Köszönöm a munkátokat! Várom a következő évadot is, remélem folyatjátok a 6.évadot! Hatalmasok vagytok sracok
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm az egész évados munkátokat! Én is nagyon remélem, hogy folytatjátok az anime fordítását! Szerintem azért is lehetett kevesebb komment/vélemény az évad során, mert sokan már a mangát is az aktuális fejezetig elolvasták, így nem meglepetés a történések, (én is közéjük tartozom). Illetve még amit, sokan írtak, hogy nem volt valami túl izgalmas, az éved, főleg az eleje. Szerintem e miatt is megcsappanhatott a kommentszám.
Véleményem szerint a A vs. B osztályos részt túlzottan elhúzták. legalább 2-3 epizóddal meg lehetett volna rövidíteni (főleg a meccsek közötti tere-fere ment az agyamra), az évad második fele jobban sikerült, bár most se értem, minek kellett megcserélni az időrendet és kerültek Tomuráék a végére. Csak azért, hogy epic-ebb legyen az évadzáró? A cenzúrát sokszor lehetett érezni és nagyon sajnálom, hogy ennyi volt! A következő évadot, ha van egy kis eszük akkor eleve későbbi műsorsávban adják, magasabb korhatár besorolással. (Értem én, hogy sok gyerek nézi, de akkor is ezt kéne, a Kimetsu no yaiba esetében is meg tudják csinálni és működik, pedig az jóval durvább).
Még egy dolgot megjegyeznék az évaddal kapcsolatban: a rajzolás minősége. Igaz ebben nem vagyok nagy szakértő, de úgy érzem az előző évadokhoz képest visszaesett a színvonala, sok az elnagyoltság és kidolgozatlanság. Talán a kevés idő az oka a 4. és az 5. évad között? Vagy az egyre rosszabb helyzetbe kerülő japán animátoripar? Nem tudom...
Mindezek tükrében várom a 6. évadot? A válasz: rettentően!! És nagyon remélem azt is Ti fogjátok fordítani!! Ha tippelnem kéne, talán van egy minimális esély, hogy 2022 tavaszán viszont az ősz tűnik reálisabbnak, hogy viszontlátjuk kedvenc hőseinket és gonosztevőinket!
Köszönöm mindannyiótoknak az egész évados munkát!
Egyrészt valóban az van, hogy sokan követjük a mangát is, és nincs benne annyi meglepetés a számunkra. Bár van, ami azok számára sem volt az, akik csak az animét követik. Pl.: Deku-ék meccsében nem az volt a meglepetés, hogy megnyerték. Meg, szerintem a következő évad alapból több témát fog szolgáltatni egy fórumos beszélgetéshez. (Mondjuk én ennek dacára próbáltam néha egyet-egyet kezdeményezni) Meg van, akik már egybe szokták ledarálni ezeket.
Azért remélem, hogy a következőt is a ti feliratotokkal nézhetem majd meg.
Köszi a részt, és persze az egész évadot is! Ez az utolsó rész kellemesre sikeredett, szép volt képileg, kevésbé spórolós, mint néhány korábbi, és a viszonylagos eseménytelensége egy évad befejezésének pont megfelelő. Azért felvázolták a jövőbeli izgalmakat, szóval a következő évad mindenképp várós.
Köszönöm szépen az egész évados munkátokat, hatalmas munkát vállaltatok ezzel magatokra, de színtiszta sikert értetek el vele nálam. Úgy gondolom, hogy a kevesebb értékelés és komment abból adódik, mint nálam is, hogy egyszerűen a mangával már túl messzire haladtak és mivel már tudjuk, hogy egyes részeknél mit láthatunk, így könnyebben átsiklunk a tényleges visszajelzés felett. Nagyon várom már a következő évadot és remélem, hogy nálatok fogom tudni nézni, ha bevállaljátok azt is. Ahogy a mangában, úgy az animében is ezek a részek csak előkészítései a következő nagyon kemény évadnak és csak remélni tudom, hogy nem fogják a projektet holtvágányra tenni, mint azt egyes esetekben láttuk már. Ezen kívül engedjétek meg, hogy megköszönjem a mangafordítási munkátokat is, mert szerintem nagyon sok embernek teszitek kellemesebbé az olvasást, holott ez is egy nehéz műfaj. Mindent összevetve nagyon nagy respect a beletett időtökért, nekem kítűnő élmény volt.
Köszi a részt, és az egész évadot! Én is úgy gondolom, hogy az évad elejét (A-B osztályos harcot) elhúzták. Az "arc" cserét én sem értem, ahogy a cenzúrát sem. MVA arc lehetett volna hosszabb, kicsit összecsapottnak érzem, a mangához képest. Ezenfelül várom a 6.évadot és remélem, hogy folytatjátok a fordítást.
Ugrás a fórumra: |