Köszönöm!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszi az új részt! Az előző számomra ütősebb volt, de így is halad előre a sztori, azzal, hogy többet megtudunk a One for All és All for One képességekről, illetve a többi szereplő is kicsit képbe kerül (bár most épp Toga fejét nem annyira bírom ).
A következő rész elég tutinak tűnik az előzetes alapján, kíváncsi leszek, hogy alakul a harc.
#raptor9812, valószínűleg igazad lesz Dabival kapcsolatban, nagyon errefelé mennek az utalások.
Köszönöm a csapatnak a munkát
raptor9812:
Deku nem azért képes 3 képességet használni mert túllépte volna a szingularítás határait. Nem is tudom van-e erre magyarázat. De valahogy a One for All Dekuban teljesedett ki annyira, hogy képes legyen erre.
All Might mögött bezony, hogy állt egy egész hős csapat.
Vigilante: Boku no Hero Academia alapján nekem úgy tűnik régebben nem voltak olyan rossz helyzetben a hősök. Dekunak most ahhoz képest nehezebb a helyzete.
Deku ereje nem 30% már hanem kb 45%. Tehát azon a szinten nem törik el a csontja. Aizawa nem biztos, hogy elvesztette a képességét, mivel levágta a lábát lehet nem terjedt el a képesség törlő dolog.
A hősök abban a pillanatban veszítettek, hogy Tomura felébredt. Mivel nyomott egy Paint a Narutoból és elpusztult Konoha(vagyis itt csak egy városrész de akkor is).
Jó ezen a ponton lehet vitatkozni azon, hogy mennyit változott az alapmű a kezdetekhez képest. Mert Tomurát védi a plot armor és hiába rengeteg erős támadás valahogy mindig felkell.
Azon is lehet gondolkozni ha az ember Kamino után mérgesek voltak a hősökre mi fog ezután történni? Akármi fog történni ez nem valaminek a vége hanem csak a kezdet...
Köszi az új részt, már nagyon vártam! A hőstársadalom számára ez a videó elég nagy pofon, még ha egy részét meg is cáfolják, akkor se fognak jól kijönni belőle.
Azt nem értem, Touyanak hogy lett teljesen fehér a haja, ha full vörösen indult, és nincs jégképessége.
A részből végülis nem derült ki teljesen mi történt Toyával, csak hogy azt hitték szénné égett, de mégse. És honnan derítette ki hogy mi Hawks igazi kiléte mikor elvileg szuper titkos programban vett részt? Nagyon sok kérdés maradt. Az se világos miként és hogy élte addig az életét míg csatlakozott Shigaraki mellé, mert nehéz azért egyedül főleg elvileg sérülten megmaradni anélkül hogy rájöjjenek hogy ő Todoroki fiú. A hősök teljesen elvesztek, ezen már tényleg csak egy új All Might segíthet, de attól még Izuku nagyon messze áll. Endeavor nemtudom hogy fog ebből kimászni szerintem neki ezzel vége lelkileg is, és mint karrier is. Az hab a tortán hogy komplett vereséget szenvedett, anélkül hogy bármit is csinált volna amivel ténylegesen elért volna valamit. Nagyon tetszett mint karakter és fejlődés, de ez az igazság. Aizawa Midoriyás jóslata tényleg bejött, persze elhiszem hogy nehéznél nehezebb idők jöttek rá, de igaza volt Aizawának, megment egy embert és vége, ennyi a jelenlegi szintje sajnos, és ez kicsit szánalmassá is teszi mint főhős. Tudom ezért nem fognak szeretni sokan, de ez az én személyes érzésem meg véleményem. Shoutot nagyra becsülöm amiért ennek ellenére is felveszi a versenyt a gonosz nagytesóval, azért ez példaértékű. Jeanist pedig abból a sérülésből nem hiszem el hogy korlátok nélkül fel tudott épülni, valami visszahatása tuti lesz, All might kb ugyanilyen sebet szerzett, amiatt már nem tudta hozni a fénykori formáját. Valaki pedig magyarázza már el hova lett az a sok hős a hegyi villától, mert azoknak csak egy töredéke került kiütésre Machia által. Harcolnak Re destro ellen vagy hol vannak?
Köszönöm a munkátok!
Valaki azt esetleg megtudja mondani hogy meddig lesz hiatus az anime részeknek? Gondolom karácsonykor leállnak, vagy hold újévkor.
raptor9812 írta:
A részből végülis nem derült ki teljesen mi történt Toyával, csak hogy azt hitték szénné égett, de mégse. És honnan derítette ki hogy mi Hawks igazi kiléte mikor elvileg szuper titkos programban vett részt? Nagyon sok kérdés maradt. Az se világos miként és hogy élte addig az életét míg csatlakozott Shigaraki mellé, mert nehéz azért egyedül főleg elvileg sérülten megmaradni anélkül hogy rájöjjenek hogy ő Todoroki fiú. A hősök teljesen elvesztek, ezen már tényleg csak egy új All Might segíthet, de attól még Izuku nagyon messze áll. Endeavor nemtudom hogy fog ebből kimászni szerintem neki ezzel vége lelkileg is, és mint karrier is. Az hab a tortán hogy komplett vereséget szenvedett, anélkül hogy bármit is csinált volna amivel ténylegesen elért volna valamit. Nagyon tetszett mint karakter és fejlődés, de ez az igazság. Aizawa Midoriyás jóslata tényleg bejött, persze elhiszem hogy nehéznél nehezebb idők jöttek rá, de igaza volt Aizawának, megment egy embert és vége, ennyi a jelenlegi szintje sajnos, és ez kicsit szánalmassá is teszi mint főhős. Tudom ezért nem fognak szeretni sokan, de ez az én személyes érzésem meg véleményem. Shoutot nagyra becsülöm amiért ennek ellenére is felveszi a versenyt a gonosz nagytesóval, azért ez példaértékű. Jeanist pedig abból a sérülésből nem hiszem el hogy korlátok nélkül fel tudott épülni, valami visszahatása tuti lesz, All might kb ugyanilyen sebet szerzett, amiatt már nem tudta hozni a fénykori formáját. Valaki pedig magyarázza már el hova lett az a sok hős a hegyi villától, mert azoknak csak egy töredéke került kiütésre Machia által. Harcolnak Re destro ellen vagy hol vannak?
Köszönöm a munkátok!
Valaki azt esetleg megtudja mondani hogy meddig lesz hiatus az anime részeknek? Gondolom karácsonykor leállnak, vagy hold újévkor.
Ugrás a fórumra: |