Bakod ezt leírnád érthetően, mert fogalmam sincs miről beszélsz.
Marinefold előtt blokádot hoztak létre a tengerészek, mire jött Shanks és a blokád eltűnt a mélybe. Utána ment fel Fehérbajusz hajójára beszélgetni, ahol véletlen kiütötte a gyengébb kalóztagokat a puszta jelenléte
Amúgy még egy kérdés, lehet hogy már ki lett tárgyalva, vagy esetleg hülyeség, de Nekoék honnan tudták, hogy Big Momnál van az egyik út Poneglyph? Elvileg Ő csak a Punk Hazard, Dressrosa arc körül kapta meg Jinbeitől. Napokban kezdtem újra olvasni pár előző történetszálat és ezen valamiért fennakadtam.
Az nem az út Poneglyph volt hanem valami más poneglyph.
Amúgy még egy kérdés, lehet hogy már ki lett tárgyalva, vagy esetleg hülyeség, de Nekoék honnan tudták, hogy Big Momnál van az egyik út Poneglyph? Elvileg Ő csak a Punk Hazard, Dressrosa arc körül kapta meg Jinbeitől. Napokban kezdtem újra olvasni pár előző történetszálat és ezen valamiért fennakadtam.
Jinbee csak egy sima poneglyph-et adott Big Momnak. Az út poneglyph már régóta nála van. És Pedro biztosan tudott róla, innen tudnak a minkek róla.
bakod a blokádot Fehérbajuszék törték át az Újvilágban, Shanks Kaido-t állította meg aki neki akart menni az öregnek. Ha jól emlékszem erről Momonga beszélt vakivel Impel Down arc elején
Egészen biztos vagyok benne, hogy rettentő távol jársz az igazságtól most, Hiei.
Akainut a fél Fehérbajusz sereg nem tudta megállítani. Ne legyünk már nevetségesek, attól még, hogy nem látsz benne fantáziát, mert síkegyszerű gyümölcse van (mondjuk Fujitorával ellentétben), elképesztően erős.
Valószínűleg az összes admirális hasonló szinten van. És attól még, hogy Fujitora most villogott, egyáltalán nem következik az, hogy erősebb a többieknél.
Az admirálisok meg sem izzadtak a parancsnokok ellen, ne hülyéskedjünk. Cracker szerintem még sosem harcolt olyan tengerésszel, aki ellen kénytelen volt szemtől-szemben harcolni, de ha Luffy képes volt kikényszeríteni, akkor biztos, hogy Akainu is képes lett volna, lol
És még egyszer, attól még, hogy látszólag (látszólag!) nem olyan gyors, biztos vagyok benne, hogy elverné Luffyt még. Ez egészen biztos.
Vagy szerinted a Yonkouk parancsnokai erősebbek egy admirálisnál? Mert egészen biztosan nem. Az admirálisok a tengerészet legnagyobb hatalma, ez még mindig így van.
nekem van balga elméletem a yunkók legyőzése utáni dolgokról.
Luffy leveri Kaidu-t ugye bár utána a területei nem luffy-é lenne hanem szabad terület lenne (pl Dressrosa) az járkálna ott aki akkar főleg mondjuk kalóz meg mindenki és tengerészet bár őket lehet luffy miatt
azt mondják tengerészetnek eddig se voltak ott nem kellenek inkább támogassák Mugiwaraékat és így függetlenek maradnak.
És már 3-4 királyság Luffy-t támogatja eddig Isabbelló is asszem valamelyik ország királya mivel luffy meg mentette így ha úgy van Wanó országgal együtt eltudnak rejtőzni nem félve a tengerészettől.
vélemény?(majd később át nézem értelmezhető-e és jó e)
Emlékszem Hiei Doffy-t is sem kímélte és gyengébbnek nézte egészen addig amíg nem láttuk tőle harcot, valszeg ugyanaz lesz majd Akainu esetében is figyeld csak meg. Nyilván Fehérbajusz ellen nem tűnt akkora ásznak, na de Fehérbajusz kb OP legerősebb karaktere volt abban az időben.
Szal légy türelmes, úgyis fogunk még látni Akainu-tól harcot és akkor meglátjuk kinek volt igaza.
Az meg h Fujitora gravitációval játszadozik jónak hangzik, csak kb sz*rt se ér a logiások ellen, megnézném pl CC-t vagy Kizarot h húzná le gravitációval...
Hiei
Kicsit magadba is nézhetnél, mikor kritizálod dungeon Akainu féle elvakult oldalát, mert ez rólad is elmondható amikor Fujitora-ról van szó. Semmivel sem vagy közelebb az igazsághoz, mint mások.
jasek89 írta:
Akainu képessége a magma, míg Ace/Sabo a tűz, Akainu mesélte is h tűz számára nem jelent veszélyt, mivel a magma a tűznél is melegebb (Ace ezért is volt tehetetlen ellene), ebből arra következtetek h Akainu immunis lehet a tűzre. Vagyis Sabo csak hakival tudná legyőzni Akainut, ellene a tűz képessége semmit se ér.
Amit Akainu mondott az csak az ő saját képzelgése volt, a valóság az, hogy egyik sem erősebb a másiknál.
A különbséget kettejük között inkább a fizikai kondíció jelentette (arról nem is beszélve, hogy Akainu nyilván biztosra ment és fegyverzet színét használt, amikor kivégezte Ace-t).
Ace eléggé le volt amortizálva a Kurohigével vívott harca óta és nyilván a börtönben is rendesen megkínozták és kiéheztették, ha ő is topp formában lett vona az a harc közel sem lett volna ennyire egyoldalú.
Egyébként ha Sabo és Akainu valaha harcolnak majd egymással, akkor harcot elsősorban úgyis a Haki fogja eldönteni, mert normál támadásokkal úgyse tudnak kárt tenni egymásban...
Akainu a One Piece legtúlértékeltebb embere. Visszatartotta a menekülő lelkileg megzuhant parancsnokokat a háborúban, akik elvesztették Ace-t és az apjukat.
Egyetlen egy parancsnokkal nem végzett egy az egy ellen. Azt jött Shanks és összefosta a bokáját is.
Még Ace-el is úgy végzett, hogy az feláldozta magát Luffyért. Az egyetlen, akit tudomásunk szerint legyőzött Aokiji volt. Azt se láttuk hogyan.
A kérdésedre a válaszom egyértelműen erősebb egy Yonkou jobb keze, mint egy admirális.
Akainu jelen ismereteink szerint mindenben alul marad Luffyval szemben. Semmi, de semmi nem szól mellette. Ti beszélitek ezt be magatoknak.
Egy dolog a tankossága, ami esetleg probléma lehet. Viszont G4-ről beszélünk.
Az is igaz, hogy nem is láttunk tőle eddig semmit. Így a véleményem változhat, de eddig látottak alapján ez a szomorú valóság.
Egy érvet nem tudsz azon kívül Akainu mellé állítani, hogy admirális. Ez az egy érved van.
Nem igazán vagyok elfogult Fujitorával szemben. Egyszerűen mocsok mód erős képessége van. Bizonyította az imént említettel ellentétben. Jah igen és nem véletlen mondták rá meg Zöldbikára, hogy két iszonyatos fegyver került a tengerészet birtokába.
Mindig mikor ez szóba kerül a hszem után olyan érzésem van, mintha utálnám Akainut, pedig nincs vele bajom. Történetben nézve viszont tényleg nem kedvelem. Egyszerűen irritál, hogy túl hypolja mindenki eddig ismereteink alapján teljesen alaptalanul.
Jasek a logiára is hat a gravitáció. A pohárvízre is ugyan úgy hat mint rádxD
Igen, ezt mondtam én is, ahogy haladnak tovább az újvilágban, egyre kevésbé fog számítani a gyümiképesség és egyre jelentősebb lesz a haki szerepe.
Viszont én pl nem nagyon érzem azt h Sabo-nak kéne megküzdenie Akainu-val, igen megölte a "tesóját" és ugyanazt a gyümit is hordozza magában, de ha okot keresünk akkor Luffy bosszúja jogosabb lenne, hisz a saját szeme láttára ölte meg Acet, ráadásul Luffy-t is majdnem megölte.
Továbbá már csak azért is kell egy Luffy vs Akainu harc, hogy végre vége legyen ennek a vitának.
Jasek tudtad, hogy a gravitáció mindenre és mindenkire hat, aminek van súlya? Elég kevés képességre nincs hatással csak. Maximum lapos láva lesz Akainu.
Csibe írta:
Amit Akainu mondott az csak az ő saját képzelgése volt, a valóság az, hogy egyik sem erősebb a másiknál.
Ha jól emlékszem Oda egy SBS-ben megválaszolja ezt a kérdést. Vannak gyümik, amiknek létezik "erősebb" változata (vagy hasonló típusuak között vannak eredendően erősebb példányok, nem tudom már a pontos megfogalmazást).
És ha jól dereng pont Ace és Akainu képességét hozza fel példaként, Gladius és Mr. 5 mellett. (Meg talán Mone-t meg Aokijit, de ebben már nem vagyok biztos)
Szerkesztette: Lad - 2017.01.25. 19:05
Azt nem mondtam h nem hat rájuk a gravitáció, hanem probléma nélkül kitudnak lépni a nyomásból. Nem biztos, h szerencsés lenne ha Akainu lapos láva lenne, mert akkor kb felolvasztja az egész szigetet pl.
Azt is megmondod, hogy miért? Mert nem értem. Azért mert Logia ugyan úgy hat rá még, ha alakot vált is. Tehát nem értem mire gondolsz. Azt akkor mi van,m ha felolvasztja? Előbb utóbb egy réteg megfogja a gravitáció attól még nyomja majd. Ráadásul annyira gyorsan azért nem olvad el minden. Főleg nem földet...
Jah és még egy dolgot javítsunk ki. Nem Doffi harc győzött meg az erejéről, mert Luffy ellen csúnyán leszerepelt G4 után. Hanem Crackernek hála nőtt Dofflamingo értéke a szememben.