Félreértitek az egészet. A One For All úgy működik mint ahogyan All Might elmondta. Az ereje nagyban függ a tested megfelelő kondiciójától. Dekut nem láttuk csak a hangját a történet elején.
Két dolog hiányzik neki a 100%-os One for All-hoz. Az egyik, hogy tudja irányítani,(ez annyira nem nehéz mint gondolná az ember) de a másik egy annyira kigyúrt test mint ami All Might-nak van. Amit nem 2 perc alatt fog elérni
Most nem tudom az mennyire spoiler, de a mangában sem volt még időugrás mit tudom én vagy 5 év amikor Deku ténylegesen kitudná úgy gyúrni magát mint All Might.
Az 100%, hogy amíg Deku nem gyúrja úgy ki magát mint All Might addig nem tudja 100%-on használni az erejét. Vagyis pontosan ezt a részét sosem értettem
Deku már most is nyomott el 100%-os ütéseket csak akkor eltört a keze, lába stb. Az nem tiszta nekem ha kilenne gyúrva mint All Might akkor gondolom 10 ilyen ütést is letudna nyomni akkor se lenne törés mert bírná a teste. De biztosan erősebb ütésekre is lenne képes 100%-on.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"