Köszönöm!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszi szépen a részt. Az animáció már-már demon slayer minőségű, ahogy játszanak a fényekkel lenyűgöző. És ahogy össze lett vágva ez a rész.. Zseniális lett.
Köszönöm a fordítást! Na ez a rész elképesztően jól sikerült! Na így kell bővítést vinni egy történetbe élvezhető módon. Még amikor nem húzták el ennyire, akkor éreztem hasonlót ebben a sorozatban, még a Grand Line-ra belépés időszakában, mikor észre se vettem, hogy filler volt egy egész történetív. Le a kalappal! Az animáció és színek mondjuk eddig is érdekesek voltak a Wano ív eleje óta, de EZ, volt pár pillanat, amikor már olyan érzésem volt, movie-t nézek. Az meg külön öröm volt, hogy Ace ennyivel több időt kapott a vásznon.
Egészen fantasztikus epizód volt. Kis túlzással amikor épp nem libabőrös voltam, akkor könnyeztem. A zene, az animáció, a fények és a színek használata... de eleve, ahogy kibővítették apró, nagyon eltalált dolgokkal a flashbacket, ahogy összevágták Rogert és Luffyt, vagy az olyan egészen apró kis betoldások, mint mondjuk Zoro félmosolya Luffy Red Roc-jára... Vagy ahogy sikerült a sok flashback képkockát feldolgozniuk a támadás előtt a rész végén... Vagy a perspektíva váltások... akárki találta ki, hogy Luffy POV-jából legyen pár jelenet közvetítve, fizetésemelést érdemel. Ja és ha már itt tartunk, a rész rendezője egy Megumi Ishitani nevű hölgy, aki már pl. a 978. részt is rendezte (ami szintén kb. mozifilm minőségű volt).
Nem tudok semmibe belekötni, nem is akarok. 10/10
És még jóval több mélységet sikerült adniuk Kinemonnak vagy Yamatonak is, sokkal jobban átérzem a sorsukat (főleg utóbbinak), mint a mangában, amikor itt tartottunk. Zseniális feldolgozása volt egy eleve fantasztikus fejezetnek.
"Még jó", hogy nem mindig ilyen az anime minősége, mert ha ilyen lenne, kb. nem lenne vetélytársa
És természetesen nagyon köszönöm a csapatnak, hogy nektek köszönhetően a legjobb minőségben nézhettem!
Köszönet a részért!
Azt mondjuk nem tudtam hogy nem mindig ugyan az a személy rendezi a részeket. Az ember mindig tanul valami érdekeset
Viszont izgalmas csata elé nézünk Remélem az elején lesz egy kis Teemwork, mint mikor Doflamingo ellen küzdöttek. Azt nem bánnám.
Meg elég jó taktika lenne, ha mondjuk Law félbe vágná Kaidot-t vagy négybe darabolná, akkor már nehezebben támadna vissza.
(persze biztos nem így lesz, túl hamar nyernének XD)
Ugrás a fórumra: |