Katakurinak ugyanaz a gyengpontja van, mint Crackernek. A víz meg a tűz. Tehát se Jinbei, se Sanji ellen nem tudná használni a gyümölcs képességét.
Big Mom meg nem tudja ellopni azoknak az életidejét, akik nem félnek a haláltól. Luffy simán harcolhat ellene. Sőt még a Vinsmoke-ok és az egész Germa 66 összes katonája kiállhatna Mama ellen, egyiküknek sincs halálfélelme.
One Piece Chapter 864 Spoilers
------------------------------------------------------------------------
​
Quick Summary
Ch. 864 The Plan to Massacre the Whole Vinsmoke Family
Brook rips off his mask and shows his true identity, surprising Big Mom
Pudding faces Sanji and no matter how many times she attempts to shoot him, he dodges every single shot.
Pudding: "This is a big shock, isn't it!? Are you disappointed!? Rest easy, you are already a dead man! Just like the countless people I have deceived!"
Sanji: "Even me, Pudding-chan?"
Pudding begins to waver, but Daifuku arrives to assist her.
3rd son of the Charlotte Family (Minister of Beans)
Charlotte Daifuku (Hoya Hoya no Mi - Lamp Human)
When Daifuku rubs his own body, his belt buckle opens and a genie appears out of it.
Sanji confronts the genie.
Bege holds down Luffy.
Luffy struggles, but this is all part of the act. He whispers into Luffy's ear the current state of things.
Pedro is currently facing off with Oven.
4th son of the Charlotte Family (Minister of Browned food)*
Charlotte Oven (Netsu Netsu no Mi - Intense Heat Human)
Pedro is in a hard fight with Oven releasing an intense heat from his body.
The Vinsmoke family have been completely restrained with candy and have guns aimed at them. Judge struggles and states that this was not what was promised.
At the same time, the children other than Reiju accept death while acting nonchalant.
Judge: "My whole life and all the things I have! They've all been to enact my revenge against the countries of the North Blue! I've devoted it all to restoring the Germa Empire, Big Mom! Say something, Big Mom!"
He attempts to get her attention while tears run down his face, but Big Mom has become caught up in another "accident" and has completely stiffened up.
Brook offers to show Big Mom the broken picture again.
Katakuri approaches him with a pale face.
Convinced that Katakuri has seen a future with a serious incident, Bege executes Brook's plan and begins the operation. He gives the order for all the alliance members to put in their earplugs.
Katakuri: "Bege! Kill Straw Hat at once!"
Bege: "I refuse. You can only see into the near future. Other than that, everyone has an equal privilege to change the future!"
End
T/N: I don't know what to translate this as. Google こんがり
Translation By: @Zoro4Prez2016
Source: 2ch
Note: Spoilers are leaked early due to Golden Week holidays in Japan, Chapter will come out anytime between Monday to Wednesday. Please be patient.
Detailed Summary
Coming Soon...
Reggel már nem volt időm írni.
Azért kemény dolgok vannak itt kérem szépen. Lámpa gyümi és a Dzsinn, ha jól tudom pont most van az Aladdin évfordulója Alig várom lássam mi a képessége
Hőgyümi a másik tesónál ez is oda fog csapni. Ezzel lehet ki is alakult párosnak a harca Sanji vs Daifuku és Pedro vs Oven. Mondjuk lehet lesz cserebere, mert Pedronak ez nem hiszem, hogy fekszik majd.
A másik a Vinsmoke család elég szánalmas még úgyis, hogy nincs náluk a harci felszerelés Perospero simán legyalulta őket egyedül. Még tervük sincs tiszta szégyen az meg, hogy elsírta magát wtf? Szánalom a köbön.
Mama meg olyan sokkot kapott, hogy még nem jutott el a tudatáig a dolog? Katakuri viszont igen csúnya dolgot láthatott, mert hullasápadt lett és örült módon próbálja megállítani Brookot, aki cukkolja Mamát a széttört képpelXDD Legendás a pali beszarok rajta
Pudding meg hála égnek tényleg mészáros örülök, hogy nem lett Baby 5 belőle is. Legalább is nem ilyen gyorsan.
Remélem nem jön be az elképzelésem de amint elolvastam hogy kijön az övéből egy dzsinn....remélem nem pucér Daifuku formája lesz
Azt viszont nem értem hogy oda miért engedte hogy babráljanak a hőgyümölcsös dologgal az animében accinonál ha akarta használni ezt a gyümit. elvileg úgy van hogya filler készítők elmondják odának az ötletüket és ha rábólint csak akk mehet, így küszöbölik ki hogy ne legyen gyümi ütközés. úgy látszik itt megszakadt a kommunikáció DD
Azt viszont nem értem hogy oda miért engedte hogy babráljanak a hőgyümölcsös dologgal az animében accinonál ha akarta használni ezt a gyümit. elvileg úgy van hogya filler készítők elmondják odának az ötletüket és ha rábólint csak akk mehet, így küszöbölik ki hogy ne legyen gyümi ütközés. úgy látszik itt megszakadt a kommunikáció DD
This Fruit is very similar to the non-canon Atsu Atsu no Mi, with both revolving around turning the users' bodies extremely hot. The most noticeable difference is that, while the Atsu Atsu no Mi allows the user to increase his body temperature, the Netsu Netsu no Mi can also transfer the heat from the body to objects.
A wikin megvan magyarázva.
Ez egy fanok által szerkesztett oldal, a trivia fülben található dolgok pedig érdekességek. Ha gyümölcs különbségről van szó mindig szőrszálhasogatásba kezdenek, ergo nem hivatalos magyarázat. Ha nem hiszed el javaslom olvasd el a Bomu Bomu no Mi és a Pamu Pamu no Mi közti különbséget. Amit kitaláltak az egyszerűen nevetséges.
Az egyik kilogrammos rádiuszban manipulálja a használó súlyát, a másik tonnákba. Oda az sbs-ben elmondta hogy a ton ton no mi a kilo kilo no mi felett áll mint a magmagyümölcs a tűzgyümölcs esetében. Am no offense de elég rossz helyre írod a gondolataid. Ez a kérdés a képességek fülbe illene, a supernovákkal kapcsolatos megérzéseid pedig a karakterek fülbe
Ceasar, carrying Brulee, sets up the escape mirror in front of the venue.
Katakuri attempts to stop Luffy from trying to show Big Mom the picture.
Sanji attempts to heads towards and save his family but is restrained by the genie.
Reiju: (I've underestimated your kindness. You couldn't even leave us and run away.)
Reiju: (I have continued living a life of disgracing the Vinsmoke name...but looking at the grown up me...)
Reiju: (and rescuing me...! Because a conscious still resides in our family's blood.)
Reiju smiles towards Sanji.
Reiju: (Thank you, Sanji.)
Bege faces off Katakuri and attempts to shoot him, but Katakuri changes his entire body into a mochi-like substance and confronts him.
The bullets pierce his body, but he is unwounded and attacks Luffy.
Pedro and Jinbe attempt to stop him, but he turns his entire body into mochi and easily evades them. He captures Luffy.
Despite being restrained by Katakuri, Luffy stretches his arm to its fullest and shows Big Mom the broken picture.
Big Mom loses her senses and lets out a strange yell.
Guests lose conciousness one by one and almost all the siblings surrounding the Vinsmoke family collapse.
Sanji breaks the candy restraining his family.
At the same time as Big Mom loses her senses, she drops her knees to the ground.
After confirming that she scraped her knees and is bleeding, Bege aims the KX launchers at her.
Nami and Carrot hand each Vinsmoke a capsule that appears to hold their raid suits.
BM: (Hey, are you listening, Mother)
BM: (Everyone isn't listening to what I say)
BM: (Hey, where did you go Mother?)
BM: (Why did you disappear so suddenly?)
Big Mom's flashback beings 63 years ago at Elbaf in the New World
Break Next Week
Source: 2ch
Translation by @Zoro4Prez2016
Megint pörögnek a dolog. Vinsmokeok hamarabb szabadultak és a helyzet is egyre durvább.
Big Momnak meg látjuk a flash backjét? Ezen nagyon meglepődtem egyáltalán nem számítottam rá. Remélem nem lesz hosszú és hamar visszatérünk a jelenbe.
Katakurival nem tudom mi van, de már-már az az érzésem, hogy itt ő a Yonkou és nem Mama
Ha pedig mégis Mama az ő milyen erős lehet? A terv meg egyenlőre beigazolódni látszik Beszarok, ha megölik Mamát ilyen szánalmas módon
Viszont flash back ide vagy oda Mama elsikította magát
Hát mint Yonkou eddig nagy csalódás nekem a Big Mom, értem én, hogy széttört a Caramel mama arcképe és most mentálisan összeomlott, amivel sebezhetővé vált. De basszus Fehérbajusz meg haldoklott, leszúrták, aztán Akainu kétszer kilyukasztotta és még így is kis híján lerombolta a tengerészet főbázisát Akainuval együtt.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Big Mom inkább a hadereje miatt tekintik Yonkou-nak, eléggé erős emberei vannak (pl Katakuri).
Big Mom is erős, viszont valamiért az a fénykép, illetve a betegsége (hirtelen dühkitőrés) egy olyan gyengepont, amivel egyszerűen nem tud mit kezdeni. Ha Luffyék másképp közelítették volna meg, akkor biztosan harcolna.
Még meg se jelent a rész, de már a szünet miatt bosszankodhatunk.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a flashback 63 évvel ezelőtti lesz? Hány éves l ehet akkor anyó? Valamint Elbaf?
Ez most nagyon elkezdett érdekelni.. egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a legjobb arcról van itt szó.
Remélem igaz a spoiler.. Az utolsó sorokat leszámítva. D
Még meg se jelent a rész, de már a szünet miatt bosszankodhatunk.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a flashback 63 évvel ezelőtti lesz? Hány éves l ehet akkor anyó? Valamint Elbaf?
Ez most nagyon elkezdett érdekelni.. egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a legjobb arcról van itt szó.
Big Mom 68 éves.Ezt Oda mondta még egy sbs-ben. Szóval 5 éves lesz
Meglepett hogy kapunk egy Big mom flashbacket Szünetnek nem örülök de úgyis jön a vizsgaidőszak,tanulni kell
Szerkesztette: felixgotrek - 2017.05.10. 12:37
Nekem csak egy kérdésem van: MI A PÉLÓT CSINÁL SMOOTHIE? Cracker és Katakuri a belüket is kidolgozzák, az a hosszúlábú csapos meg áll és néz. Pedig elvileg ő is egy állat.