Én speciel örülök neki, hogy nem egy Dragon Ball Super lesz. Ott volt mindig az, hogy jött egy új ellenség, és végig kellett próbálni az összes formát, szintet ellene.
Illetve azért gondoljunk bele: ha Luffy nem használná, szokná, fejlesztené az ébredését, akkor a következő komoly alkalommal egy popóból előrántott erőszint-ugrást látnánk tőle, mint annó a Gear Secondnál. Vagy ha nem lenne ugrás, hanem a mostani ereje maradna, akkor kijelenthető, hogy innentől nincs értelme a harcoknak, mert már Kaidou-nál is maximális erőt mutatott.
Luffy már 2 éve is felülkerekedett Luccin, azóta megtanulta mindhárom Hakit, belekóstolt mindhárom Haki fejlettebb verziójába, valamint kifejlesztett egy Gear Fourth-t és felébresztette a gyümölcsét. Ha Lucci csak ugyanennyit csinált, akkor se lehet ugyanakkora különbség köztük, mimt Enies Lobbyn, hiszen Luffy azóta folyamatosan harcol, míg Lucci és a CP0 ténykedéseiről valójában semmit sem tudunk, de azt igen, hogy a nagy halakat biztosan nem iktatták ki. Sőt, a szupernóvákat se. Tehát nem tudom, ki ellen tudott volna megerőltető harcot vívni, amiben fejlődik is valamennyit.
Meglepődtem volna, ha pár ütésnél tovább bírja a Galambos Lujcsi.