Köszönöm szépen a munkátokat!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Először is köszönöm a munkátok!
Másodszor én már temettem ezt az animet, de komolyan, annyira langyi volt ez az évad, hogy azon gondolkodtam, hogy abbahagyom egy időre, erre jön egy igen Badass rész. Hát mi volt már itt kérem? Csak annyit mondanék, hogy "PLUS ULTRA"
Köszönöm szépen mindenkinek, akiknek köszönhetően, a 7. és 8. részt magyar felirattal nézhetem meg! (Mivel egybe néztem meg, ezért egyben is köszönöm meg, ha nem baj).
Eddig szerintem elég jól dolgozták fel a mangát, az új számok, és szinkronhangok jók. Bár ez a meccs a jobbak között van, de most leginkább Deku-ék harcát várom.
Akit esetleg archiválás vagy újranézés céljából érdekel:
Az 1. évad videóit HEVC kódolású 1080p videókra cseréltük MEGA tárhelyen és torrenten. Sok kezdeti hibát javítottunk, a háttérfeliratok nagy részét teljesen újragyártottuk, valamint az opening-endig páros kapott egy-egy karaokét. Ezen felül az 1. évad OVA-ja is hasonló paraméterekkel került fel, az eddigi 576p videóhoz képest ez abszolút előrelépés. Tervben van a 2-3-4. évad valamint a 2-3-4. OVA felújítása is, hasonló módon (a mozifilmeket pár hónapja szintén frissítettük).
Mindezeken túl az 5. évad 1-8. részei egy pakkban letölthetők, visszamenőleg megkapták ők is a jól megérdemelt opening-ending karaokét.
A torrent és a MEGA linket megtaláljátok az anime adatlapján.
Ugrás a fórumra: |