Annyira azért nincs az olyan messze, ott a bomba, legyőznek egy csomó tisztet, ellopják a poneglyphet (és ez bizony nagy érvágás, a Mama külön kiemelte, hogy most nem akar olyan hülye lenni, mint Roger idejében volt), a Germa terv befuccsol, és lelépnek. A Mama attól képes agyvérzést kapni, ha nem kap idejében cukorkát. Azon sem csodálkoznék, ha önmaga, miután Luffyék leléptek, nagyobb kárt tenne, mint amit Luffyék összesen okoztak És utána szerintem biztos, hogy üldözni fogja őket.
De egyébként teljesen egyetértek, nagyon nagy gondatlanság lenne a Tengerészettől megtámadni egy Yonkout, HA csak a tengerészet nem mondott tényleg olyat, hogy megtámad valakit. De ilyenre én sem emlékszem, hol volt ez?
Bár, Akainuból kinézem, hogy magasról tesz a saját oldalán lévő áldozatokra, ha a Tengerészet dicsőségét akarja fényezni.
Ejj, el tudom képzelni amúgy a dolgot, most, hogy jobban átgondoltam, de még mindig valószínűbbnek tartom azt, amit Hiei mondott, hogy miután Luffy legyőzte valamelyiket, a Tengerészet meg lecsap a vesztesre. (És a rohadékok majd megpróbálják beállítani a saját győzelmüknek, de remélem, hogy egy Yonkou legyőzését nem lehet majd csak úgy eltusolni, legalább azok előtt nem, akik számítanak - többi Yonkou, Shichibukaiok, legrosszabb generáció, stb.)