Már leírtuk elégszer olvass vissza. Az a Sanji, akit én megismertem valszeg feláldozta volna magát a csapatért, de csak az után, hogy mindent megtett azért, hogy velük tarthasson és ha minden kötél szakad maximum akkor áldozza fel magát. Soha de soha a büdös életbe nem ütötte volna meg Luffyt így. Nagyon jól tudta, hogy érte fognak menni és azt is tudnia kellett, hogy Luffynak hiába hazudik vagy mond bármit úgyse fogja annyiba hagyni.
Mindössze annyit kellett volna mondani Luffynak, hogy még van egy kis dolgom, amit el kell intéznem próbáljátok meg nem elfogatni magatokat. Ha szükségem lesz a segítségetekre azonnal szólok.
Elég nevetséges, hogy ti képesek vagytok elfogadni ezt. Mikor Eniess Lobbyra betörtek Nico Robinért, akkor ide miért ne ment volna el Luffy.
Szóval csak rontott a helyzeten és nem csak a sajátján Luffyékén is.
A csapat egyik legértelmesebb tagja (volt).
Ha ott nem ő megy rá Luffyra, akkor ráment volna a Germa, nem? Azért írta a levelet, hogy ne menjenek utána, megpróbálja elintézni egyedül. Tényleg össze van törve lelkileg, de van is oka rá, hát hogyan bántak vele gyerekkorában? Megfenyegették most Zeffékel és valahol talán bízott abban is hogy végre lesz nője.
Én nem csalódtam benne, én csak sajnálom mert naiv volt... Ő megpróbálta feláldozni magát, megpróbálta azt a megoldást választani amiben senki nem hal meg és senkinek nem kockáztatja az életét. Most rájött, hogy ilyen nincs.
czera igazad van biztosan üldözték volna őket. plussz én nem látok különbséget Water 7 - Nico Robin döntése és Zou Sanji döntése közt. mindketten ugyanazon célból ugyanazon döntést hoztak: megvédik a csapatot saját maguk feláldozásával.
Oké Sanjinál kissé a szerelem is becsúszott de ha megnézzük hány éves szerintem ez normális hogy egy rendes csajt akar magának. Ezek után a lelki összetörés is érthető - de remélem Reiju tényleg helyre rakta.
Semmi köze ennek a dolognak ahhoz, hogy Sanji nőt akart volna már magának Az már csak egy... utolsó kapaszkodó volt. De amúgy egyetértek.
Egyáltalán nem értem Hiei gondolkodását, vagyis tisztán racionális alapon még valahogy kapiskálom, de teljesen hideg és érzelemmentes fejjel gondolkodni a One Piece-el kapcsolatban egyszerűen nem lehet.
Én nem csalódtam benne, én csak sajnálom mert naiv volt... Ő megpróbálta feláldozni magát, megpróbálta azt a megoldást választani amiben senki nem hal meg és senkinek nem kockáztatja az életét. Most rájött, hogy ilyen nincs.
Pontosan. Végig azt tette, amit jónak, helyesnek érzett. Pont azért, mert már a manga elejétől ki van hangsúlyozva, nemcsak a mostani szálban, hogy mennyire kedves ember (tegnap elkezdtem olvasgatni a Water 7-es-Enies Lobby-s fejezeteket, és többször is ki van hangsúlyozva), kedvesebb és érzékenyebb, mint a többiek. Hibázott, ahogy Robin is hibázott anno. Nincs ezzel semmi gond, Luffy is hibázik, sokszor. Nemcsak harcban, hanem mint kapitány is (gondoljunk Usopp visszatérésére, simán visszafogadta volna minden szó nélkül). Ezért van a csapat.
El akarta intézni saját maga, lezárni a múltját, ezért jött el, és vissza is akart menni a csapathoz, csak jött a karperec, de legfőképpen Zeff, és úgy gondolta, hogy feláldozza a saját életét a többiekért. Rájött, hogy ez nem lehetséges, valaki mindenképpen veszélybe kerül. Igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy ismerhette volna annyira Luffyt, hogy tudja, hogy soha nem fogja őt itthagyni, ezért próbálta meggyőzni arról, hogy ő is ezt akarja. Ha Luffy nem vágta volna le azonnal, hogy hazudik, (a harcukban) akkor ő ott is hagyta volna, hiszen nem korlátozza a szabad akaratát, Usoppot is otthagyta volna. De tudta, természetesen, hogy hazudik, és ezért nem hagyja ott. És az én véleményem szerint itt kellett volna Sanjinak megtörni (amikor meg is tört, és sírt a hintóban), és elkezdeni cselekedni, csakhogy ekkor meg ígéretet kapott Big Mom-tól, hogy nem fogják Luffyékat bántani.
Végig aszerint cselekedett, amit a szíve diktált. Nem mindig hozott jó döntést. És ezt be is fogja látni, és helyre fogja hozni. Ebben biztos vagyok. És remélem nagyot fog alkotni.
Szerkesztette: Jon - 2017.01.13. 18:57
amiben a mostani fejezet után már nem vagyok biztos az az hogy Jinbei lesz a 10. tag... nem tudom olyan furcsa ahogy megjelent azok után hogy legutóbb a mama előtt láthattuk...
Azt mondjátok hogy végig mások éppségét helyezte a magáé elé ez igaz is, s ezért egyértelmű számomra hogy nem fogja ott hagyni Reijut hiszem a karperecét is kicserélte, luffyékon kívü tőle kapott csak segítséget. Ha helyre akarják hozni Sanji megitélését nem szabadna hogy Reijut ott hagyja sőt jobbam szeretném őt tizedil tagnak mint Jinbe-t.
Miért teljesen esélytelen? Mert tesók? Ha csak Reiju menekül meg a Germából nem hiszem hogy Sanji ott hagyná egyedül plussz Luffynak is segített már a mérgezéssel erős és hasznos démon gyümölcse van és a harci képességei sem elhanyagolható szerintem megérné csatlakoznia.
erős és hasznos igen. De ahogy mondtuk teljesen esélytelen. Reiju maga mondja hogy inkább meg kellene az egész Germának halnia, mert nem szabad léteznie ilyennek a világban (mostani fejezet csak angolul van még).
Mint ezt is írtam már biztos hogy megmenti őket Sanji márcsak azért is mert Reijut mindenképp; az apját meg azért mert az nagyobb megalázás mint ha megölné valaki.
Reiju a Germa tagjaként gondol magára.... ezzel és az első bekezdéssel egyértelmű hogy esélytelen. Én sokkal több esélyt adok Jinbeinek.
Egyáltalán nem felel meg egyetlen nakama kritériumnak sem. Így ezt én is elvetem teljes mértékben egyenlőre. Ráadásul a múltja se olyan aminek a jövőben hasznát venné Oda.
Közben rájöttem, hogy Sanji nekem akkora csalódás, hogy nem tudom megmondani mint csinált az elmúlt 5 fejezetben. Olyan szinten átnézek rajta, mintha nem is lenne az oldalakon. Nem bírtam felidézni, hogy mi történt vele mostanában.
Szilveszterkor mondta nekem valaki, hogy Sanji olyan mostanában, mintha p*ncit növesztett volna. Hát van benne igazság. Elég töketlen
Sanji írta:
Off:
Jinbe neve nem lehet Jimbe, mert a japánban önálló "hangként" csak az "a" "i" "u" "e" "o" és az "n" szerepel, "m hang" csak szótagban szerepel("ma" "me" "mo" "mi" "mu". A "Ji" és a "be" szótagok között csak egy hang szerepel nem egy szótag, és az csak "n" lehet. Viszont, hogy Jinbe vagy Jinbei, azt nem tudom, látni kéne japánul hogyan van leírva. Ugyan így hibásan írják nagyon sokan, és nagyon sok egyesület is a kenpo szót kempo-nak...
Egyesítve 2017.01.12 12:17:46:
Megtaláltam japánul. Helyesen leírva "Jinbee". Még egyszer bocs az offért
Nem baj,nem baj.Kösz a választ Megprobálom megszokni xD .
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.01.14. 13:37
igen Sanji nem sokat tett de érzelem mentesen nem lehet a One Piecehez állni. Ettől még férfi maradt a szememben csak kissé depis lett a történtek miatt - ami mint írtam korábban teljesen érthető.
Sanjinak azzal infóval amivel most rendelkezik hogy megakarják ölni őt meg a családját s amit Reiju is mondott hogy a karperec veszélytelenrá mert nem tudja levágni a karját ideje lenne elkezdenie harci üzemmódba kapcsolnia mert egyre mélyebbre süllyed a depiben.