Nem is tudjuk, hogy harcoltak-e egyáltalán. Lehet, hogy nem is történt semmi köztük. Szóval ebből ne indulj ki.
One Piece manga
Szerintem azt eddig sem vonta kétségbe senki, hogy gyengébb lenne Kaidounál Jelenleg. Jack-en ment itt sokat a vita, hogy jelenleg le tudja-e győzni Luffy 1v1-ben, ha ekkora tank. Szerintem igen, mert eleve nem tudjuk, hogy milyen erős Jack, nem mondanám biztosra, hogy sokkal erősebb, mint Doflamingo, de mindegy is, erre a kérdésre nemsokára választ kapunk Legalábbis remélem Nem jönne be, ha most ezek után megszökne Jack, vagy valahogy elkerülné a harcot...és ezek alapján nem is vallana rá. Habár Fujitoráék elől is megfutott végül, szóval lehet, hogy ha majd úgy látja, hogy ez reménytelen (mert amúgy az), akkor kis bunyó után inkább lelép.
De remélem, hogy olyan kattant, amilyennek eddig tűnt, és akkor kapunk egy érdekes és nagyobb volumenű harcot
Jon97 írta:
Szerintem azt eddig sem vonta kétségbe senki, hogy gyengébb lenne Kaidounál Jelenleg. Jack-en ment itt sokat a vita, hogy jelenleg le tudja-e győzni Luffy 1v1-ben, ha ekkora tank. Szerintem igen, mert eleve nem tudjuk, hogy milyen erős Jack, nem mondanám biztosra, hogy sokkal erősebb, mint Doflamingo, de mindegy is, erre a kérdésre nemsokára választ kapunk Legalábbis remélem Nem jönne be, ha most ezek után megszökne Jack, vagy valahogy elkerülné a harcot...és ezek alapján nem is vallana rá. Habár Fujitoráék elől is megfutott végül, szóval lehet, hogy ha majd úgy látja, hogy ez reménytelen (mert amúgy az), akkor kis bunyó után inkább lelép.
De remélem, hogy olyan kattant, amilyennek eddig tűnt, és akkor kapunk egy érdekes és nagyobb volumenű harcot
Kíváncsiságból megkerestem a mangában nem ezt mondja.
http://www.mangap...ece/183/16
Azt mondja "én is bűnöző iparban vagyok. Kalóz szakács vagyok. Viszont ez elég ratyin hangzik.
Szép is lett volna, ha erre tett volna utalást még ott. Bár elvileg lehetséges, hogy oda már akkor nagyjából kitalálta Sanji hátterét. Valahol régebben azt olvastam, hogy már az eleje óta megvan a történet vége és visszafele az időben elérve a mostani pontig már megvannak a főbb pontok a történetben. Tehát lehet már Ennies Lobby arcnál tudta, hogy lesz Dressrosa szál. Ami szerintem elég király. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a sok év alatt míg a történet halad és Oda sensei látja a rajongók "igényeit" vajon mennyiben változtatta meg mondjuk a történet végét? A One Piece, tehát maga a kincs lehet, hogy Oda időközben megváltoztatta, mert úgy gondolta az eredeti ötlet nem illik bele a mostani történetbe? Vagy lehet ő tartja magát ahhoz, amit a legelején kitalált?
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a mangakák nagy része nem hétről-hétre dolgozik, mármint ami a történetírást illeti. Persze találkoztam már olyen mangával, ami igen, de ez szerintem a többségre nem igaz. Számomra nem olyan elképzelhetetlen, hogy már rég tudta, hogy milyen történetszálak lesznek. Szerintem Oda az egyik olyan, aki a legkevésbé változtatna a történeten, ha az olvasóknak nem tetszik valami, vagy is én eddig azért nem igazán vettem észre olyat, hogy változtatna valamin a rajongók kedvéért, mint pl a (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Bleachben Byakuya "visszahozása".)
Ezt a meglepődést én sem értem még mindig.
Minden kicsit is jó író úgy alkotja meg a cselekményét, hogy legelőször a bevezetést és a befejezést írja meg. Hiszen akkor tudja, hogy mit-hogyan-miért kell csinálniuk a karaktereinek.
Enélkül nagyon hamar kaotikussá és mondvacsinálttá válna a koncepció.
Valahol olvastam egy interjúban. hogy Oda már előre megírta az egész sztorit és csak rajzolnia kell.
Minden a laptopján van, tehát ha esetlegesen piszok véletlenül meghalna a mangaka, be lehetne fejezni a történetet.
Asszem valami kiállítás megnyitóján mondta meg...
Ahol meg tudtuk Ace vérdíját is.
Abban biztos vagyok, hogy Oda nem változtatta meg a történet végét. És azt is valószínűnek tartom, hogy a főbb szálak, a történet gócpontjai előre meg vannak tervezve. Ezért Oda És ezért tartom a One Piece-t az egyik legzseniálisabb alkotásnak is, amit olvasok/látok mostanában, hihetetlen, hogy mennyire meg van tervezve, és mégis, milyen gördülékeny és élvezetes darabokban is (legalábbis általában).
Visszatérve Sanjira...szerintem egyértelmű, hogy ott arra gondol bűnipar alatt, hogy kalóz, nem arra, hogy milyen családból származik. Ha az animében máshogy van, az szerintem elírás, vagy rossz fordítás, ahogy mondtad is. Ennyire még Oda sem utalgat előre
az biztos hogy oda megírta az egészet előre mert rajta kívül elmondta egy embernek a one piece maradék részét. ha vkit bővebben érdekel youtubeon van egy olyan videó hogy 99 fact u dont know about sorozat és ott a one piece. a tények nagy részét egy nagyobb rajongó tudja de azért van néhány finomság.
FeketeDani írta:
Ok, ahogy látom, ígyis-úgyis egy hős lesz a szemetekben Oda, mert ugyanúgy végzi a munkáját, mint minden más író.
Ugrás a fórumra: |