Amúgy én nem értem, hogy miért nézi le mindenki Buggy gyümölcsét
Buggy egy kretén, de vonatkoztassatok el ettől, a gyümölcse rohadt erős... Gyakorlatilag minden kardforgató (haki nélkül) tehetetlen ellene Bárki.
Nem tudja rendesen kihasználni, mert idióta. Ettől még a gyümölcse nem lesz gyenge. Gondoljatok bele, melyiket választanátok, Buggy gyümölcsét, vagy a gumi gyümölcsöt? Alapvetően.
Excalibure- tessék, mi angolul már elolvastuk: http://mangastrea...853/3972/1
Ha te nem akarod, akkor ajánlom kerüld a topicot a fordítás kijöttéig
A részről:
Brooktól én nem vártam semmi többet, Mama elismerte, hogy jól harcolt, és ez szerintem baromi nagy szó. Arra remélem nem számított senki, hogy megszorítja az öregasszonyt
Sok infót kaptunk ellenben a Mamától:
- Végre tiszta Zeusz és Prométheusz (ill. Napoleon) mibenléte, tök érdekes, és örülök, hogy Oda ezt is megmagyarázta.
- Megtudtuk, hogy már Roger idejében is nagy kalóz volt, én személy szerint nem gondoltam volna, de örülök neki nagyon.
- Hiei, az nem igaz, hogy a háromszemű törzs "hallja" a dolgok hangját. Legalábbis amikor azt mondja, hogy "same power" én nem erre gondoltam, bár éppenséggel lehetséges. Képes elolvasni, vagy valahogy "látni", de a harmadik szemnek miért a "hallás" lenne a képessége?
Akárhogy is, Pudding elviekben képes lehet majd elolvasni a Poneglyphet, és az én szememben ez sokkal nagyobb fegyvertény, mint bármi, amit eddig a Mama mutatott. Most először éreztem azt, hogy "aztarohadt, a Yonkouk TÉNYLEG közel állnak Raftelhez".
Kíváncsi vagyok, hogy mit akar tőle Pudding, ééén... most már én is egyre inkább azt gondolom, hogy Pudding tripla blöfföt játszik. Vagyis duplát Mindegy. Akárhogyan, remélem, hogy a beszélgetésükből kiderül, ha Pudding elmondja a Mamának a fejleményeket, akkor egyértelműen gonosz, ha valami más sztorit ad be neki, akkor meg szintén egyértelműen nem.
Brook meg... fogalmam sincs, hogy mi lesz most vele. Meglátjuk. Mondjuk a Mama még nem tudja, hogy egy csomó "rab" kiszökött, igaz? Ill. a rabok most nem onnan szöktek ki, amit Mama a Germának mutatott? Igaz?
Pedro okoos volt, és végre két szál egybe futott. Bár az biztos, hogy Tamagonak nem lett komolyabb baja, sokkal fontosabb karakter ő annál. Gondolom majd a végső formájában kap még egy igazi harcot Pedroval. Carott meg hatalmas figura
http://mangastrea...53/3972/14
Áh, hát, Luffyt ennél jobban már nem lehet szeretni meg tisztelni Még hogy Mashima tanuljon Odától, LOL. Amikor kell, mindenkinél érettebben és bölcsebben viselkedik.
Mennyire jól teszi, hogy nem rohan Sanji után. Megtudta, hogy Sanji tud mindent, innentől minden rajta múlik, az ő döntésén. Ő meg várni fog rá.
http://mangastrea...53/3972/15
Oké. Itt már én is fogtam a fejem. Viszont abból a szempontból örülök, hogy nem Reiju dumája lökte át a "jó" oldalra. Ennél katarktikusabb élményre számítok, meg remélek.
És Luffy már eléggé ki van. Örülök, hogy így alakult, hogy nem ment feljebb, mert csak fölösleges bonyodalmakhoz vezetett volna, és így epic, hogy betartja az ígéretét. De még egyszer, az utolsó képpel szerintem eléggé azt sugallja Oda, hogy már kivan, és közel van az, hogy Sanji átforduljon (végre), és jól megetesse Luffyt.
Kíváncsi vagyok, hogy mit akar Oda, milyen jelenetre vár/tervez, ha folyamatosan halasztgatja Sanji észhez térését.