koszi a fordítást
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm mindenkinek ezt a részt!
Már vártam, hogy végre az anime-ben is lássam ezt a részt. Szerintem elégé jól sikerült, bár van egy szinkronhang, amit még majd meg kell szoknom. Majd az égetett változattal is újra fogom nézni. Kíváncsi lennék azoknak a véleményére, akik nem olvasták a mangát, és most először látják ezt a részt.
+1, a mangát én se olvastam, csak pár frissebb spoilerbe futottam bele, de erre a részre egyáltalán nem számítottam A szívem majd kiugrott a helyéről a rész 3/4-ében, a maradékban pedig az állam fogtam. Kezdem érteni miért várta annyira sok ember, hogy haladjunk az évaddal tovább
Köszönöm a részt Nagyon sok új dolgot megtudtunk... Pl. Azt, hogy Dekunak rengeteg képessége lesz. Nem tudom ki hogy van vele.
Valakinek bejött ez a húzás valakinek nem. Mert ez egy kicsit ellent mond a manga elejével, hogy kemény munkával és egy képességel érhetsz el bármit.
Az effektezésnél pedig nem jött be ez a zöld árnyalat a fekete ostoron eltudtam volna képzelni csak feketében. A mangában valahogyan brutálisabban festett.
Köszi a mai részt.
Kicsit sajnálom, hogy az évad nem is igazán szól másról csak az A és a B osztály harcáról, amit ráadásul jobban elnyújtanak mint a UA sportfesztivált. Igaz így jobban megismerhetjük a B osztály tagjait és a képességeiket. Gondolom erre azért van szükség, mert később több szerepük lesz nekik is.
Izgalmasnak találom azt, amit most elmagyaráztak Dekuval és a képességével kapcsolatban. Bár titkon reméltem, hogy a képességének labilisságát a még fel nem ébredt, de ébredező saját képessége okozza. Eltudnék képzelni egy hosszabb etapot amiben egyedül, vagy egy kisebb csoportban tréningeli a képességeit. (Bakugo nélkül. Engem nagyon irritál a jelenléte és hogy másokhoz képest emberileg egy 0 és hogy ennek ellenére is csak minimális jellemfejlődést tud csak felmutatni)
Ugrás a fórumra: |