Hát Oda nem viccelt, ez tényleg zseniális ami itt megy. Megértem, hogy sokakat zavarnak a sokszor irreális húzások, engem is néha, de meg kell érteni, ha minden a végtelenségig ki lenne dolgozva, akkor soha nem lenne vége a mangának, és baromira lassú lenne. Például az, hogy Lawnak és Kidnek nincs normális legénysége, csak egy két erősebb alak.
Midezt leszámítva szerintem óriási ez az arc, nem győzöm újra olvasni a spoilert. És még mennyi lehetőség van ebben a csatában, BM gyerekei, CP0, még akár maga BM is... Hú. Kemény. Azért az elég szerény egy kívánság a Goroseitől, hogy menjenek be és likvidálják Luffy-t miközben ez a két vadállat harcol. Nem is értem, ezt hogy gondolják.
Luffyról pedig: Az elején azt hittem, hogy Zunisháról beszél a kormány, amikor az "évszázadok óta nem ébredt fel" gyümölcsről ment az eszmecsere, de igazából Luffyról volt szó. A gumigyümölcs lett átkeresztelve, egy két hozzászólás azt írta külföldi fórumon, hogy a felébredésétől rettegnek annyira, és ez egy mítikus Zoan, vagyis valamilyen napisten (Nika) akar lenni. Nekem nagyon tetszik az irány, nagyon várom, hogy mi lesz még itt..
Apropó, mekkora lenne már, ha Shanks valójában Luffyról akart volna beszélni, és nem Teachről. Nem tudom elképzelni, hogy Shanks áruló legyen, sőt 100% ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz, de azért mindenképpen érdekes gondolat.
Szerkesztette: abel08 - 2022.02.24. 04:53