Elég csak azt megnézni, hogy az 50% hányszor volt tologatva, ott a grafikon szerintem a történetet ismerve kb. 70 %nál járhatunk
One piece egyéb
Kizárt, hogy 80% legyen. Oda maga mondta, hogy így is a ötleteinek a fele megy a szemétbe a szerkesztője tanácsára. Nem azért, mert rosszak, hanem mert így is örökké valóságig fogod csinálni.
Már pedig Oda 20 éve így csinálja nem fog ezért változtatni. Főleg, hogy senki nem is hajtja. A Jump erőszakolta ki a szünetet, mert Oda az egészségével se foglalkozott. Kishimoto meglátogatta Odát a műtétje után és nem akarta elhinni, hogy gépekre volt kötve és rajzolta a One Piecet. Kérdezte, hogy nem kéne pihenned? Azt mondta nekem ez a pihenés és a szórakozás. Szóval én ezt simán betudtam két hete fakenek azért nem is linkeltem be. Tuti nem igaz.
Amúgy meg ki az a hülye, aki elspoilerezné, hogy Jinbe tag lesz. Csak saját művéből öli ki az izgalmat.
Több forrásból is ellenőriztem és a hír igaz. Erről is beszéltem 4.éven keresztül,de senki nem hitt nekem.
Nem viccből említettem a 60-70% a manga topicnál és részben ezért panaszkodtam az erőviszonyoknál.
Ezért kelett volna Big Momot a Totland arcnál lerendezni és Sanjit ott helyrepofozni ,mert még egy külön Big Mom arc már nem lesz.
Ezért is panaszkodtam WAno arc kezdésénél, mert ott Zoroéknak dolga lett volna Wano felszabadítani..
Igazából nem lehetetlen, mert szerintem egy Naruto féle háború vége lesz.
jasek89
Már bocsi de ha 80% = 20 év akkor a fennmaradó 20% = 5 év és nem 8-9.
De én tartom azt hogy a történet 80%-a nem a fejezetet hanem a Saga-t jelenti.
Hiei
Jinbe már tag. Nem hiába mondta Luffy neki hogy most már én vagyok a kapitányod.
Szóval még ha meg is halt ott BM-al szemben akkor is Szalmakalaposként halt meg.
AFR írta:
jasek89
AFR írta:
jasek89
De én tartom azt hogy a történet 80%-a nem a fejezetet hanem a Saga-t jelenti.
Hiei
Jinbe már tag. Nem hiába mondta Luffy neki hogy most már én vagyok a kapitányod.
Szóval még ha meg is halt ott BM-al szemben akkor is Szalmakalaposként halt meg.
Én nem vagyok elfogult rajongó szóval tudok objektív lenni. Annyit kell tudni, hogy Oda nyilatkozta ezt a 80%-ot egy japán újságban. Most vagy eltúlozta a dolgot vagy a hasára ütött, de ezt nyilatkozta ami tény.
Szóval ha lehet kérlek ne állítsátok be úgy,hogy kamu az egész meg fake hír.
Itt a hivatalos kép természtesen japánul, de a 80% az látszik jobb alul:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: [img]https://okachi.fr/wp-content/uploads/2018/07/journal-one-piece-juillet-2018.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Még sehol sem erősítették meg, hogy ez hiteles nyilatkozat. Simán lehet hazugság is. Kb két hete megy erről a pletyka erre most hirtelen egy újságban lenyilatkozta. Nekem blikk szaga van.
Egy mert egy mangaka nem lövi le azt, hogy hány tagja lesz. Nem lövi le, hogy Jinbe csatlakozik, mikor még húzza az emberek agyát. Oda kedvenc karaktere, pedig Buggy nem Ivankov és Bon clay a többi infóval ellentétben ez hivatalos. Szóval ez a nyilatkozat masszívan bűzlik.
A 80% meg kb lehetetlen kategória.
Megjelent egy japán újságban amiről, mivel semmit nem tudunk nem hívhatod blikk-nek. Ugyanúgy lehet hivatalos mint nem, de úgy gondolom a japánoknál ezzel nem nagyon szoktak csak úgy viccelődni. Több oldal is felkapta a hírt ha kamu lenne nem hozta volna le mindenki.
De az tény, hogy tolhatja 5 évig is a 80%-ot szóval nem feltétlen kell aggódni. De sok híres mangánál felreppentek a hírek, hogy közel a vége mindenki legyintett aztán csak vége lett pl. bleachnek vagy a fairy tailnek is.
Szerk: Eltűnt a jó kis táblázat amit találtam De az a lényeg, hogy az 50% is tényleg nagyon sok évig megmaradt.
Szerintem itt szó nincs elfogultságról. Ha beszélhetek a többiek nevében, én úgy gondolom, hogy nem azért állítják itt sokan, hogy valami nem kóser, mert nem akarják, hogy ilyen hamar vége legyen. Egyszerűen ha megnézzük az arányokat túl gyanús ez a szám. Nagyon sok minden fel lett vezetve, és tény, hogy sok mindent el lehet intézni rövid idő alatt, de az eddigi tapasztalatok alapján ez a 20% kevés rá.
Csak gondoljunk bele, hogy egy Dressrosa volt 100 fejezet, Totland talán 70 körül. A Kaido elleni küzdelemben szerintem sokkal több szereplő és szál elvarrása kerül sorra, mint az előbbiekben. Ezt mindig mondom, hogy Oda nem sieti el a dolgokat, mindenen komótosan végighalad. Nem akarom elhinni, hogy majd a Kaido elleni küzdelem nem lesz 100 fejezet körül ezek után, pláne még ha Big Mom is bekavar. Ha Wanon lesz a küzdelem, akkor simán meglesz 100 fejezet, ha meg Wano után lesz akkor meg pláne közel leszünk a végére jósolt fejezet számhoz. Elbaf eléggé az orrunk elé van tolva, a Világkormány jelentősége is túl van hangsúlyozva, szóval még velük is lesz valami, aztán még Teach is ott van. És nem azt mondom, Kaido után tényleg közeledünk a végéhez, de utána szerintem még tuti kell mindenre 200 fejezet. Kaido 1000. fejezet előtt tuti nem lesz legyőzve, én erre itt most a fejemet teszem erre.
Bleach és Fairy Tail esetében kicsit más volt a helyzet. Azért azok eléggé össze lettek csapva, előbbiben elég gyengén lettek megmagyarázva a dolgok, utóbbiban meg volt amikre nem is kaptunk normális választ, szóval ezeket nem hoznám párhuzamban.
Nem azt mondom, hogy 100%-osan fake hír, de én a következő opciókat látom:
- Oda a hasára csapott és ez még biztos változik
- Kacsa a hír
- Esetleg tényleg sagákra gondolhatott, amikor ezt mondta.
Amúgy én jelenleg az első opciót látom lehetségesnek. Ahogy az a grafikonon is látszik, amit megosztottál itt Oda eléggé elhamarkodottan nyilatkozik ilyen szempontból vagy csak a hasára csap. Ugye az a bizonyos 50%, amit Tapion is említett, de utána is látszik azért, hogy nem áll biztos lábakon az előrejelzés. Na mindegy én ezt már nem ragozom túl, akármi is van itt valami nem kóser.
Ugrás a fórumra: |