Amikor Hawks azt mondja hogy senki se próbálta All Might-ot komolyan felülmúlni csak ő akkor Endeavor mit játszik a kövekkel?
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Egy kis érdekesség
Kijött a Cat Deku következő kalandja...
https://www.youtu...KzSRqDPghc
Mondjuk nekem a Part 1 jobban tetszett.
úr iisteen xD uraraka feje a második rész végén
szerintem nagyon király volt,
de nekem egyedül az eleje nem tetszett, mert a karakter fejlődés inkább emlékeztetett engem az első évadra. úgy értem hogy úgy viselkedtek mint az első évadba mintha nem lett volna meg a karakterfejlődés.
Köszönöm a feliratot
Sajnos elég közepesre sikeredett.
Annak, hogy lett A és B csapat nem sok értelme lett végül is csak néhány karaktert így írtak ki. Aztán ahhoz képest, hogy gyakorlás volt simán mind meghalhatak volna Ilyen durva edzésekre nem nagyon emlékszem, ezt máshogyan is megoldhatták volna az életveszély nélkül. Deku használhatta volna az erejét és gyorsabban tudtak volna köveket pakolni vagy gyorsabban tudott volna A és B pontba jutni.
Aztán ahogyan lacaaa mondta a karekterek elég furák voltak, Bakugo tényleg már messze nem így viselkedik.
Voltak benne jó pillanatok is, de számomra inkább volt manga idegen az egész.
Őszintén ez szerintem szánalmas volt azzal kezdve hogy hogy népszerűség szerint dobták össze a két csapatot. Irreálisan nahy a különbség a kettő között, és a tanároknak ilyenkor kiegyensúlyozott csapatokat kéne létrehozni. Az ilyen húzások miatt ment el a kedvem a sorozattól kb a 3 évad környékén. Az ilyen húzások miatt szállok vitába az olyanokkal akik ezt a legjobbnak titulálják az utóbbit tíz évben
Köszi a munkátok!
Egyébként így történet szempontjából jobb lett volna ha mindkét csapatot bemutatják de nem így történt nyilván a másik csapat nem is élte volna túl xd.
Elég gyenge ova volt, de legalább kaptunk valamit és azért kapcsolódott valamennyire a hősi léthez. Nekem tetszett mert volt mit nézni legalább.
Sajnos még legalább Áprilisig kell várni úgy gondolom, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is hogy szerintetek mikor esélyes az 5.évad, mert tűkön ülök.
Mangába nem szeretnék belekezdeni mert úgy elveszti a történet az izgalmát az animébe .
Jaeger nálam a top ötben olyanok vannak mint a Vinland Saga, a Megalobox, a Dr. Stone, a Goblin Slayer, és a Death Parade többek között amik nálam megelőzik. Bár az Attack on Titan-t csak egy évadig bírtam szóval annál messze jobb, és elfogadhatóbb a hype körülötte. Azonban még így is túl hypeolt szerintem.
Raptor: A vírus miatt ugye mindig csúszik egy kicsit, de igen áprilisig vagy nyárig tuti ne számíts következő évadra. A mangában is izgul csak ott fejezetről, fejezetre
Blade elég gáz, hogy a Kimetsu no Yaiba nincs benne, ha kimaradt eddig tessék bepótolni.
Regisztrációm egyik oka volt ez a sorozat,mivel a keresztlányom kedvence,és számára töltöm le a részeket ,de mikor meglátta hogy feliratosak,megcsappant a lelkesedése,mert 3 vagy 4 évadig Magyar szinkron is van hozzá ( .. kissé lustika olvasni..). Lehet e tudni hogy vajon tervezik a sorozat további szinkronját a még most feliratos részekig is ??
Üdv Szilvia!
Nos, először is azt javaslom bátoritsd arra, hogy minnél többet olvasson mert olvasni jó És egy csodálatos világból marad ki, ha nem hajlandó olvasni.
A kérdésedre válaszolva, tudomásom szerint talán a legújabb évadot leszámítva a többi évad megvan szinkronos változatban. És van az a tévétársaság amit nem hívunk a nevén szokásához híven (csak ugye most a koronavírus nehezíti a szinkronos munkálatokat) elfogja készíteni valamikor a szinkront a legújabb évadhoz is. De ez időben lehet most ősszel vagy akár jövő tavasszal is.
Ezen az oldalon nem lesznek fent a magyar szinkronos részek ha esetleg arra is gondoltál, de próbáljátok meg így élvezni mert ahány nyelvet megtanulsz annyi ember vagy ahogyan egy híres ember mondta egyszer.
Ugrás a fórumra: |