Köszönöm a heti munkádat!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Fura. Kaido utolso utese amivel lerepitette a szigetrol Luffyt. Olyan volt az egesz mintha Luffy kikerulte volna a tamadast. Hangja se volt az utesnek. Csak en figyeltem ezt meg?
Az nekem is fura volt még harmadik megnézésre is. De először telefonon néztem, mert máshogy nem tudtam, utána meg kétszer Aegiben. Még vár rám egy nagyképernyős megtekintés, ha akkor se jövök rá, akkor... akkor örök rejtély marad számomra is, hogy mi történt ott. A mangában az ütést nem láttuk, a fejezet végén csak Kaidou monológja szerepel, meg hogy Luffy zuhan.
Luffy nagyon mosolygott, lehet Ő ugrott a mélybe, hogy erőre kapjon, mert kitalalt megint valamit. Katakurinál is csinált ilyet, miután párszor kiütötte őt, tukron keresztul elmenekult tole egy idore.
Köszi a fordítást!
Jó kis rész volt. Furák néha ezek a hirtelen minőségi ugrások animáció terén, de én nem bánom, jól nézett ki.
Utoljára talán akkor volt ez mikor megérkeztek a szigetre, ha jól emlékszem. Nem túl gyakran van ilyen de legalább van.
Érdekes volt nekem is az a rész, amikor a végén Luffy zuhan lefele, pedig többször is megnéztem azt az utolsó pár percet, de nem találtam nyomát ütésnek/támadásnak, ami indokolná.
Viszont ez a nevetés, ez valami fergeteges, nagyon várom animálva azt, amiről itt még nem szabad beszélnünk
Ugrás a fórumra: |