Tisztán és érthetően elhangzott, hogy nincs hozzá köze. Legalább is vér szerint egyáltalán nincs. Szóval nem a fia. A többi feltételezés lehet helytálló.
One Piece manga
Ahhoz túl szájbarágós volt a jelenetük, hogy ne legyen benne valami fordulat. Vagy így ennyi lenne a sztorijuk? Lerí róluk, hogy kamu rokonok, és kiderül, hogy tényleg kamu rokonok? Semmi csattanó?
Ha ebben nem lesz csavar, akkor abban, hogy miért épp Fehérarcszőrt lőtték be alibinek. Ezzel a küllemmel Weeble simán lehetne mondjuk Gold Roger fia is, rá se hasonlít jobban.
http://naruto-kun...iece/802/8
Itt van kimondva, hogy nem tudják. Szoval senki nem tudja, hogy tényleg ő a fia.
Nyilván nem meg az, hogy nem ő az a között van különbség
Persze hogy kimondják hogy nem tudják. Az "Önjelölt" jelző is utalhat arra hogy talán ettől még igaza van.
hát nem is tudom... mondjuk kinézetre hasonlóságok vannak: ő sem kis termetű és fehér bajsza is hasonló. De olyan ostoba hogy az már bűn... az is elképzelhető hogy jön a csavar: mégis a fia... Én egyelőre 50-50%-ot adok mindkét elképzelésnek.
Dani- http://naruto-kun...ece/802/12 szerintem itt az alsó panelen világossá tette az öregasszony, hogy miért pont Fehérszakállt választották. A világ legnagyobb kalóza meghalt, feltételezik, hogy hatalmas örökséget hagyhatott maga után, hát maguknak követelik.
Persze nyilván nincs semmiféle örökség Ez már csak slusszpoén. Remélem, hogy Luffy elveri majd, és szövetségesek lesznek, mert amúgy aranyszívű gyereknek tűnik ez a Weeble Mint egy Oars Jr. Fehérbajusznál.
Jon, Fehérszakállt írtál, vigyázz Hiei incoming!
Kizárt, hogy bajusznak csak a család maradjon, mint örökség. Tudja hogy a One Piece létezik, a legerősebb yonkoként tartották számon, bazi nagy hadserege volt. Biztos vannak kincsei, meg szép summája amiből ezt az egészet fedezni tudta. Az elfoglalt területek is gondolom 'adóztak', védelmi pénzt adtak. Ezeket a területeket felosztották, de Marcoéknál tuti van még valami értékes.
Na jóó de most arról van szó hogy mi az ami a nyanyát érdekli!
Ez a Weeble Thriller Barkra emlékeztet, egy mesterségesen létrehozott valami. Lehet hogy random emberből készítették, lehet hogy nem. Az is lehetséges hogy nem csak Fehérbajusz mintájára szabták, hanem felruházták még pár tulajdonságával is. Valahonnan megszerzett DNS, vagy ilyesmi. Hogy mi a célja, illetve ki készítette... Hát jó kérdés. Nem lepődnék meg ha visszatérne a Thriller Barkos doki, Vegapunkkal karöltve és ők is a gyümikre, illetve a zsozsóra pályáznának. Avagy ez a Weeble fickó csak egy prototípus, és lesz ilyenből később jó pár?
Na de szerintem fölös ebbe most nagyon belemennünk még.
Hát ez a Weeble nem tűnik túl észlénynek. Egyértelmű ,hogy a néni irányítja, de mégis hihetetlen ,hogy oldalakon keresztül beszélünk róluk és a lehetséges Fehérbajusz kincscséről. Véleményem szerint nem maradt túl sok kincse Fehérbajusznak, hiszen mint tudjuk .:A legénységét utaánna szétverte Feketeszakáll és bandája, de ami ezt a két karaktert illeti nem tartok túl nagy jelentőséget nekik.
Ugrás a fórumra: |