Köszönöm a fordítást!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm a subot!
Csak egy megjegyzés illetve észrevétel:
Dialogue: 0,0:07:11.41,0:07:14.53,Ez az osztály olyan, mint egy ruhapróba.
A dress rehearsal amit itt ruhaporbálnak fordítottak jelenthet főpróbát is, és szerintem az ide jobban passzol.
Vagyis így hangzik helyesen: Ez olyan mint egy főpróba az osztálynak.
Srácok kezdjünk beszélni arról mi történt a részben Ez a fórum nem csak a köszönetnyilvánitás miatt létezik.
Szóval az első pár rész értékelése...
Bones szerintem animációt meg rajzolást tekintve elég jó munkát végezz. Nem mondanám kiemelkedőnek de hozza az eddigi szinvonalat.
A történet pedig érdekes... Szóval Dekuban ott vannak a korábbi One for All tulajdonosok lenyomatai. Ez kicsit amugy hasonlít a Katekyou Hitman Reborn! történetére
Aki szerint unalmas az edzés ez egy hősakadémia ilyet is látnunk kell A legutóbbi ilyen esemény a sportfesztivál volt az se most történt utána csak akció akció akció.
De aki akciót vár nos igen azok se fognak unatkozni hamarosan Szerintem kb. a fél évad fog erre menni. Viszont a mangában is ez nem 1 hétig tartott, ez egy ilyen történeti ív.
Visszatérve Shinsou elég sokat fejlődött az igaz, hogy kicsit lebecsüli magát. De a többieknek is elég jó a taktikai érzéke már. Viszont a valóság már nem feltétlenül ilyen egyszerű mint ez a gyakorlat.
Szóval lesznek még érdekes harcok és beszélgetések ebben az edzésben is... Az évad második felére nos pedig senki nem fog számítani
De az Avengers szintű cselekmény meg akció szerintem csak a hatodik-hetedik évadban várható majd. Most van 2-3 átvezető történeti ív ami megalapozza a nagy képet.
Ahogy azt egy másik projektemmel kapcsolatban is írtam: ez a publikálási intervallum (vagy ahogy sokan nevezik: "késés", "csúszás" ) még istenes, a jövőbeni kiadásokhoz képest ez utólag már villámgyorsnak fog hatni.
Köszönöm a feliratot.
Ezt a történet ívet 'kicsit' szenvedés (inkább rohadt unalmas) végignézni. Nem olvasom a mangát. De ezek a noname karakterek, akiknek a nevét se lehet megjegyezni, gondolom csak azért vannak, mert valamikor az évad közepén jönnek a rosszfiúk és legyalulják az iskola diákjait és tanárikarát, és akkor sajnáljuk őket, majd Allmight levágott fejét kirakják a kapuk elé.
Az animáció jó, azzal nincs gond.
Köszönöm az újabb munkádat! Véleményem szerint az oldalon szereplő egyetlen projektnél sem beszélhetünk olyanról hogy "késés" vagy "csúszás" amikor majd elkészül publikálva lesz. Összetehetnénk inkább a két kezünket, hogy egy zsúfolt nap után ez a maroknyi Fordító, Lektor és Formázó még szán ránk annyit a maradék idejéből, hogy színvonalas felirattal élvezhessük kedvenc Animéink epizódjait, és ne egy Google fordítóba bedobott katyvaszból kelljen kibogarásznunk miről is lehet szó éppen. A leírtakkal nem volt szándékomban megbántani senkit, csak a véleményemet írtam le a jelenséggel kapcsolatban.
Köszönöm a részt!
Nos, én úgy érzem, mintha ez a rész arra ment volna ki, hogy Yaoyorozu nem egy ''Shikamaru''.
DE ezt úgy tették, hogy szinte fájt nézni.
Ugrás a fórumra: |