Jó lenne egy kis harc
Amúgy nem tudjátok mikor jön az új rész?
One Piece manga
így van ezen a héten szünetel az OP
Egyesítve 2017.01.17 11:52:21:
viszont kicsit visszább ebben a topicban Raftelről volt egy érdekes fejtegetés. most jutottunk el az animében oda hogy Raftelről kérdezősködnek. Anno nem tűnt fel de:
- amikor Zoun vannak arra jutnak hogy az utuk végére értek, de az útvége után kezdődik a hajsza Raftelért.
- Nami mintha valamit sejtene Raftelt illetőleg...
érdekes lesz látni hogy ez az út vége és az azutáni részben hogyan fognak navigálni. vagy csak én nem értem mert a log poseuk nem mutatott irányt... akkor most ez hogy van?
Ej, az animét még nem láttam, de a mangában nem volt arra utalás, hogy Nami tud valamit. A log pose-uk pedig beállt valamerre, csak éppen nem arra, amerre ők akartak menni. És Nami ezt kérdezte meg, hogy nem lesz-e a gond, ha letérnek a log pose által mutatott irányról.
És ez nem az út vége Csak egy szakasza, ahol olyan információkat kapnak (és kaptak Rogerék is), amivel módosultak az út további részére vonatkozó terveik.
Pótoltam a részeket, és az animében sincs ilyen utalás.
A topicjában válaszoltam erre a Nami sejt valamit dologra, ide nem másolom be még egyszer.
A "hogyan fognak navigálni" kérdésre, meg valószínű az a válasz, hogy az út poneglyph-ekkel. Mivel ott már túl lesznek azon a ponton, ahol az összes Log által mutatott út összefut, ergó azt már nem lehet használni navigálásra.
Szerintem felesleges ezen agyalni, mert kb. Punk Hazard óta nem követik már a Log Pose-t.
Dresrosa, Zou, Totland, Wano ezek mind előre meghatározott uticélok, mondhatni már jó ideje nem haladnak lineárisan előre a Grand Line-on.
Köszi hogy ezt megbeszéltétek eddig nekem sem volt tiszta. Am nagy most a pangás, nem nagyon van miről beszélni, mindent Sanji, illetve Luffy következő lépése fog eldönteni.
Szerintem betekintést fogunk nyerni Brook harcába, bár nem tudom hogy azt hogyan fogja megúszni.
Igen Naminak is nyilvánvalóvá vált hogy a logposessal nem jutnak el Raftelig ezt onnan is lehetett sejteni hogy Vannak út poneglyphek így utólag bele gondolva elég egyértelmű. Most hogy megnéztem animét láttam egy kis spoilernek nevezett harcot is Kaidu ellen ezért is gondolja mindenki hogy nem verig le Big Mom-ot szerintem legalábbis. De én még mindig nem tudom elképzelni hogy ha nem verik le akkor hogy ussza meg mindenki Big Mom haragját valakinek el kell vernie Germa? Ki tudja .Mindenki leírta őket hogy nem olyan erőt képviselnek meg szerintem sem ők fogják megadni a kegyelem döfést de még mindig ők az esélyesebbek Begével szemben szerintem, ha csak Bege nem szövetkezett valaki erőssel.
én Kidre leszek kiváncsi!! Vajon azzal, hogy Kaido egy üzenettel küldi Luffyékhoz.. amit valószinűleg át is ad majd.. továbbá csatlakozik is majd hozájuk a Kaido elleni harcban... de utána mi lessz vele?? szétverték a csapatát... Olyan lessz mint Bellamy?? Hálás lesz Luffynak meg minden, de inkább elmegy toborozni, a saját útját járni?!?!? Szerintem ahogy mindig mondjátok és logika is van bene.. ritka, hogy a sensei 2x megjátsza ugyan azt.. továbbá a kalóz királyi versenyből ő elégé hátrébb huppan a képzeletbeli sakk táblán.. Vélemény?
Ugrás a fórumra: |