Most akkor a 1042. fejezet végén mi lett luffyval ?
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
https://www.reddi..._spoilers/
Remélem valami olyasmi lesz ez, hogy mivel felébredt Luffy gyümölcse, ezzel visszatért JoyBoy is, mert mondjuk a múltban az ő gyümölcse volt, a gyümölcs pedig tartalmazza valamilyen formában az előző tulajdonos szellemiségét, vagy a lelkének a lenyomatát, ami csak az ébredés által jelenik meg, de úgymond csak szimbolikusan, nem pedig valamilyen reinkarnációs és konkrét értelemben lett Luffy JoyBoy. Ez nagyon kiábrándító lenne. A kép viszont elég állatnak tűnik, kicsit Katakuri gyümölcse jutott eszembe.
A "Joy Boy" szerintem csak egy becenév lesz. Egy olyan emberé, aki elutasítja a halált, mosolyogva képes a vesztébe rohanni, és ha eldönti, hogy győz, akkor győz. Nem hiszem, hogy egy konkrét személy volt, ahhoz túl beszédes a név. Zunesha szerintem ezt a szellemiséget érzi.
És igen, sanszos, hogy ez Ébredés lesz.
Nekem csak egy kérdésem lenne: Ha Luffy úgyis magához tér és leveri Kaidout, akkor miért van szükség erre a narrátor szövegre, hogy a csata győztese Kaidou?
Hát én remélem nem egy Yusuke vs Sensui szituáció lesz.
Fehér bajusz szavai:Egy napon jön valaki, aki kihívja a világot, és évszázadok történelmét veszi a hátára.
Zunesha: Joyboy visszatért
Remélem nem veszi át luffy testét, habár érdekes helyzet lenne.
Az is bekövetkezhet, hogy Luffy gyümölcse Mitikus Zoan --> Sun Wukong, a Majomkirály.
Párszor olvastam a Nyugati utazást, és bár Oda Luffy személyével, technikáival nagy hódolatot fejez ki Vu Chen Gen munkássága elött, kétlem hogy hírtelen Zoanna tenné a főhősét, és az öreg Sunt nem jellemzi sem a "gumi", sem a spoilerben látható olvadás. Természetesen bármilyen állat képét, sőt, bármi alakot fel tud ölteni, de ez igaz minden halhatatlanra a Nyugati utazásban.
Csatlakozom Tapionhoz, Joy Boy egy titulus féle, pl sztem Roger is egy kissebb JoyBoy volt, ahogy Fehérbajúsz is.
Sztem Zunesha nem pontosan AZT a hangot halja, csak megtévesztően OLYAT, nem lesz semmilyen személyiség váltás Luffynál sztem, sőt, remélem nem fog kiderülni, hogy a régi Joy is gumigyülis volt. (lehet minden Joyboy gyümölcsét "átnevezi" a Gorosei).
De mindegy is, biztos vagyok benne hogy kapunk hamarosan egy legalább 10 fejezetnyi visszaemlékezést.
Következő fejezet: kiderül, hogy Kaido eddig Kanjuro Luffy rajzával küzdött, ami elérte a határait ezért "olvad" most el.... Luffy meg az egyik élelmiszer raktárban húst és oshirokut evett az egész raid alatt... trolololo
Ugrás a fórumra: |