Köszönöm, hogy ilyen régóta elhozzátok nekünk a magyar feliratot ehhez a remek animéhez. Mindig látszik az igényes munka a fordításaitokban. Köszönjük Naruto-kun.hu!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok! Nagyjából Dressrosa óta követem nálatok a heti részeket. Előtte egy azóta már megszűnt OP oldalon néztem. Ahogy vissza kerestem a feltöltéseiteket láttam, hogy az 1.rész óta viszitek a sorozatot, ami nem kevés idő. Köszönöm az időt és az energiát, amit a sorozatra szántatok és amit még ráfogtok. <3
Remélem Luffyék lassan elérnek a történet végére.
Megegyszer Köszönöm és Boldog ezret mindenkinek!
Köszönöm szépen a munkátokat! Ez a kerek rész is eljött! Nekem eléggé tetszett ez az átrajzolt opening is, könnyeket csalt a szemembe. Olyan nosztalgikus volt. Ugyan az az érzés, mint mikor kb a 790-es részek valamelyikénél rászántam magam, hogy elkezdjem az elejétől (pont egy itteni hozzászólás hozta meg a kedvem). Az első 50 rész megnézése után be is szippantott és azóta se enged el. Nektek köszönhetően magyarul is élvezhetem! A sorozatnak még 1000+ részt kívánok!
Nagyon szépen köszönöm mind az 1000 rész fordítását! Nektek hála sikerült átélnem ezt a nagyszerű kalandot!
Noha timeskip előtt sokkal, de sokkal jobban tetszett az anime (mert több fókuszt kaptak a szalmakalaposok és nem voltak ilyen hosszúak az ívek), azért az tagadhatatlan, hogy Wano Kuni gyönyörű grafikával és művészi stílusokkal rendelkezik! Csak a tempó ne lenne ilyen lassú, mert ez az átlag 10-11 oldal/rész, ez borzalmas, de persze tudom, hogy a manga sokszor kimarad, ezért is olyan ez, amilyen. Annyira örülnék neki, ha szezonos lenne pedig (én már eleve nem is követem hetiben).
Akárhogy is, nem semmi munka lehetett ennyi részt lefordítani + ott vannak még a Movie-k és Ovák/Special-ok is.
Fogadd legnagyobb tiszteletem, Tapion-sama és remélem kitartasz a sorozat legvégéig!
Úristen el se hiszem hogy már az 1000 epizódnál tartunk. Még emlékszem mikor elkezdtem az első részt és most már itt vagyunk. Egyszerűen imádom ezt az animét és hálás vagyok a naruto-kun csapatnak hogy ilyen kitartóan elhozzák nekünk a részeket minden héten.
Köszönjük nektek ezt a kitartó munkát es továbbra is izgalommal várjuk a folytatást.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!! ÉS ÉLJEN A KALÓZ KIRÁLY!!!! XD
Update: az online videótárban 999+1 néven van az ezredik rész, mert névsorrendbe rakja a rendszer, és mivel a 844-999 részek elnevezése előtt nincs egy-egy nulla (0844-0999), így a legvégére pakolja... majd javítjuk, egyelőre ezt találtam ki alternatívának ^^"
Köszönet a fordításokért, lassan 10 éve követem a sorozatot, a kezdetektől fogva a ti fordításaitoknak köszönhetően(ha jól emlékszem valahol a timeskip előtt/közben volt éppen a sorozat ).
Amúgy, lehet, hogy csak én érzem így, de jobban örültem volna, ha kivételesen az időhúzás helyett. az 1000. részben haladt volna a sztori...
Nem gondoltam volna hogy ilyen korán lesz megint felirat
Szuperek vagytok! Köszönöm a munkátokat!
Majdnem 10 éve kezdtem a sorozatot, azóta követem nektek is köszönhetően!
Szerintem ebben a részben "húzták az időt" az egyik legjobb módszerrel és a vége is jó volt illett az 1000. részhez, esetleg egy jó zene a végén még jöhetett volna
Ugrás a fórumra: |