igen bár elmondható hogy Robinon kívül mindenki ellenkezett és/vagy utazgatott velük egy ideig aki később tag lett - korábban már összegeztem ezt-, Ceasar nem férne bele a képbe. Etikailag, erényesség, emberiesség szempontjából - ami fontos egy Mugiwara számára - teljesen negatív példa.
Pudding Violet2? hááát nem tudom... Elképzelhető de szerintem alapból gonosz, kegyetlen karaktere van, aki azonban lehetséges hogy a végén Mama helyére pályázik ha úgy alakul minden.
Mi az, hogy az utolsó három poneglyph? Szó sincs utolsó három poneglyphről, az utolsó nyilván Raftelen lesz. Három út poneglyph maradt még, ha erre gondoltál, de azokat meg tudjuk, hogy mit tartalmaznak.
Nem hiszem, hogy Sanji vs Bobbyn lesz, de majd kiderül. Remélem Sanji komolyabb ellenfelet kap.
És ahogy mondtam, majd meglátjuk, hogy mi lesz rip, meg mi nem lesz
Mi az, hogy az utolsó három poneglyph? Szó sincs utolsó három poneglyphről, az utolsó nyilván Raftelen lesz. Három út poneglyph maradt még, ha erre gondoltál, de azokat meg tudjuk, hogy mit tartalmaznak.
Nem egészen.http://naruto-kun...ece/846/14
Másik 2 rio poneglyph gondoltam. Poneglyph 3 dolgot tartalmaznak. Az egyik a One piece,másik az ősi fegyverekés végül Joy történelme.
Így gondolom az egyikről többet megtudunk az utolsó ősi fegyverről és másik Joy lesz szó.
Erről eddig senki sem beszélt .Kivéve én .
Mostani arcnál ez érdekel a legjobban,hogy mit tartalmaznak a másik 2 kő.
De Rio Poneglyphekből nem csak 2 van még hátra. Sőt, eddig mennyit is láttunk? (Már nem is emlékszem, hogy az égi és a gyojin szigetes egyáltalán az volt e)
Hiei írta:
Frankynak ott volt Senior Pink az egyik legjobb rész volt Dressrosán.
Az aztán nagyon kulcsfontosságú szerep volt. Más téma, hogy Senior Pink múltjával nekem is meglepően nagy kedvencem lett.
De maga a Dressrosa ív alatt lóf*sz létfontossága nem volt Frankynek. Brook viszont itt szépen sziporkázik.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Lehet rosszul tudom. 4 fajta Poneglyph létezik
Rio Poneglyphs(Alabasta)
Út Poneglyphs(Minkek)
Oktatási Poneglyphs(Ohara)
Történelmi Poneglyphs(Gyojin,Skypia)
4 út Poneglyph van
-1 A minkeknél
-2 BM-nél
-3 Kaido
-4 nem tudni hol van
A Rio Poneglyph örökíti meg az igaz történelmet, azt az évszázadot, amit a világ kormány kitörölt.
Viszont ez a történet elején (időben Skypiea környékén) talán még úgy volt, hogy az összes követ elolvasva és összetéve kapod a Rio Poneglyphet. Ezzel szemben Tamago, mint 9 különálló darabként hivatkozik már rájuk. Szóval itt valószínűleg volt egy változtatás Oda részéről a történetben.
Az aztán nagyon kulcsfontosságú szerep volt. Más téma, hogy Senior Pink múltjával nekem is meglepően nagy kedvencem lett.
De maga a Dressrosa ív alatt lóf*sz létfontossága nem volt Frankynek. Brook viszont itt szépen sziporkázik.
Igen Brook csoda, hogy nem halt meg egy ilyen ellenféllel szemben... mert hiszen már eleve halott volt YOHOHOHO!!!
Igazából nem tudjuk, hogy miért különlegesek a Rio Poneglyphek. Vagy igen? Lehet, hogy lemaradtam, de szerintem sehol sem említik külön, hogy a történelmet vagy a fegyvereket írják le specifikusan.
Egyébként ha Oda nem akarja Ceasart a csapattal cipeltetni még 200 részig, akkor itt kínálkozik talán egy utolsó lehetőség az elválásra.
Én el tudom képzelni, hogy egyszerűen itt hagyják, nem tartoznak neki semmivel, sőt. Vagy egyszerűen más irányt vehet, a felfordulásban sikerül neki is megszöknie, a csapattól külön... bármi lehet. De nem hiszem, hogy ezek után is velük tartana, ilyen hosszan még egy karakter sem volt a "nyakukon", Vivit kivéve, de ő ugye extra eset. Szóval ha nem lesz tag, márpedig remélem, hogy nem lesz, meg nem tudom továbbra sem elképzelni, akkor most elválnak, és később akár találkozhatnak újra, amikor Ceasar visszafizetheti majd az adósságát.
Meg eleve, Ceasarral külön is sok mindent tudna kezdeni Oda, szerintem többet is, mintsem hogy csak Luffyk foglya legyen még x évig.
Ez egyáltalán nem igaz. Kölcsönösen szükségük van egymásra. Nélküle semmi esélyük nincs Kaidou ellen, ezt miért felejti el mindenki? A gáz nem szűnt meg létezni, ha használják Wanon, akkor Momo drága országa bizony kidöglik. Hiába az ellenszer nincs, aki eltüntesse a gázt.
Nem véletlen mutatta meg Oda, hogy CC leakar innen falcolni és, hogy kemény két hete van hátra. Amíg nincs meg a szíve semmit nem tud tenni viszont, ha Luffyék segítenek neki valóban adósuk lesz ellenben most semmivel nem tartozik Luffyéknak hiszen ők tették tönkre idilli életét. Ez az a helyzet, amikor az ellenségem ellensége a barátom. Innen lehet kezdeni építkezni.
Abban egyetértek, ha elakarja hagyni őt itt a lehetőség, de túl nagy veszély Mama kezében, ahogy bárki másnak a kezében is. Ráadásul szabadlábra se helyezhető, mert ki tudja mit csinál.
Mondjuk meglepődnék, ha Kaidou nem próbálná használni a gázt a szigeten, mikor minden veszni látszik. Vagy puszta erődemonstráció gyanánt. Így ez a fő ok amiért bizony velük tart.
Szerkesztette: Hiei - 2017.02.10. 00:55
Nyilván, logikus amit mondasz. Csupán annyit mondtam, hogy ha Oda most nem rázza le valahogy Ceasart, akkor már nem is fogja 150-200 részig, mert nem lesz rá lehetősége. És én ennek nem örülnék feltétlenül.
Majd meglátjuk.