One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Üdv, először is kösz a 1056 fejezetet de a végén az nem egy félrefordítás Yamatoval amikor azt mondja, hogy luffy-val tart közben a következő fejezetben meg ott marad Wanon?
Lehet csámcsogni a vérdíjakon.
https://www.reddi..._spoilers/
1 millió van Zoro és Jinbe között Zoro javára. Akkor Zoro vérdíja nem irreálisan nagy ezzel a logikával?
Jinbe vérdíjával nincs semmi probléma. Sőt, szinte fikarcnyi a különbség Zoro, Sanji és az ő vérdíja között, ugyanakkor nem értem, hogy miért pont Sanji maradt le a dobogóról. Poor Germa 66 soldier
Croco-boy fejpénze annál inkább beszédes. A csávó majdnem annyit ér, mint a Yonkou Feketeszakáll. Ez nekem egy hatalmas kérdőjel, hogy mi az oka. Buggy dettó. Mihawk vérdíja is meglepően sok, de nála nem igazán zavar, mert tudjuk, hogy kiről van szó. Valamint ha tényleg elkezdett gőzerővel tengerészekre vadászni, akkor meg még inkább érthető.
Mindenesetre nem csodálkozom, ha Kid és Law levannak sújtva xD Mintha le sem győztek volna egy 4,3 milliárdot érő Yonkou-t.
Kroki is tudja, hogy kifizetődő a szájkarate.
Közben jött új infó, a Cross Guildot Croco alapította, Mihawkot pedig meghívta és így csatlakozott. A tengerészek meg félreértés gyanánt azt hiszik, hogy Buggy a vezetője. Mindegy, azért ezt itt hagyom:
@Bastian, minden Yonkou csapatába az1.-2. esetleg 3. legerősebb embernek 1 millió van a fején pl: king,qvin,jack. De szerintem jinbe nem mutatót annyit hogy be emeljék nem is 3. nak hanem sanji fölé 2.nak, zoro és sanji megint erősebbek letettek de jinde nélszerintem azért emeltek mert régen sibukaj volt ( nem tudom hogy írják) . Úgyan ez igaz lehet Crocodil, Mihawk ra is de őket nem táluk még biztos erősebek letek
Eddig minden megerősítés, amit láttam az első spoilert támasztja alá. Nincs keveredés.
https://www.reddi..._spoilers/
Közben jött egy viszonylag érdekes teória, miszerint azért lett elsietve az arc vége (és rangatták elő shankst) hogy illeszkedjen az új op film megjelenéséhez és nagyobb legyen a hype
Csodálatos nem mondom
Ugrás a fórumra: |