Szerintem az hogy kit tekint a nép és a kalóz társadalom YONKUNAK ahhoz két dolog kell egy hogy leverjen egy Yonkut ami a kalózok szemébem nyer elismerést, hatalmat, erőt mert a kalózok tudják hogy egy Yonku milyen erővel bír s ergo tudják hpgy mit jelent az hpgy ha valako megbuktatja. Kettő hogy a tengerészet is ugy kezelje mint egy yonkut mert a nép tőlük a tengerészektól kapja az infót hogy ki mit csinál mi a helyzet a világban, s ők os tudják mit jelent ha valaki elver egy Yonjut pl hogy a kapitámy admirális szinten van minimum . Én ezt így gondolom de lehet hogy nagyon rosszul
Hát a félholt Shirohige rendesen lealázta Akainut azért szóval biztos kell legalább 2
Akainu halálos sebet okozott(manga szerint fél fej és belső szervek) egy dühüs Whitebeard ellen és Akainu még harcképes volt.Így nem mondanám alázásnak . A többi admirális szintén szörnyetegek. Mert Doffi nem mert ujjat húzni Aokijival. Doffi pedig Luffy alázta. Kb ilyen a mostani erőviszonyok.
Nem véletlen van 4 Yonku meg 3 admirális pkussz egy tengerész parancsnok szval 1v1 simán kivitelezhető. De örülök h egyetértést vélek felfedezni a Shanks féle teoriban (halgatás bele egyezés)
Hát azért Doffy ellen nem volt könnyű Luffynak épp pár napja néztem végig a harcot közöttük. Az elején még simán ment Luffynak amikor gear 4 be kapcsolt . Utánna viszont bajai támadtak Luffynak Doffy ébredés képességével, ugye ami a "második fokozata" az ördög gyümölcsöknek.
Egészen biztosan nem képes egy admirális egyedül leverni egy Yonkout. Kettő szerintem már képes lehet rá, de egyedül biztosan nem.
Dungeon- ezt muszáj mindig felhozni neked, már egy párszor kibeszéltük ezt. Fehérbajusz ott már le sem szarta a saját életét, és rettenet beteg volt. És még így is sarokba tudta szorítani Akainut.
Nyilván nem lett volna a csata ilyen gyors lefolyású, ha Fehérbajusz figyel a saját életére, de bedarálta volna Akainut. De ez OFF topic.
sajnos már nem tudom megmondani hogy Luffy mikor mondta de a lényeg az volt hogy leveri a Yonkokat mert ha Kalózkirállyá válna akkor nem lenne "abszolút hatalma és tekintélye"
Egészen biztosan nem képes egy admirális egyedül leverni egy Yonkout. Kettő szerintem már képes lehet rá, de egyedül biztosan nem.
Dungeon- ezt muszáj mindig felhozni neked, már egy párszor kibeszéltük ezt. Fehérbajusz ott már le sem szarta a saját életét, és rettenet beteg volt. És még így is sarokba tudta szorítani Akainut.
Nyilván nem lett volna a csata ilyen gyors lefolyású, ha Fehérbajusz figyel a saját életére, de bedarálta volna Akainut. De ez OFF topic.
Mondjuk ebbe én is úgy látom, hogy ha akarná hosszabb lefolyású meccsen Fehérbajusz, bedarálná Akainut.
De érdekes ez a dolog mert ,Kizaru ellen már szinte semmi esélyt nem adnék Fehérbajusznak, de szinte senkinek sem.
A fény erejével rendelkezik tehát rohadt gyors fénysebesség.stb.... Nem is beszélve,hogy lézer nyalábokat lő ki amik mindent és mindenkit átjukkasztanak.Na most itt jön be egy érdekes dolog a Haki.Nem úgy tünt mintha Fehérbajusz tudott volna használni Hakit,inenntől kezdve megint hátrányban van. A háborúban amit Ace megmentéséért vívtak még nyoma se volt Hakinak,most meg már szinte minden "jött-ment" használja ,hogy el tudja találni a legkülönfélébb ördög gyümölcsel rendelkezőket is.De, ha csak szigorúan az ördög gyümölcseiket nézzük Kizaru megenné reggelire Fehérbajuszt, szerintem
Ezt komolyan gondolod? Kizaru? Szeretem a karaktert és erősnek is tartom, sőt, de azért ez jókora túlzás. Oda már nem egyszer utalt rá (pl. opening), hogy az Admirális vs Szalmakalaposok úgy fog kinézni, hogy Akainu vs Luffy, Fujitora vs Zoro és Kizaru vs Sanji - és ez számomra tökéletesen logikus, ha nem utalt volna rá Oda, akkor is ezt tudnám elképzelni harcfelállásként. Egyrészt tök nyilvánvaló a Luffy és Akainu, másrészt Zoro nyilván Fujitorával fog megküzdeni (kardforgatók), Kizaru pedig sokszor használja a lábát, másrészt a fény és a tűz (Sanji) azért nem áll olyan távol egymástól.
szerk.: az lemaradt, hogy ezt azért említettem, mert ebből világosan látszik, hogy ha most még nem is, de hamarosan Sanji Kizaru szintű lesz erőben, ami azért nem egy Fehérbajusz.
Persze nem is biztos, hogy lesz ilyen harc, meglátjuk, de azért valószínűsíthető.
A haki pedig nem volt akkor még részletesen kigondolva, de természetesen tudta használni Fehérbajusz. Akiről mellesleg Sengoku azt mondta, hogy a világ legerősebb embere...
Ne feledjétek hogy 2 évvel ezelőtti csatában mutattak valamit az admirálisok. Szerintetek a két év alatt ők nem fejlődtek? Aokiji Vs Akainu lehet hogy rossz példa mert ők voltak anno a legerősebb admirálisok de olyan szintre fejlődtek hogy egy szigetet (Punkhazard) tönkre tettek. Az igazi erejüket még nem láttuk. De ha másik szemszögből nézzük, hogy egy Yonku eltudna intézni egy admirálist szerintetek Fekete Szakáll nem vadászná le őket a démon gyümölcs erejükért? Vagy hagyták Volna hogy a tengerészek az új világba költözzenek a tengerészek? Már írtam egyszer de az a tény hogy a tengerészeti bázis elköltözött a Grand Linera ezzel Oda sensei azt jelzi hogy igenis a tengerészet megerősödött
Ezt komolyan gondolod? Kizaru? Szeretem a karaktert és erősnek is tartom, sőt, de azért ez jókora túlzás. Oda már nem egyszer utalt rá (pl. opening), hogy az Admirális vs Szalmakalaposok úgy fog kinézni, hogy Akainu vs Luffy, Fujitora vs Zoro és Kizaru vs Sanji - és ez számomra tökéletesen logikus, ha nem utalt volna rá Oda, akkor is ezt tudnám elképzelni harcfelállásként. Egyrészt tök nyilvánvaló a Luffy és Akainu, másrészt Zoro nyilván Fujitorával fog megküzdeni (kardforgatók), Kizaru pedig sokszor használja a lábát, másrészt a fény és a tűz (Sanji) azért nem áll olyan távol egymástól.
szerk.: az lemaradt, hogy ezt azért említettem, mert ebből világosan látszik, hogy ha most még nem is, de hamarosan Sanji Kizaru szintű lesz erőben, ami azért nem egy Fehérbajusz.
Persze nem is biztos, hogy lesz ilyen harc, meglátjuk, de azért valószínűsíthető.
A haki pedig nem volt akkor még részletesen kigondolva, de természetesen tudta használni Fehérbajusz. Akiről mellesleg Sengoku azt mondta, hogy a világ legerősebb embere...
Hmm lehet igazatok van Akainu-Luffy Fujitora-Zoro Kizaru-Sanji, ebből kiindulva kiváncsian várom ki kapja majd Ryokugyu t a harmadik Admirálist, ki tudja ki kapná a Szalmakalaposok közül.Hehe lehet az Usopp Chopper Nami Trio, haha csak vicc, de viccet félretéve alig várom , hogy megismerjem ezt az új Admirálist
Hát, azon túl, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez meg fog történni, az sem biztos, hogy az összeset szalmakalaposnak kell elintézni.
Mármint persze, ha lesz ilyen, akkor a fenti leosztás szerintem is egyértelmű, de pl. az új csávót megkaphatja akár Law is. Vagy Jinbei. Ki tudja.
Hogy őszinte legyek abban sem vagyok biztos, hogy Akainu és Luffy fognak valaha harcolni egymással, Dresrosa óta valahogy úgy érzem, hogy inkább Sabonak szánja Oda ezt a sorsot, és valljuk be költői igazságszolgáltatás lenne, ha az a démongyümölcs okozná Akainu vesztét, amit a "Legjobbak Háborújában" annyira becsmérelt.