Szerintem senki nem mondta azt, hogy Big Momnak van a legkisebb hatalma, sőt. Csupán annyit feltételeztünk, hogy ő a leggyengébb 1v1-ben a Yonkouk között, és én pl. ezt még mindig így gondolom.
A serege ettől függetlenül nagyon brutálisnak néz ki, ez tény.
Nekem is tetszett a fejezet, nem voltam teljesen odáig érte, de haladt a történet, sok infót megkaptunk. Sok mindent elmondtatok már, dióhéjban mégis:
1. A borítókép király
2. Szerencsétlen Chopper De őszintén meglepődtem, hogy ilyen hamar összehozta a szálakat Oda. Múltkor Pedrót, most meg Namit és Jinbeit. Tényleg látszik, hogy ez a sziget nem lesz túlhúzva. És ennek nagyon örülök.
Jinbei viszont meglepett, nem gondoltam volna, hogy tényleg "gyáva" (Big Mom legénységének a definíciójában) és nem húzza meg a rulettet, de örülök neki. Miért kellett volna? Viszont valami továbbra sem stimmel Jinbeiel, valami fog még vele történni érzésem szerint...
3. Brook azért odacsapott az öreglánynak Ezt jó látni. És mivel Oda láthatóan a szánkba rágta, hogy Big Mom nem fogja elengedni Brook-ot, ezért adva is van az ok a nyílt összeütközésre Big Mom és Luffyék között. Továbbra is biztos vagyok benne, hogy nem lesz halálig tartó harc (főleg, hogy Oda még láthatóan tartogatja Big Mom csapatát későbbre, a harmadik főtisztet még be sem mutatta, de valami kell legyen, pláne, hogy közben még a poneglyphet is el kell lopniuk.
4. http://mangastrea...54/3992/10
Big Mom tök kattant. És most már szerintem elkönyvelhetjük azt is, hogy Pudding is az, nagyon-nagyon kétlem, hogy ezek után Oda bejátszana valami mást. Kicsit sajnálom én is, ez a lehető legegyszerűbb megoldás, azon túl, hogy szerintem kifejezetten üdítő lett volna Sanji karakterében egy kis változás, amit egy szerelem hoz.
Arra esetleg még látok egy nagyon-nagyon halvány esélyt, hogy Pudding beleszeressen Sanjiba, amit Hiei is mondott, amikor meglátja, hogy a "nyápic hercegecske" rugdossa szét a seggeket szépen sorban, és mindannak ellenére, amit meg tudott, nem bántja Puddingot, mert úriember. Jót nevetnék Kéne Sanji karakterének egy ilyen új impulzus, de az legyen a legnagyobb baj, hogy ezt a lehetőséget kihagyja Oda. (Sanji amúgy sem hiszem, hogy mindezek után tudna táplálni valamiféle érzéseket Pudding iránt.)
5. http://mangastrea...54/3992/13
Ejj, itt először azt hittem, hogy Opera memóriáját megváltoztatta Puding, azért hazudik ennyire őszintén, már kezdtem örülni De mégsem. De annak örülök, hogy ez a Montdoor látszólag nem egy kretén. Végre valaki Ő a legidősebb, nem?
Mindenesetre az biztos, hogy király lesz, amikor Big Mom csapata meglátja az egész csapatot élve és egészségesen
Valaki írta angol fórumon, hogy így, hogy Big Mom legénysége azt hiszi, hogy mindenki ki lett iktatva, Luffyék kaptak egy lehetőséget, hogy ezúttal TÉNYLEG be tudjanak szivárogni Minden eddigi próbálkozásuk kudarc volt, most kaptak egy lehetőséget Persze az sokkal valószínűbb, hogy rombolni fognak, és őszintén, én is inkább ezt szeretném látni.
6. http://mangastrea...54/3992/18
Ejj, oké, epic volt az a rúgás, de én egy kicsit nagyobb katarzisra vártam Sanji észhez térésénél. Mindegy, végre túl vagyunk ezen is, kezdődhet az igazi buli
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezzel a csávóval, erősebbnek tűnik, mint elsőre gondolná az ember, főleg, hogy már a gyojin szigetnél be lett vezetve.
Ahogy Hiei is mondta, az a legjobb a szálban, hogy tényleg fogalmunk sincs, hogy mi fog történni. Remélem Sanji minél hamarabb odaadja a kaját Luffynak (nyilvánvalóan ez kevés lesz neki, de utána akár az egész szigetet is felzabálhatja, ha már Sanji adott neki enni ), aztán egyesül az egész csapat. Hogy az esküvőn mi lesz, hogyan fogják ellopni a poneglyphet, meg hogyan fognak megszökni, fogalmam sincs, de biztos vagyok benne, hogy azok, akik nem voltak Dressrosán, fognak 1v1-ben harcolni, talán majd a szökés közben. Az is valószínű, hogy lesz valamiféle konfrontáció közben Big Mom és Luffy között.
Már alig várom, az biztos A Germa is egy nagy kérdés... szintén az ms fórumán olvastam, hogy mi van ha Reiju örökli majd a Germát, a papa meg a tesók meg meghalnak? Király lenne.