Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszi az új részt! Nem hiszem el, hogy így hagyták abba! A szövegelés alapján Dekunak lesz nagyobb szerepe a következő részben, kép alapján Todorokinak, cím alapján meg Bakugounak, szóval valószínűleg a kis csapat összeáll majd. Bár őszintén szólva nem tudom, a bomlasztással hogy tudnak szembeszállni Aizawa képessége nélkül, hacsak nem Shigaraki már elfáradt, és nem tudja használni minden erejét.
#grandegamer: én nem olvastam a mangát, de nekem is ilyen érzésem volt azzal a képsorral kapcsolatban.
Nagyon Szépen Köszönöm a Minőségi Munkátokat! Nagyon izgalmas volt ez a rész. Nem hiszem el, hogy már 8 rész lement a 25-ből. Ahogy kivettem az előzetesből nagyon meghatározó lesz a következő rész, mert bármi és minden is egyszerre megtörténik benne. Ki várja még a következő részt?
Nos igen durva, hogy Tomura teste mennyire ellenáló. De mivel a doki belemókolt igy ezt simán lehet azzal magyarázni.
Valamint Tomurának nagyon erős akaratereje van tehát nem nagyon lehet kiütni őt.
Érdekes, hogy mi lesz most, hogy Aizawat elkapta egy lövedék.
A következő rész harc szempontjából nagyon epic lesz
Az megvan, hogy Deku és All Might titka amit nagyon régóta őriztek részről részre szivárog egy kicsit? Nehéz lesz megmagyarázni, hogy Tomurát miért érdekli Deku.
Kezdenek átmenni a dolgok hihetetlenné a szó rossz értelmében.
- Gigantomachia konkrétan egy csapással kiüt minden profi hőst, persze! Ez nagyon érdekes. Azt hagyjuk, hogy közbe benyelt egy kb elefánt nyugtató 10-szeresét és meg se érzi, de ezt még eltudom hinni, hogy idő kell mire hatni kezd.
- A másik frusztráló dolog amit már előttem is említettek páran. Shigaraki folyamat nyeli be a 100% One for all ütéseket és kb semmi baja nincs tőle, úgy hogy előtte verték agyon, de még ha azt be is gyógyította akkor is. A végén pedig hab a tortán hogy kb szénné égetik és megint semmi még csak el sem ájul, úgy hogy full szén a pali. Ez már túlzás azért.
- Deku flashback, hogy 2-3 ütés még törött kézzel és lebénul, erre vagy 6 ütest ad le ugyan azzal a rossz kezével. Hogy nem robbant még szét a keze?? Ez is hogy kb következmény nélkül ütöget úgy, hogy semmi komolyabb visszahatás, ez már tényleg nagyon túlzás.
Ezek a részek bennem pl kicsit kérdéseket tettek fel, hogy ez így tényleg normális? Azon kívül pedig Afo felébredt innentől kezdve nem tudom hogyan akarják lezárni ezt, már kb senki nincs aki legyőzze.
Gran Torino és Aizawa is kb halott, érezhető volt ,hogy sajnos ez megtörténik. Sajnálom őket nem tudom ebből, hogy fognak felépülni.
Ja és azt kihagytam, hogy az óriás szörny, meg a nomuk is talpon. Tényleg nem tudom mit kezdenek ezzel már.
Egyébként nagyon izgalmas az új évad és várom az új részeket, csak ezek apróbb hibák saját véleményem szerint.
Köszönöm az áldozatos munkátok!
Köszi az új részt, brutál volt, és előre láthatólag a következő is az lesz.
Az tényleg kicsit túlzás volt, hogy Tomura alig sérült, amikor nem is tudott regenerálódni, viszont azon nem lepődtem meg, hogy All for one kb átveszi az irányítást, mert mesterségesen rakták bele ezt a képességet Shigarakiba, szóval simán a tudata egy része is vele mehetett. És hát nem tudjuk még, milyen más képességei vannak talonban.
Szerintem Aizawa és Grand Torino nem halnak meg, de a játékból mindenképp kiestek. Deku keze már szinte használhatatlan, de máskor is volt már olyan, hogy a határain is túlment. Azt nem hiszem, hogy nem lenne utóhatása, csak hát az adrenalin megteszi hatását. Én Bakugoun lepődtem meg kicsit, mert ugyan voltak jelei a változásának, az nem derült ki, hogy ennyire megváltozott már belül.
Gigantomachia konkrétan egy szörnyeteg. Számos képessége van, ahogyan az ismertetve lett, mint fájdalomcsökkentő stb. Ha nem fáradsz el, nem érzel fájdalmat miért állnál le? A nyugtatót kb 1 perce adták be hatnia kell, de a sok módosítás is belezavar ebbe a dologba.
Tomurának van a legjobb teste a sorozatban ezt kell kell fogadni. Hiper adaptívnak mondanám. Képes alkalmazkodni teljesen, amire épppen szüksége van. Persze ezt a dolgot a doki módosítása okozta.
Ha emlékezték még All Might vagy 250 ütést vitt be egy Nomunak és semmi baja nem lett az illetőnek.
Deku dolog majd meglesz magyarázva, de a legutóbbi ilyen eset óta edzett ő már azért. Elég csak Endeavor hónapos edzésére gondolni. Amugy azt jelképezi a flashback, hogy vállalja a kockázatot és nem érdekli ha többet nem tudja használni a kezét, de akkor is legyőzzi itt is most Tomurát. De gyengébbek az ütései mintha nem lenne törött a keze. És nos igen adrenalin...
Jah, hogy nem áll jól a hősők szénája? Lehet létezik egy sorozat, ahol nem mindig a jók győznek?
Szóval nincsenek még felrúgva a szabályok. All Might se tudta AFOt megállítani pedig találkoztak párszor.
Tény hogy nem tudta megállítani ALL might, de akkor ki mondták, hogy nem jött el még az idő, Deku a 9. örökös akinél kimondták, hogy eljött az idő és túllépték a szingularitás határait, ezért is képes már 3 képességet is használni. 8 használó ereje gyűlt össze tehát benne van all might ereje is ezáltal jóval erősebb is.
Plusz All might mögött nem állt kb egy egész hős csapat a háta mögött szerintem, a 3. évadban is csak mentés volt kb, az a pár sor jelenet mikor ott repkednek AFO mellett az kb semmi nem volt max biztatás. Deku a kiválasztott erre, igen most még 30%-on semmit nem ér, de ez nem is AFO ereje teljesen, koránt sem tudja úgy használni az erejét Shigaraki mint AFO a 3 évadban, 20 combóval. Szóval itt most kikaptak a hősök akármi lesz, megölni nem fogják az biztos, mindenki haldoklik kb.
Az 5ös számú hős súlyos sérült, a 6. meghalt,Sárkányhölgy is sérült, Gran Torino haldoklik, Aizawa képesség és egy láb nélkül, Endeavor is mostmár eléggé sérült, Deku karjai lassan szétrobbanak annyit használja, Bakugot átszúrták. Egyedül Todoroki maradt meg a többi 1A diák. A másik csapatból úgy láttam mindenkit kiütöttek de ott is szerintem meghalt Midnight, és Hawks súlyos sérült, többiek elájultak és sérültek, vagy sokan meghaltak. Lehet igazad van hogy nem feltétlenül a hősök nyernek, de itt és most biztos nem akármi lesz, ennyi áldozat árán nyerni már nem fognak. Talán kiütök Shigarakit végre, de még Gigant akkor is ott van akivel valakinek fel kell vennie a kesztyűt, arra csak az 1A és 1B maradt, senki más, pár gyenge hős még.
Ugrás a fórumra: |