Remélem BM felzabál mindenkit. Jól fog menni a tortához a keksz (Cracker), a mochi (Katakuri), a smoothie (Smoothie), desszertnek meg a Pudding. XD Jah, Katakuri mondjuk látja a jövőt, szal ő el tudna menekülni előle.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Megmondom őszintén iszonyatosat néztem, mikor elovlastam a spoilert. Megint valami, amire nem számítottam. Perospero briliánsan elhárította a helyzetet.
Viszont nem értem ez, most miért kellett? Mit akar kihozni Oda? Tudjuk, hogy Mama nem fog elbukni még egyedül is erősebb, mint az összes együtt.
Marad a Sanji tortát készít esetleg tényleg Caesar lesz a nap hőse. Pudding a spoilerben leírtak után kétlem, hogy megjelenne ő is a tortán ügyködik és mennek Begéhez Chiffonért.
Egyszerűen nem értem és elképzelni nem tudom mi lesz ebből. Remélem nem jelenik meg egy harmadik fél a semmiből.
Igen Hiei, én is így voltam, hogy WTF. Mindenki arra számít, hogy mami marad a helyén, és őrjöng miközben Luffyék megszöknek. Erre rohadtul nem így lesz! BM kalózok ezt is megoldják, elképesztő.Közben meg akkor még érkezik oda Luffyék ellen Katakuri és Brülé is. Na hát most már csak az lepne meg ha egyszer csak felbukkanna Kaido is....
Pekoms meg végre jelét adja, hogy él és virul. Pont hiányoltam már.
http://wasabisyru...pfBnA33-3E
koreai raw, luffyék jó nagy szarban vannak. Viszont ha csinálnak neki tortát akk rip perospero.
Hiei írta:
Tudjuk, hogy Mama nem fog elbukni még egyedül is erősebb, mint az összes együtt.
Igaz nem értek koreaiul, de azt anélkül is világosan lehetett látni, hogy Perospero és Smoothie is összefosta magát Mamától, Opera meg kidőlt, a Főszakács is harcképtelen lett, akit nagyra tartottunk, szóval ez az állítás nem áll biztos lábakon. Ha az összes gyereke menne ellene talán, de ha Te 1v1-re gondoltál akkor mi tényleg más mangát olvasunk.
Miről beszélsz nézz rá Smoothie arcára vagy Katakuriéra az esküvőnél. Össze fosták magukat.
Nagyon durva, hogy még vannak, akik képesek lenézni Mamát. Tökéletes képet kaptunk, hogy miért a Yonkouk területe az új világ. Álmomba nem hittem ,hogy ennyire hitelesen elfogadhatóan csinál majd valakiből egy god mód szörnyeteget. Ez nem Madara vagy Vérnyúl esetleg Aizen és Bach. Ezer sebből vérzik a öreglány és mégis rettegnek tőle még a saját kölykei is.
Elárulom neked, pont ezrét félelmetes.
Igen szerintem Sanji és Pudding meglesz a történet végére. Ahogy a Hancock x Luffy is. Persze ez csak megérzés. Lassan már Caesar x Namiban is elkezdek hinni. Nami túlságosan Tsun-tsun, már pedig azt a dere-dere fázis követixD
Utolsó mondatodat nem értem, de ok, kíváncsi vagyok. Én nem bánnám, bár mostanában Sanji körül hemzsegnek a nők.
De ez mekkora még mindig... Luffyék menekülnek az összefoltozott Kingbaumon és az égből nyíl egyenesen érkezik Mama, mint egy rakéta. Kegyetlen durva.
Ki a franc állítja meg?
A vízen sem tudnak menekülni, most láttuk hogy Mama repülni is tud.
Amúgy az alvásideje mikor is lesz? Jó lenne ha random bealudna. Más esélyt most még nem látok.
Ugrás a fórumra: |