Excalibure tény hogy IQ versenyben 2. lesz amikor csak ő az egyedüli induló, de Weeble még lehet jó szövetségese Luffyéknak és csinálhat kisebb nagyobb dolgokat. egyelőre még nem írnám le.
One Piece manga
Jacket láttuk, hogy él és virul a tengerfenekén. Kalapács, de nem tud megfulladni, mert Gyojin.
Mone meg Vergo nálam halottak kizárt, hogy ezt túl élték. Átszúrták a szívét és rárobbant a labor logia ide vagy oda elolvadt, mint a hóember.
Vergo se hiszem, hogy túlélte, de ha meg is tette valakinek meg kell oldania a puzzle-t.
OP-ban rengeteg halalozas van, csak keveset mutatnak. Pl amikor mentek a halberekhez a viz melyere, Zoro szetvert egy egesz kalozcsapatot akik a vizbe fulladtak (ugy lebegtek mint a medizak- meg vicc is lett a halalukbol), vagy Marineford (emlitettek hogy mindket fel sok embert veszitett). Oke, 'jelentektelen' karakterek, de mondjatok olyat akinek meg meg kellett volna halnia? Az Arabastas madar emberen kivul. O tenyleg nem ertem hogyan elhette tul.
Ez meg hogy egy halember gyumolcsot evett... Durca. Igazabol nem tud megfulladni - bar mozogni se. A hajon levo tarsak szerintem nem tudnak segiteni neki tekintve hogy tengerfe..... na acsi! A melyvizi nyomas megolhetne! Na de meretebol adodoan szerintem a legenyseg nem tud segiteni Jacknek. Etelt gondolom amugy is kellene fogyasztania, szoval ha hamar nem jon segitseg akkor megszivta. Szerintem max akkor talalhatnak ra ha van valakinek Vivre Cardja, es latja hogy Jack bajban van.
Holnap fejezet, mit gondoltok., lesz eskuvo?
Szerk.:
Nem szeretném divatba hozni az ékezet nélküli hsz-eket, szimplán telefonról írtam este.
Értesítették Kaidout arról, hogy elveszítették Jack-et, szóval egészen biztosan keresni fogják. És egészen biztos, hogy meg is fogják menteni, messze túl fontos karakter ahhoz, hogy a tengerfenéken haljon éhen.
Egy gyojinra szerintem nem igazán hat a mélytengeri nyomás.
És ja, bár Jack túlélte, a legénysége minden valószínűség szerint meghalt. Persze nem mintha ez érdekelné őt, nyilvánvalóan.
Telefonnal is lehet ékezetet írni. Vedd a fáradságot.
A részről. Jó pörgős és infó dús volt, ahogy azt megszokhattuk. <---- milyen furcsa ezt leírni a One Piecenél^^
Végre Mama nyíltan kimondta a dolgot így már nincs kétség Pudding felől vagy mégis? Az ellenkezője kellett volna megtörténjen, de valamiért még biztosabb vagyok abban, hogy Pudding tervez valamit. Nem értem miért, az eszem és a szívem is azt mondja ez így túl kézenfekvő.
A végén még tényleg lehet Casear lesz a megváltó? Annyira nem számolnak vele, hogy az lenne az igazi kegyelemdöfés mamának, ami úgy istenesen megforgatná a tőrt a hátában.
Volt még egy észrevételem egyre inkább látszik, hogy még a saját kölykei is félnek Mamától.
Ha véletlen meginogna a hatalma nem vagyok benne biztos, hogy nem próbálnának meg foggal körömmel menekülni vagy tenni ellene.
Már maga a tény, hogy a háta mögött tevékenykednek árulkodó. Még ha nem is ellene teszik.
Azért vicces volt látni, ahogy azt gondolják hogy minden rendben van. 6/6, hogyne. Sanji pedig megindult, talán nem fog Luffy előtt odaérni. Az lenne a fail. Bár Bobbin még lehet feltartja, ennél biztos erősebb! boyoyoyon!
Pudding szerintem meg pont az, aki jelenleg a legközelebb áll mamihoz. Szinte mindig mellette van.
Ja és Brook tényleg nagyot küzdhetett, egyre szívesebben látnám. Talán Kuma ellen volt legutoljára olyan, hogy egy reménytelen harcot láttunk szalmakalapos oldalról nézve.
Biztos vagyok benne, hogy azért nem látjuk, hogy nehogy ideje korán kiderüljön nagyanyó ereje.
Istenem Sanji hogy fejbe rúgta nagyon menő volt szerintem, alapból irritáló feje van Bobbinnak ( pontosabban 3 ) de látszott hogy nyitva van a szeme de remélem Sanji oda tud érni időben Luffyhoz.
Azért elég sok embere van Big Momnak, és gondolom akik az asztalnál voltak azok a nagyobb ágyúk.. jo lenne egy 1vs1 harc minden tagtól ( erre egy yonkounal lesz csak lehetoseg) mert nálam még mindig az enies lobby arc/harc viszi a prímet
http://mangastrea...854/3992/1
Jó olvasgatást!
Hát végre kezdünk zöld ágra vergődni, de haragszom Odára, mert Puddingal kapcsolatban úgy tűnik a lehető legegyszerűbb és legkiszámíthatóbb utat választja, pedig bőven van potenciál a karakterében...
Ugrás a fórumra: |