Na ez egy piszok jó fejezet volt, örülök h végre Brook is kezd hasznossá válni a csapatban! Valaki még korábban tett egy olyan elméletet, h Brook valszeg a koponyájába rejti el a másolatokat, szépen eltalálta!
One Piece manga
Laci38 írta:
Szerintetek zoro-nak lesz királyi hakija
Hiei írta:
Ez egyáltalán nem igaz. Az ünnepek megtévesztenek vagy nem tudom, de sztem még mindig meg van a kimaradás. Bíztam benne, hogy nem így, lesz de így lett.
835 és 836 között volt szünet, legalábbis mangapandán a listánál ír kihagyást még nemrég én is néztem, hogy voltak ezek a szünetek. Meg amúgy sem rémlett, hogy olyan sokáig nem szünetelt volna a manga, kicsit gyanús volt. De amúgy igaz szerencsére ritkulnak, azonban azt kétlem, hogy majd megszünnének ezek a kihagyások. Nekem igazából már így is sokkal tűrhetőbb, ha négyhetente lenne szünet.
Hát elég savanyú szájízt hagy ez a fejezet, már abból a szempontból, hogy mi várható ezután. Brook megvan, ez jó, megszerezte a másolatot, ez is teljesen jó. Sanji megeteti végre Luffyt, és meglesz mindenki. Nehogy az legyen nekem, hogy az egyetlen aki utánuk ment a nevetséges vérdíjával, azt lecsapják egy ütésből, és kész, meneküljünk.
Ugyanmár, ez a One Piece. Azt nem tudom, hogy jó lesz-e végül a megoldás, de az 100%, hogy itt még egy csomó csavar lesz, meg egy csomó nehézségbe fognak ütközni.
Vagy ha nem, akkor Oda egyszerűen nem erre helyezi a hangsúlyt, és tartogatja a csapat igazi erejének a bemutatását Kaidoura, de kétlem. Még itt van az esküvő, a Germa ügyet el kell rendezni, és megszökni sem lesz olyan egyszerű, az biztos. Pekoms sem tűnt csak úgy el az éterben, vele is lesz még valami, ezzel párhuzamosan lehet, hogy Bege is elkezd már mozgolódni, és itt van még mindenki nyakán Ceasar is.
Nagyon sok minden van még, ezért is örülök, hogy ilyen gyorsan haladtunk a csapat egyesítésével az elmúlt fejezetben.
Hiei írta:
Jövőhéten lesz csak fejezet. A héten szünet van, de szerintem csak One Piece marad el Jumpot kiadják.
Ugrás a fórumra: |