Egyetértek teljesen a véleményeddel, csak... azért szerintem Rayleigh még mindig nagyon ott van a toppon. Persze, öreg, aztán igazából tudjuk, hogy még így is átúszta a calm belt-et. Szerintem jelenleg még ha szorosan is, de az öreg nyerne.
Persze ahogy te is mondtad, ez nem lesz már így sokáig.
3admirális(Akainu,Kizaru,Aokiji) vs 7 régi szamuráj .(Blackbeard nélkül) (Szamuráj? WTF? Gondolom a Shichibukaira gondoltál. Figyelhetnél ilyenre dungeon.)
Tehát, a 7 "eredeti" shichibukai: Crocodile, Moria, Hancock, Jinbei, Kuma, Doffy, Mihawk (fú, azért ez így kimondva, klasszikus névsor ).
Szerintem az egyedüli, aki 1v1-ben leverne egy admirálist, az Mihawk. Tehát marad 2 admirális 6 emberre, ha Mihawk egymaga lefoglal egyet, márpedig ez a logikus. Doffy nem sokkal marad el egy admirálistól, Kuma sem (ha egyáltalán elmarad). Ők ketten együtt szerintem kivesznek még egy admirálist. Jinbei sem gyenge, az is biztos, és valószínűleg Hancock sem, és ha nem is bírnának el egy admirálissal, még mindig ott van Moria és Crocodile.
Amikor a kérdést megláttam, szinte azonnal kijelentettem magamban, hogy az admirálisok, de így leírva sokkal inkább afelé hajlok, hogy a 7 shichibukai. És azért ez így rögtön más megvilágításbe helyezi Marinefordot is, ha belegondolunk, és azt a tényt, hogy egy Yonkou ellen össze kellett hívni az összes admirálist, aladmirálist (+Sengoku és Garp) és az összes Shichibukait (még ha aztán a fele nem is az ő oldalukon harcolt ).
Garp vs Rayleigh
Fúha, hát, ez egyrészt persze meghatározhatatlan, mert egyik erejét sem ismerjük a fénykorában, de azért valami fogalmunk lehet. Rayleigh szerintem fénykorában egyértelműen erősebb volt egy admirálisnál, de az a helyzet, hogy szerintem Garp is. De ha azt veszem, hogy Shikkit Garp és Sengoku együttes erővel tudták csak legyőzni... Roger pedig biztosan erősebb volt Shikkinél, és Rayleigh szerintem meg nem lehetett sokkal gyengébb Rogernél.
Először döntetlent akartam mondani, de talán ez mégiscsak inkább Rayleigh. De egyáltalán nem vagyok benne biztos... Garp ereje nagyon durva lehetett, a kis utalásokból legalábbis erre lehet következteni.
Nem tudom.
Magellan vs Doff család (Doffival együtt)
Azért Magellán akármilyen brutális is, az egész Doffy család szerintem lazán elbánna akárkivel a világon, ha együtt mennek egy ember ellen (na jó, egy Yonkouval szerintem nem).
Úgyhogy azért ez egyértelműen Doffyék.