Ebben viszont igazad van. Annyira beleillik hogy felesleges is odatenni.
Reméljük fejlődik vagy nem marad.
Azért Brook sokkal jelentősebb volt Thriller Barkon.
One Piece Teóriák
Hiei írta:
Viszont ez a mostani szituáció végre talán tesz valamit a karakter fejlődésének érdekében. Az arc egyik legnagyobb csalódása eddig ő és Sanji.
Vivi meg az első Yonkounál meghalna.
A te bajod, hogy nem olvasod a mangát. Te se gondolhatod komolyan, hogy azok miatt, akik nem olvassák a mangát a többiek nem beszélgethetnek semmiről. Elárulom neked, hogy spoiler egyedül az anime témájában tilos. Ez olyan, mintha te vega lennél és azért beszólsz, hogy én megmertem beszélni előtted milyen íze volt a szarvas pörköltnek. A teória, pedig Pedro halálából fakad.
Carrot, pedig semmit nem csinált, azt az esetet is simán megtudta volna csinálni bárki más. Ennyiért kár volt jelen lennie. Teljesen jelentéktelen az egész karakter. Ha nem lett volna neki ilyen jelentőség tulajdonítva már a nevét se tudnám.
Az nem igaz, hogy nem csinált semmit, de az viszont igaz, hogy nem csinált semmi különlegeset. Nem kapott személyiséget (az alapon kívül), nem volt emlékezetes pillanata, nem kapott semmit, igaza van Hiei-nek. Amikor beszökött a zsákba, én a fél kezemet rá mertem volna tenni, kis túlzással arra, hogy csatlakozni fog, azt hittem, hogy tökéletes is, de számomra is nagy csalódást volt az, hogy mennyire nem szerepeltette Oda, nem kezdett vele semmit a Mama ellen.
De lehet, hogy direkt volt, és most Pedro halála (?) után, Kaidou ellen.
Az alapszemélyiségét, azt, hogy ő aztán tényleg látni akarja a világot, meg kalandozni, én baromi szívesen látnám a csapatban.
Bonney-nak is örülnék, de szerintem ő túl erős személyiség ehhez. Mármint túl erős akaratú.
Azokkal meg egyáltalán nem értek egyet, akik csak az erőt nézik az új tagoknál. Sosem erről szólt a történet, legalábbis nem elsősorban. Persze, kell az erő, egy-két erős tag ól is jönne, de hogy csak tankok csatlakozzanak... Jinbei amúgy is megfelel már ennek a szerepnek. Carrot amúgy az erejével is pont jól beleillene, már most is erős, de nem túlságosan, potenciál meg végtelen van benne. Én minden szempontból neki drukkolok.
Csak kezdjen vele már Oda valamit :/
http://readms.net...878/4559/4
Csak én nézegettem egy ideig ezeket a macskákat kristof legutóbbi teóriás posztja miatt?
http://readms.net...878/4559/6
Nagyon tetszett ez a Nox-os párhuzam, főleg, hogy Pedro tényleg már a megjelenésétől kezdve a világ sorsáról beszél (
Kigyűjtöttem most is néhány teóriát, most csak hetet írtam ki. Ezek között is lehet 1-2 nagyon ismert, próbáltam itt is azért valamennyire frissebbeket, kevésbé ismerteket hozni.
1. Stussy
A legtöbb teória vele kapcsolatban a következő beszélgetésből indul ki.
http://naruto-kun...iece/862/7
Itt azt mondja Stussy, hogy Pudding emlékezteti a fiatal korára, Du Field megjegyzése is nagyon furcsa. Egyáltalán nem a korához illően beszélt, miért mondana ilyet egy ilyen fiatal nő. Ha nem lenne Bonney, azt mondom adja magát a magyarázat, de mivel Bonney elég fontos a tengerészetnek/kormánynak valószínű, hogy köze van egymáshoz a két nőnek. Innentől szerte ágaznak a teóriák, a legtöbb elég meredek, viszont érdekes. Azt, hogy Stussy idősebb, mint aminek kinéz a következő is igazolhatja:
http://naruto-kun...iece/861/8
Stussy a valódi nevén szólítja Big Momot, ezt két okból is furcsálják. Az első, hogy tudja a nevét, bár én úgy gondolom, ebben nincs semmi fura, hiszen szerintem Big Mom valódi neve köztudott. Még ha jól emlékszem anno, a Gyojin szigeten Pappag is úgy szólította, szóval ebben nem látok semmi szokatlant meg így utólag visszagondolva mintha a körözési plakátján is a valódi neve szerepelt volna. A másik, ha köztudottnak vesszük Big Mom valódi nevét, akkor sem szólítják így sokan. Egyedül eddig talán Streusen szólította így egyedül. Bár én nem látok semmi misztikusat abban, ha valakit a keresztnevén szólítanak, de ezek után szerintem lehet benne valami.
a) Mivel Stussy jártas az alvilágban és CP tag, így az is lehetséges, hogy tisztában van Caramel kilétével. Az egyik teória szerint az alma nem esett messze a fájától, szóval lehet, hogy valami leszármazottja neki, például unokája. (Persze itt is születtek elég vad teóriák, hogy ő Caramel, de ez szerintem ezer sebből vérzik, szóval ezt csak zárójelben említem meg)
b) Az, hogy olyan dolgok történtek, amire Stussy nem számított, lehet, hogy cselekvésre késztetik. Nem mindennap történik meg, hogy elérhetővé válik a tamatebako, Big Mom palotája elpusztult, a sziget egyrésze romokban hever és kialakult a pánik. Ezen az ágon, lehet, hogy Stussy kihívja a Buster Callt. (bár akkor komolyabbnak kell lennie, mint a legutóbbi.) Bár biztos kérdeznétek, hogy ez honnan jött..
http://www.mangap...ece/420/11
A 420. fejezet borítóján, melynek cím Buster Call, egy torta látható. Így lett kapcsolatba hozva a két dolog.
2. Bonney
Abban addig én is egyetértek, hogy Bonney nem fog Kaidoig képbe jönni. Egyszerűen akkor túl sok lesz a szupernova, és ha mindegyiket megakarjuk ismerni legalább annyira, mint Beget, akkor gondolom nem hozná be feleslegesen. A teória szerint Bonney a végén jönne be a képbe a Gorosei miatt. Az biztos, hogy a nagyon fontosnak tartják Bonney képességét, ahogy láthattuk anno, Akainunak is nagyon fontos volt. Vélhetően azóta megszökött, nagyon szerencsétlen lenne, ha újból elkapnák. Nagyon kíváncsi vagyok hogy szökött meg. Valószínűleg a Gorosei plusz egyéb kulcsfigurák fiatalon tartására használnák, néhányukra ráférne. Van rá esély, hogy az előbb említett Stussy rejtélyére is ő a megoldás. Bár az még mindig nem egyértelmű, hogy a folyamatos fiatalítással elkerülhető-e a természetes halál, tehát ha már nagyon idős vagy csak használó megfiatalítja magát és el van pár évtizedig, majd ha újból megöregszik csak újra ezt teszi, vagy csak szimplán egész végig meggátolja az öregedést. Tehát itt arra gondolok, hogy ilyen szempontból ő is "halhatatlan"-e mint Brook. Egyes teóriák szerint a Goroseinek már volt birtokában ez a képesség egy másik használó által és ők sokkal öregebbek, mint gondolnánk.
3. Démongyümölcsök eredete
Ez szerintem egy viszonylag ismert. E szerint a vezetőség sem véletlen van a Red Lineon, hiszen ott található, vagy konkrétan a Red Lineban egy hatalmas fa, amin a démongyümölcsök teremnek. Ez nekem vérzik jó pár sebből, de mindenesetre érdekes.
4. Dragon múltja
Ezt is szerintem sokan tudják, vagy sokan belegondoltak. A lényeg, hogy Dragon fiatal korában tengerész vagy CP tag lehetett. Belülről megismerte a Világkormány működését, megundorodott tőle és forradalmár lett. Marinefordnál biztos sokaknak feltűnt az a mérhetetlen düh és undor Akainun, amikor szóba került Dragon, szóval én nem lennék meglepődve, ha valami közük lett volna egymáshoz és az árulás miatt van ennyire bepöccenve Dragonra. Bár ennyire nem volt agresszív, amikor a Gorosei megemlítette neki Kuzant.
5. Scratchmen árulása
Előljáróban annyit, hogy Oda szeret történelmi személyiségekről, helyszínekről stb ihletet meríteni. Scratchment Chui A-pooról mintázta, aki egy híres kalóz, akinek kapitánya Shap Ng-tsai volt, ez adja az alábbi teória vázát. Eszerint Scratchmen már régóta Kaidonak dolgozik, csak megjátszotta magát. A legtöbben azt állítják, hogy közvetlenül valamelyik csapás alatt dolgozik Kaido, bár az előbbi megfeleltetés igaz lehet Kaidora is. Rengeteg dolgot belelátnak a 795. fejezetbe, én sokat ebből túlzásnak tartok.
http://naruto-kun...ece/795/12
Például itt ördögi mosolyt véltek felfedezni Apoon, igaz kicsit messzebb állt, de én nem látom rajta jelét.
http://naruto-kun...ece/795/13
Itt Kid és Hawkins nagyon meglepettnek tűnik, de Apoot itt nem mutatják, mintha nem lepődött volna meg.
http://naruto-kun...ece/795/18
Sokan úgy látják, hogy itt Apoo nem volt ideges, én másképp látom.
Továbbá, amikor kiderült, hogy Luffyék Kaidora hajtanak, arra azt magyarázzák be, hogy Apoo idegesnek tűnik azon a panelen. Én ezt nem így látom, egyedül, ami nekem kicsit gyanús volt, hogy amikor Kid és Hawkins a becsapódást vizsgálja, akkor Apoo nem lett megjelenítve, de még ez sem elég magyarázat semmire. További teória vele kapcsolatban, hogy ő menti meg Jack-t.
6. Law társai
Valamelyik SBS-en lett megemlítve, hogy Law legénysége sarkvidéki, mélytengeri állatokról van mintázva. Bepo adja magát, a legénység többi tagjának a neve is valamilyen sarkvidéki vagy mélytengeri állatot jelent, Law hópárduchoz köthető. Az egyedüli kakukktojás eddig Jean Bart. Azt látják vele kapcsolatban, hogy neki a démongyümölcse lesz ehhez köthető. A rabszolgasága alatt láthattuk, hogy úgy bántak vele, mint egy állattal, négy kézláb ment és vele cipeltettek mindent, ezáltal valami pézsmatulok vagy ehhez hasonló erőt tulajdonítanak neki.
Elterjedt mostanában olyan teória is, miszerint Wanoban csatlakozik valaki Lawhoz, aki hasonló képességekkel bír, mint Kin'emon, csak az ő ereje majd a sarkvidékhez "hideghez" lesz köthető. (Mindenesetre ráférne egy kis erősítés a csapatára).
De ha még ennyi nem lenne elég, vannak akik szerint Caribou is csatlakozni fog Lawhoz. A neve rénszarvast jelent, a mentalitását meg nem látják akadálynak, hiszen szerintük elindult benne változás a jó irányba, ezt azzal magyarázzák, hogy a borító sztoriban megmentette az idős nőt. Mindenesetre ez elég furcsa lenne, bár Kaido történetszálánál nagy eséllyel újra találkozhatunk vele.
http://naruto-kun...iece/746/3
Ezen a borítón Law egy rozmárral szerepel. Sokak szerint ez egy új tagra utal, és nem másra, mint Islewan. Persze ha nem találkozott azóta Weevillel.
7. Sanji powerup
Szerencsére nem csak én gondolom úgy, hogy Sanji képességeiben van még bőven potenciál és sok mindent ki lehet hozni belőle Okama Kempo nélkül is. Sanji úgymond tudja szabályozni a hőt a testén, például lángol a lába. A gyors égéskor beindulhatna nála plazmaállapot, ez rengeteget dobna a képességén. Még anno ahogy Punk Hazardon nem tudta berúgni a kaput még amikor bezárták őket, ilyen dolgok már nem akadályozhatnák. Ezáltal kardforgatóknak is méltó ellenfele lenne. Én inkább örülnék egy ilyen powerupnak, mint az Okama Kemponak, bár mondjunk bármi másnak jobban örülnék, csak ne azt adja be Oda.
Ki mit gondol arrol ,hogy van lenne egy erosebb kardforgato Mihawknal akinek nem sokan ismerik az erejet? A szamuraj sziget shogunjara gondolok. kinemon is eleg kemeny volt es kozel sem all a shogunhoz . Kivancsi vsgyok mennyire lehet eros szamuraj. Ha mihawknal nem is erosbebb de lehet vetekszik vele. Sorry az ekezetert. Velemenyeket varok
Egészen biztosan nem erősebb, már csak azért sem, mert Wano itt lesz mindjárt, és valószínűleg Zoro majd megveri. Meg tudná verni jelenleg szerinted Mihawkot? Vagy a Wanos szintjével. Vagy nem fog erősödni Wano után?
Ugyan. Biztos erős lesz a shogun (aztán ki tudja, simán lehet, hogy egy pipogya, elvégre nemes, nem az ereje miatt lett shogun, hanem mert annak született, ahogy Momo is), de maximum parancsnoki szinten.
Lenne egy elméletem kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.
A 4 Yonkou a 4 féle hatalmat/erősödési lehetőséget (sajna ezt nem tudom jól megfogalmazni) képviselné. Vagyis:
BM: A Paramecia Yonkou. Ő és emberei a hatalmukat Paramecia gyümölcsökkel növelik.
Kaidou: A Zoan Yonkou. Ő és emberei a hatalmukat Zoan és Smile (Zoan copy) gyümölcsökkel növelik.
BB: A Logia Yonkou. Ő és emberei a hatalmukat Logiával növelik/arra épül.
Shanks: A Haki/Gyümitlen Yonkou. Ő és emberei a Hakira és testi erőkre képességekre építenek.
Szerintem ez jó lehetőség lenne arra is hogy bemutassa behatóbban az egyes Gyümi fajtákat és a bennük rejlő lehetőségeket.
Szerintem nagyon jó, tök logikus is, sőt annyira meggyőztél, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy így lesz. Odának is remek lehetőség, hogy ne össze-vissza, hanem strukturáltan mutassa be az egyes képességeket, gyümölcsöket.
Bár ebből akkor talán az is következik, hogy a király haki valódi erejének bemutatására Shanksig várni kell. Reméltem, hogy Luffy előbb villant ezzel kapcsolatban, de belegondolva sokkal logikusabb, ha majd Shanks körül látjuk nála is.
dungeonlord írta:
Erre nem sok esélyt látok.Mert Aokiji,Sabo,Croco,Smoker,Akainu,Kizaru,Enel(Ha még a földön van xD )és talán Dragon(szél logia) megölni esélytelen..
Mit nem értesz?Egy logia képességeket csak akkor tudják megszerezni, ,ha előtte megölik a birtoklóját. Megölni 1 admirálist vagy Sabot,arra 0 esélyt látok.
Másik problémám,hogy Nami,Ussop,Brook,Robin,Chopper nem tudják használni Busoshoku Hakit.
Ez így egy nagyon egyenlőtlen és unfair küzdelem lenne , mert a fél csapat nem tudja használni a hakit.
Na így már érthető.
A jelenleg ismert Logiák közül Smoker-t, Croco-t, Caribou-t, Caesar-t nem nagy kihívás megölni.
Sabo-t attól függ hogy küldetésen van vagy a főhadiszálláson.
Kizaru-ra és Akainu-ra ugyanez igaz bár Akainu szinte mindig a főhadiszálláson van hisz ez a dolga.
Kuzan meg csatlakozott hozzá őt bármikor megölhetik.
Mone gyümije meg konkrétan lassan újra is terem.
Azt hiszem egy Logia használót se hagytam ki.
De itt jön a lényeg ugyanis nem kötelező már ismert Logia használók gyümijét megszerezni. Biztos van még pár ami olyannál van akiről nem hallottunk vagy épp nincs senkinél.
A másik érv viszont teljesen jogos.
Bár ha bejön az elméletem és Oda meglépi ezt hogy BB Logia kalózbandát épít akkor biztos megoldja valahogy de tény hogy nagyon necces lenne.
Ez az ami miatt kételkedem leginkább de attól még nem tudtam elvetni a lehetőségét.
Ugrás a fórumra: |