapotban.
Várom nagyon a következő részt, és remélem bejön amit Tapion-sama mondott, és lesz 24.-én is rész.
Köszönjük a szuper munkátok, és elképesztően gyors volt a 125. rész felirata, azért külön hála !
Ha addig nem találkozunk Kellemes Ünnepeket minden Hero ACademia rajongónak!
Köszi az új részt! Ezt hívják vesztes csatának... Bár a gonosztevők se állnak túl jól, de a céljaik egy részét azért elérték. Mondjuk az emberek elég könnyen feladják, ha most elvesztik a hősökbe vetett hitüket, mikor egy csomóan értük adták az életüket a harcban. De persze csak annyit látnak, hogy nem sikerült megvédeniük őket.
Kicsit az az érzésem, hogy a főellenséget a sorozat nem nagyon variálja, hiszen a végén megint csak oda lyukadunk ki, hogy All for one vs. One for all.
raptor9812 írta:
Tetszik hogy végre Lida is részt vesz a nagy harcokban.
Nagyon Szépen Köszönöm a Minőségi Munkátokat!
Annyira izgalmas volt a 6. évad, hogy körülbelül a 7. rész után, elolvastam az eddig megjelent manga-t. Már csak 12 rész van hátra az évadból. Az eddig megjelent 375 fejezetből, 295-öt dolgoztak fel.
Annyira jelentéktelen karakter volt a Stain jelenteken kívül, hogy még a nevét se tudtam megjegyezni Egyébként jogos, de a lényegen nem változtat, most se tett le semmit az asztalra
-Gondolom lesz pár magyarázós jelenet, kivel mi lett, hová tűnt, ki halt meg stb...
-Lesz flashback is jó sok úgy érzem.
-Meg szerintem még lesz egy külön arc ezen kívül ami gondolom a mangában se hosszú, valami iskolával kapcsolatosra tippelek.
Ugrás a fórumra: |