Nagyon köszönöm a heti munkádat!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a fordítást, s köszönöm szépen a munkátok!
Regisztrálva vagy 5 éve vagyok a Naruto-kun oldlaon, előtte szintén vagy 5 éve követtem a munkátok csak vendék, illetve barátommal közös accounttal. Nem mondjuk elégszer, hogy Köszönjük. Tudjuk ,hogy ti ezt szenvedélyből csináljátok, s az elmult 10 évben az életetek változásaiban megmaradt a Naruto-kun iránti elkötelezettségetek, nagyon becsülendő a minimum 10 éves munkátok. Köszönjük ismétlem. Nem latunk bele a hétköznapjaitok a, nem tudjuk pontosna mennyi erőfeszítést is igényel ez a munka, meert az hoába szenvedélyből csináljátok! Ne foglalkozzatok a negatívval kérlek, próbáljatok a pozitív dolgokra koncentrálni. Jó hétvéget.
Sziasztok! Bocsánat az offért, de ez most muszáj.
Nem kenyerem a hozzászólás írás, viszont eléggé kiakasztott kedves Miklós barátunk. Szóval szükségét érzem kifejezni Nektek, kedves és kitartó Naruto-Kun.Hu Tagok, hogy köszönöm szépen a kitartó, több éves munkátokat és a rengeteg minőségi fordítást.
ONE PIECE-t mióta az eszemet tudom nálatok követem, ha jól emlékszem itt találkoztam vele még anno.
Még egyszer köszönöm szépen Nektek!
Remélem az ilyen barmok nem veszik el a kedveteket
1:Köszönöm a fordítást
2:Mi volt Miklóssal?
3:Most csak én érzem vagy az Anime harcjelenetei Kaido vs Luffy kicsit DB beütésűek
Ugrás a fórumra: |