Hiei írta:
Zoanok... regenjük hírese földön.
Link?
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Hiei írta:
Zoanok... regenjük hírese földön.
A linket várja a testvérem haverja is.
Egyébként lehet, hogy ez csak most volt így.. Remélem a következő részben már normálisabb, hihetőbb lesz az ábrázolás.
Ha megnézitek Law és a többiek szeme is kiugrott a helyéről, nem véletlenül voltak ők is mutatva.
Vagy ott van God Usopp arca amikor legyőzte Sugart.
Odának tetszik ez a rajzolás, és hadd csinálja ha élvezi. Később úgy is komolyabb lesz, de most naaagyon elengedte magát és bemutat több technikát is.
Amit én nem értek az az, hogy Luffy hogyan kapott újra erőre. Az fura volt. Öregapó lett majd puff megint átváltozott. Talán ebből megérti, hogy nincs sok ideje és le kell rendeznie a harcot. Kaido hatalmas nagy tank, elképesztő, hogy miket bír, de most már ideje lenne csicsikálni.
Linket nem tudok, de először talán a mangában az 500 fejezet körül volt róla szó. Hogy a Zoanok vagy a Misztikus Zoanok elég különlegesek.
Az évek óta tény, hogy a zoan gyümölcs felerősíti a használója fizikai képességeit. Ide tartozik az állóképesség vagy akár a regeneráció is.
Tehát nem mond hülyeséget Hiei.
És ha felébred a gyümölcs akkor meginkább erősebb ez a hatás.
https://naruto-ku...ece/0984/4
https://naruto-ku...ce/1011/11
https://naruto-ku...ce/1011/15
Tessék, csak néhány példa a sok közül.
Szerintem továbbra is az a legkevésbé probléma, hogy Oda rajzolási stílusa átment Looney Tunes-ba. Engem mindig 1 dolog zavar, de az viszont nagyon. Kaidou még mindig nincs abban az állapotban, hogy egyszer csak kidőljön. Nem azt akarom mondani, hogy még mindig kutya baja, mert nem, nem erről van szó, igenis már ő is veszített az erejéből nem keveset, de még mindig nincs a határánál. Magyarán én nem érzem azt, hogy a végén járna. Ellenben Luffy-val, aki bármelyik percben kifinghat ismételten. Szóval a kérdésem a következő: Ha Oda tartja a szavát és Kaidou valóban nem egyszerűen csak egy erős ütéstől fog padlót fogni, ahogy ezt korábban nyilatkozta, mégis meddig fog tartani ez a csata?
*meséljetek még meme*
Csak a felébredt Zoan gyümölcsök használói regenerálódnak gyorsabban, és Impel Downnál hangzott el. A sima, a Mitikus és az Ősi Zoan nem regenerálódik gyorsabban. Megnöveli a fizikai erőt (erősebb lesz a használó) és az állóképességet (jobban bírja a pofonokat), de nem gyógyul gyorsabban egyik se.
Értem, akkor Big Mom olyan híg fos, hogy még Ultit se képes legyőzni, eddig azt hittem a regenerációja ilyen jó Ultinak. Most sokkal jobb. Bár nem mintha már számítana bármit, mikor Kaidou a Yonkou, akire egy az egy ellen mindenki fogad csak egy kibaszott ugráló kötél. Luffy még épp csak arcon nem hugyozta, de lehet már arra se kell sokat várni.
Az meg már hidegen is hagy, mi történik Luffyval, mert megette a plot armor gyümölcsöt innentől már aztán tényleg azt csinál, amit akar. Mindent bele lehet majd magyarázni.
A kettő kizárná egymást? Az ellenálló képességük és a regeneráció? Nem hinném. Jack és Ulti esete is jól mutatja ezt, ahogy Hiei is rámutatott. Jack kidőlt, miután a sulong sereggel és Inuékkal megküzdött, de nem sokkal rá már ott termett a Vörös Hüvelyek nyomában: https://naruto-ku...ce/1005/16
Ultit konkrétan átlyuggatta Big Mom támadása, ki is dőlt, majd ott termett Namiék nyomában: https://naruto-ku...ece/1016/9
King és Queen ehhez képest elég hamar beadták a derekukat. És itt nem is feltétlenül a regenerációjukról van szó, egyszerűen én még tanknak sem tudom őket igazán nevezni. Még Katakuri is több pofont bírt, ha már az egy az egy elleni csatákról beszélünk.
Jó, én feladtam Elengedtem a témát Veletek nem lehet egészséges vitát lebonyolítani, mert okosabbnak és tájékozottabbnak hiszitek magatokat mindenkinél és még Odánál is. A rögeszmétekké vált, hogy Wano szar, és ha az atyaúristen fejre áll, ti akkor is bizonygatjátok hétről-hétre, hogy szar. És persze mindezt nyafogva. Tiszta óvoda.
Asszem mostantól jó távol maradok a fórum ezen szegletétől, aztán folytassátok csak a dühöngést meg gyűlölködést, majd csak megunjátok egyszer. Akkor talán már azok is elkezdenek majd újra írni ide, akiket mint a csikket, úgy nyomtatok el amiatt, hogy pozitívat mertek írni.
Szerintem ma például mindenkinek a véleménye meglett hallgatva és nem lett elnyomva akármit írt. A regeneráció meg szőrszállhasogatás. De számtalan esetben a mangában a zoan típusúak hamarabb talpraálltak mint a más gyümivel rendelkezök. Ezt most lehet arra fogni, hogy jobb az állóképességük és hamarabb felálltak nem a regeneráció miatt, de részlet kérdés. De külföldi fórumokon is sokan gondolkoznak így a zoanról.
Véleményem szerint nem nyafogott itt senki. Ettől a harctól mindenki komolyságot várt aztán végül is a poénkodás felé lett eltolva ami mint mondtam nem mindenkinek jött be. Ez is egy vélemény. Ez a közösség lehet negatívabb kicsit, de ez miért lenne gond?. És ész érveket hoztunk fel nem hisztiztunk mint az óvodások a regenerációval kapcsolatban.
Eléggé szőrszálhasogatásnak érződik, ami itt megy. Megértem, hogy sokaknak nem tetszik, ami most történik, de miért is várjuk el egy mangától hogy véresen komolyan vegye magát és gyakorlatilag számszerűsíthető harci értékei legyenek a karaktereknek. Pedig,
ha csak Arabastára visszatekintünk ott milyen képtelenségek és szerencsés szituk mentették meg Luffy-t. Crocodile gyakorlatilag kiaszalta és a visszaeső víz golyó mentette meg. Én mindig úgy fogtam fel, hogy elhatározások és elvek ütköztek meg minden küzdelemben, ahol az erősebb és nemesebb győzött. Az itteni harcok azért voltak alakultak így mert gondolom a narratíva így volt megtervezve. Többek lettünk volna, ha még King és Zoro még három fejezeten keresztül tovább ütlegeli egymást?Hónapokig nem írtam ide én nem vettem észre, hogy szárnyalna a fórum téma már ne is haragudj. Lehet azért, mert még se olyan csodálatos a One Piece, ahogy azt képzelitek? Vagy ha mindenki egyetért a gyönyörben, akkor talán nincs miről beszélgetni? Amúgy engem már lassan a One Piece se érdekel nem hogy a téma. Az irány ahova tart a 10 éves degenerált kategória. Arra ott a Nickelodeon és a Cartoonnetwork.
Sziasztok
olvasom a a fórumot , s szépeket derülök. Ki kell írnom magamból nekem is, ez a fejezet, ahogy sokaknak csalódás volt, a raj z stílus, a vicces vonal el vesz Kaidu értékéből, erejéből. Nem írtátok, hogy ezzel a megnyert harcal fog Luffy Yonku szintre emelkedni. Pedig igen
S hát nem ilyen formában képzeltem el,de azt hagyjuk is akkor hogy hogyan van ábrázolva, engedjük ezt meg Oda senseinek. Fogadjuk el.
De az hogy most Luffy gyümije különleges, s szinte isteni, nah itt ugrott be h enneo bizony már Fekete szakáll gyümijéhez lesz köze...csak ott ne igy pegyem meg magyarázva..
Azt se értem, akinek ennyire nem tetszik az miért követi? Az meg elég toxikus, hogy hülye gyereknek állítunk be mindenkit, aki meg élvezi. Engem még el tud sodorni az epikussága és a drámája, de nyilván nem is várok szépirodalmi szintű összetettséget. Bár ebben lehet benne van, hogy a hasonló nagy hírű sorozatok által szépen leadtam az ilyen jellegű igényeimről (Bleach, Naruto, Nanatsu, Fairy Tail, Fullmetal Alchemist), már tudom mit várhatok egy ilyen jellegű mangától és ebben a mezőnyben nekem még mindig a One Piece a legjobb a Boku no Hero-val együtt.
Jót röhögtem ezen a szerkesztett panelen, ha már a fejezetnek nem sikerült megnevettetnie.
Ugrás a fórumra: |