Sajnálattal hallom Tapion-Sama a projekttől való távozást, és kitartást kívánok, hisz bármi is legyen a másik 2 egyéb ok, elég jelentősnek hangzik.
Rajtatok, illetve Veletek együtt nőttem fel. 22 Éves fejjel űlök most a fórum előtt, és ugyanúgy kiskölök koromban, a magyar animés aranykorban találtam rátok. (Igaz másik accom volt még akkor, de elfelejtettem minden belépéses adatot, így lett az új )
Tényleg változott a közönség, a fórumos légkör, hisz változott a világ is. De én őszínte leszek: szívesen elegyednék hétről hétre diskurzusba, meg teorizálnék, de egyszerűen nincs rá ember.
Másik animés topicokat is olvasok itt, meg volt olyan (igaz Boruto) rész ahol hosszan kifejtettem egy dologról az elképzelésem, de vagy nem volt válasz, vagy hamar elhalt, vagy pedig 1-2 ember írt hozzá csak.
Oké letettem, hogy én írok, na mondom megfigyelek, hátha más feldob témát, és arra lesz e reagálás. Nopeeeee. Csak a köszönömöket látom, pedig sorrynotsorry, én nem azokat szeretném olvasni.
De közbe ott az árnyoldal, hogy a titeteknél minőségibb, pontosabb, logikusabb, és jól kinézőbb (!!) felirat nincs, ezért meg is értem a köszönömök elvárását. De a zenéléses példával élve: ha kiadsz egy albumot, vagy simán egy zenét, akkor nem fog mindenki írni hogy köszi, de látni fogod hogy több ezer-tízezer emberhez eljutott és vissza is térnek. Ezért ezzel az állásponttal is egyet kell értsek. Én bevallom, nem is írosgatok köszönömöt, én úgy fejezem ki a hálám és elismerésem, hogy pont a fent felsorolt dolgok miatt térek vissza ehhez az oldalhoz hétről hétre, évről évre. Ha pedig olyan animét néznék amihez nem csináltatok fordítást, akkor megnézem angol felirattal inkább.
Az animés topicis kivesézésre visszatérve: Bennevan az is biztos, hogy az anime nézők 90%-a olvassa a mangát, és tudja mi fog történni ezért inkább nem kommentel. De akkor én se fogok, hisz tudom hogy ötletelésre nem lehet számítani, mert már tudják a végkimenetelét a dolgoknak.
Bocsi a csapongó gondolatokért, túl sok dolog járt egyszerre a fejemben
Mégegyszer kitartást, és köszönjük az projektnél folytatott eddigi melót!