Sanji
Zseniális teknős tanítványa
Amit leírtál, azzal majdhogynem teljesen egyet értek, nem mondtam, hogy egy-egy technika nem számít, sőt, pont ezektől lesz színes a One Piece "harcrendszere", Enelnél is gondoltam a megfigyelés színére, de ezért is mondtam, hogy ha Luffy, egy ilyen karaktert puszta fizikumával lecsapta, elég volt neki az a tény, hogy hozzá tud érni(gumigyümölcs ide vagy oda), pedig ő maga még hírből sem ismerte a hakit, akkor Enel talán mégsem volt annyira erős, mint amilyennek levetítették. A fő erőforrása a démongyümölcse volt, amit szinte akármelyik fegyverzet színe használó le tudna gyűrni ha van egy kis fizikuma, és jobban használja a megfigyelés színét mint ő. Viszont ezek a dolgok elég összetettek, mert így bele lehetne gondolni akár, hogy az összes Logia haszontalan egy fegyverzet színe használóval szemben, ha csak a gyümölcsét nézzük, ellenben ő is meg tudja tanulni a fegyverzet színét, de én úgy gondolom, hogy ahhoz azért kell egy erősen ember feletti fizikum is, amire a fegyverzet színe csak dob még pár lapáttal. Egy biztos, csak démongyümölcs és semmi más, nem elég, fordítva ez viszont nem igaz.
Bocsi rosszul fogalmaztam, emberfeletti fizikum+haki(ez erősen fizikai erő központú dolog, amibe a megfigyelés színe és a király akarata is szerintem belefér) jóval esélyesebb, mint egy csak démongyümölcs használó. Ha viszont az a démongyümölcs használó megtanulja a fegyverzet színét, ahhoz szerintem szüksége van emberfeletti erőre(vagy azért, hogy egyáltalán megtanulja, vagy azért, hogy kamatoztatni tudja), és akkor megint ott vagyunk hogy fizikai erő
Értem azt a gondolatot is, hogy Zoro vagy Sanji technikákat használnak, amik nagyon erős támadások, jóval erősebbek, mint mondjuk Sanjinak egy alap rúgása, gondolok itt a hell memoriesra, de az is csak egy "fizikai becsapódás" végsősoron
de ezektől függetlenül mondom, hogy kivételek mindig vannak, példának okáért Magellant hatalmas kivételnek gondolom Viszont mindez, csak egy vélemény
Szerkesztette: Sanji - 2017.01.29. 11:23