Luffynak szerintem is maradt még elég sok ideje. nem is biztos hogy nagyon látni fogjuk mi történik miután kalóz királlyá vált. Persze ez még jóóóóó pár év múlva lesz az biztos.
One Piece manga
Miért ne látnánk? Shirohige megmondta, hogy a baj csak akkor kezdődik, mikor valaki megtalálja a One Piecet. Feltételezem Luffy találja meg és nem más így kalózkirállyá válik. Más döntésre jut, mint Rogerék és kihívja maga ellen a világot. Szinte borítékolható.
Kidet nem tartottam sokra soha a képessége se nagy durranás. Tipikusan a nagyobb a füstje mint a lángja típusnak látszik.
Amúgy arra gondotlam, hogy inkább meghalna, mintsem üzenetet hordozzon Kaidounak. Nem pedig arra, hogy segít Luffynak. Simán becsicskulhat Luffynak többre úgy se tartom. Szövetségesnek tökéletes.
Sztem sem fogjuk látni Luffy teljes életét, az one piece történet szerinti 1-2 éven belül (ez nálunk kb 8-10 év) kalózkirállyá válik, leverik a világkormányt, a Goroseit és kb vége is lesz.
Lesz egy rövid flashback, majd egy future amiben az újonc kalózok már nem Rogert hanem Luffyt fogják isteníteni és ezzel le is zárja Oda sztem.
Én nem tudom elképzelni Kid-et szövetségesként. Vagyis azt el tudom képzelni, hogy segítsen nekik valamikor (akár pont Kaidou ellen, hiszen elvileg fogoly nála, és biztos, hogy Kaidou nem fogja csak úgy elküldeni Luffyhoz egy üzenettel, azt csak jelképesen értette), de azt, hogy "hivatalosan" szövetséges legyen, azt egyik oldalról sem tudom elképzelni. Ahhoz drasztikus változások kellenének Kid részéről, jellembelileg (nemcsak a kegyetlenkedésre gondolok, hanem a büszkeségre is).
Félek én is egy kicsit, hogy Luffy Roger sorsára jut, már nem úgy, hogy feladja magát, de hogy ő is meghal, miután elérte a célját. Nem is lenne rossz befejezés, csak hát az ember szereti a karaktereket, mintha már valóságosak lennének (majdnem ). Szép lenne egy x év múlva jelenet, és biztos lesz is, a kérdés csak az, hogy Luffyval, vagy nélküle. Meglátjuk
https://m.faceboo...;source=54
Elég szomorú kép remélem nem igy lesz :/ bocsi hogy így linkeltem de nincs gépem most
Azt vágod, hogy ők meghalhattak 150 évesen is Brook akkor is élne? Ez egyáltalán nem biztos, hogy szomorú lenne. Sőt! Simán vicces is lenne, hogy a történet a kalózkirállyá válás után ezzel a képpel folytatódna és visszaemlékezne Brook, hogy mi történt. A végén elég nagy poén lenne, ha kiderülne, hogy mindegyik 90 évesen végelgyengülésben halt megXD
Közben olvasom az angol kommenteket és ott is erre jutott valaki Szinte szó szerint.
szerintem is inkább végelgyengülésben halnak meg majd idősen a tagok. De ha Brook mesélné az egészet vagy visszaemlékezne, akkor az ő előtte lévő időszak nem lenne ennyire részletes. Azt én is el tudom képzelni hogy a végén 100 év múlva Brook még mindig él és a többiek meghaltak már.
Na jó de a csontjait karban kellene tartania Brooknak valahogyan. Az ő gyümijét értem egyébként a legkevésbé. Böfögni, fingani is tud, de hogy? Olyan mint ha rendes teste lenne, viszont csak a csontjai jelennek meg. Érdekes. Szellemként bolyonghat, de azzal túl sokra nem megy. Szinte csoda hogy nem akarják levadászni komolyabban, hiszen ha megölnék, újra nőne a gyümije, megenné valaki, egyből visszatérne a testébe és hopp örökélet.
Valamiért én nem hiszem, hogy Law feláldozná magát Luffyért, szerintem nem fogja használni a képességét. Luffy nem akar majd örökké élni. Max azt tudnám elképzelni, hogy idő előtt Luffyval és Lawval történik valami, egyikük se élné túl és Law ekkor használná az erejét hogy továbbvigye Luffy a D.-k erejét. Luffy megőrül utána és szétveri az aktuális boss-t.
Amúgy mit gondoltok mikor jön be a képbe Marco?
Minkek keresik, Fehérszakáll (szerk.: Fehérbajusz) 'fia' Luffyékat keresi Marco miatt. Én ezt várom leginkább. Vajon ők találják meg Marcot, vagy őket találják meg előbb?
Óriási, hogy mennyi minden történhet még, de amit hiányolok azok a tengeri ütközetek. Erre akkor jöttem rá amikor Jack-ék a tengeren harcoltak. Gyümihasználók hajóját elpusztítják, és K.O. lényegében.
hát szerintem a Luffy Law önfeláldozást még elrakhatjuk egy ideig..
Én úgy tudom elképzelni hogy Marco Luffy és Fehérbajusz/szakáll fia egyszerre fog összefutni.
Igen a tengeri csata így lényegében rövid lenne, főleg hogy Luffyék hajója különleges és könnyedén nyerhetnének.. talán ezért sincs.
Ugrás a fórumra: |