Hát Akainu erős ez nem vitás, de nincs sokkal a többi admirális szintje fölött. Akainun is maradt harci heg az Aokijival való küzdelme után. Fujitora meg szerintem bőven van olyan erős, mint a kedves Flotta Admirális úr. Csak nézzétek meg, hogy visszadumált Akainunak. Nem véletlen van ez, ha nem lennének kb egyenlő erősek ezt nem merné megtenni.
caranox
Ne haragudj, de jól értem, hogy szerinted a jelenlegi Luffy-t egy ütésből elintézné Akainu, sőt a mostani Luffy még a régi Acenél is gyengébb? Ezen nyugodtan elgondolkodhatsz még néhányszor.
Valószínűleg Akainu most erősebb, mint Luffy, de, hogy Luffynak semmi esélye nem lenne ellene? Kérlek ne nevettess.
Fujitora vs Kaidou??
Itt szerintem nagyon döntetlen lenne, talán egy kicsivel Fujitora az erősebb, de viszont ott van Kaidou elpusztíthatatlan teste, na meg az a pusztító ereje is. Az hogy Doffy retteget tőle elég nyomós érv arra, hogy ő vele jelenleg Luffy nem bírna el.
Fujitora vs Kaidou
Kb ugyanazt tudom mondani,mint az Akainu vs Dragon. Az egyikről nem tudok semmit és a másiktól csak ízelítőt kaptunk. Fujitora hakija erős,de a Kenbunshoku Hakija az egyik legjobb.Ha vaként is látja a világot. + ottvan gravitáció gyümölcs. Kaidou pedig Yonko és elméletileg halhatatlan. Ennyi.Ha Kaidou nem rendelkzik regenerációs képességel, akkor Fujitorának van esélye. Vaként holtversenyt tudok elképzelni.
50-50 %. Maradok a döntetlennél.
szerk:
Crocodile vs Doflamingo
Fujitora vs Kaidou: Lehet, hogy Kaidou erejéből még semmit nem láttunk (animében, mangában nem tudom), de annyit már tudunk, hogy ő a legerősebb élőlény. Szóval Fuji vesztene.
Crocodile vs Doflamingo: Időugrás előtt Doffy mindenképp, ezt a háborúban is érzékelhettük. Időugrás után sem hiszem, hogy Croci megközelítené. (Tudom, egyszerű a gondolkodásom.)
Újabb három:
Trébol vs Usopp
Robin vs Diamante
Sanji vs Pica
Fujitora vs Kaidohoz valóban keveset tudunk még, de tuti érdekes lenne.
Crocodile vs Doffy
Nem tudom milyen erős lehet most Croci, de én is Doffy-ra tenném a voksom.
Trébol vs Usopp
Hát ezt ár láthattuk. Usopp, ha nem lenne még mindig ilyen gyáva rengeteg ellenfelet legyőzhetne, de így nem tartom esélyesnek.
Robin vs Diamante
Robin feltekerné a rúdjára a kis zászlót.
Sanji vs Pica
Sanjinak csak annyira lenne szüksége, mint Zoronak, hogy rákényszerítse a szemtől szembeni harcra Picát, tehát, hogy ne tudjun a földbe elrejtőzni előle. Onnantól Sanji kilapítaná azt a mamlaszt.
hgabi írta:
Robin vs Diamante
Robin feltekerné a rúdjára a kis zászlót.
Hát nem tudom,bármennyire is op Robin képessége. Azért Diamante képessége se rossz.
Arról se szabad megfeledkezni,hogy ő is birtokolta a második erőt.(ébredés)A kezeket és a lábakat könnyedén tudja kerülni.60%Robin,ha sikerül elkapnia.
A kövi legyen:
Zorro vs Franky
Sanji vs Robin
hgabi: Ha Luffynak most van esélye Akainu ellen akkor a démongyümölcse ébredése után amúgy is egy nagyon nagy power up-ot fog kapni és eltorzitaná az egész mangát. A One Piece az az egyik legjobb hogy korrekt hierarchia rendszer van benne és balanced. Luffy csak akkor lesz partiban Akainu ellen ha megkapja ezt a kis "ébredéses" löketet.
+ amire én nagyon kiváncsi lennék de biztos nem fog összejönni a manga alatt az egy Teach vs Kaido harc. Én úgylátom hogy mindkét fél az a tipikus tank. Kaptak egy-egy nagyon izmos képességet amivel nagyon nagyot tudnak ütni de nagyon sokat is kapnak, emiatt nem tudnám eldönteni hogy ki lehet az erősebb kettejük közül.
Ha Luffynak most van esélye Akainu ellen akkor a démongyümölcse ébredése után amúgy is egy nagyon nagy power up-ot fog kapni és eltorzitaná az egész mangát. A One Piece az az egyik legjobb hogy korrekt hierarchia rendszer van benne és balanced. Luffy csak akkor lesz partiban Akainu ellen ha megkapja ezt a kis "ébredéses" löketet.
Ennyi erővel Akainunak és felébred az ébredés és körülötte minden megolvad. Az a baj,hogy Akainunak rendelkezik az egyik legveszélyesebb erővel,Luffy csak gumi és haki nem elég. Ha Luffy nem tanul meg új technikákat,akkor esélye lesz Akainu ellen.G4 nem elég.Több hátránya van,mint előnye.
Miért ne lenne elég a haki? Shanks a kardjával megállította a magmát. Valszeg, mert hakival vonta be. A haki több, mint elég és Luffy már most legyőzné Akainut vagy ha ki is kapna Akainu maradandó sérüléseket hordozna. Egyenlőre szoros harcban. Minél előrébb jutunk a történetben annál kevesebb esélye lesz Akainunak 1v1-ni ellene. Senki ne reménykedjen abban, hogy bármelyik admirálisnak marad esélye Luffy ellen mikor már legyőzött egy Yonkout. Sőt messzebb megyek ezt a jelenetet valszeg fordítva is látni fogjuk. Kár, hogy valszeg nem ezzel a hárommal. Viszont a szöveg fordítva hangzik majd el. Luffy mondja nekik, hogy biztosan készen álltok erre a színpadra?
Sőt az igazat megvallva most lenne ideje legyőzni az első admirálist. Bár sejtem, hogy oda attól tart, hogy akkor hitelüket vesztené az ereje. Ami sanszos is.
Még annyi mi epic lenne, ha Akainu megégne a mellkasán Luffy Red Hawk támadásától ugye ami Acre utal. Cool lenne.
Usopp vs Zoro milyen eredménnyel zárulna?
Ne feledjük Luffy is kapott rendesen Usopptól. Ha van ideje tervezni sztem lenne esélye megfingatni Zorot. Ha nem elvernék mint a lovat.
Nem értem miből gondoljátok hogy Luffy le tudná győzni Akainut Doflamingot is csak jókora hátszéllel tudta legyőzni. Doflamingo pedig nincs admirális szinten azt láthattuk Punk Hazardon Aokiji ellen, nem konfrontálodott vele mert tudja hogy kikapna. Aokiji pedig ugye kikapott Akainutol szoval Luffy<Doffy<Aokiji,Akainu
Egyesítve 2016.06.12 14:11:42:
És persze ezzel nem azt akarom majd mondani hogy Luffy nem fogja őket megverni csak az még nem most van 19 éves (nem mintha a kor számitana) de még nagyon fiatal a technikái kiforratlanok , a démongyümölcse még nem ébredt fel .
Egyáltalán nem vagyok biztos abban ,hogy Doffi ne tudta volna legyőzni esetleg Aokijit. Neki akkor ott Law és Luffy okozott fejtörést nem Aokiji.
Doffival nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy elképzelésünk nincs róla milyen erős. Így Luffyt se tudjuk hova tenni.
Az biztos, hogy az idő Luffy mellett szól minél több idő telik el annál kevesebb az esély megállítani.
Mindenki mondja, hogy Akainu a tengerészet oldalán Luffy riválisa. Ezzel sem értek egyet. Koby az, aki a legnagyobb riválisa lesz Luffynak nem Akainu.
Szerintem meg nem a Gorosei, hanem maguk a Égisárkányok. Ne feledjük el, hogy ott sem mindenki gyenge kis szkafanderes, beltenyészetes (mint általában minden nemesi sarj) gyenge emberke. Doffy volt a példa arra, hogy közöttük is van nagy erővel rendelkező ember. A Gorosei a Égisárkányok kis földi csicskásai, tényleges hatalmat nem birtokolnak, csupán a közvetítő szerepet. Ebből kiindulva tuti, hogy velük lesz az utolsó harc vagy pedig Kurohigével....
De ott vannak még az ősi fegyverek is.... Shirahoshi valószínűleg olyan erős, hogy elpusztíthatná egymaga az összes Younkot valamint az egész tengerészetet és nem ő az egyedüli aki megörökölte az ősi fegyverek erejét.
Szerintetek mi lenne az eredménye egy Enel vs Kizaru harcnak. Mindkettő a fénysebességével harcol és hakit is tudnak használni. Itt nem tudom mi lenne az eredmény... Luffynak csak annyi szerencséje volt, hogy ő gumiember, így ő volt az egyetlen természetbeli ellensége Enelnek. Kizaruról furcsa mód nem esett még szó, de szerintem a fénygyümölcs ereje miatt ő a legerősebb az admirálisok között.
Miért ne lenne elég a haki? Shanks a kardjával megállította a magmát. Valszeg, mert hakival vonta be. A haki több, mint elég és Luffy már most legyőzné Akainut vagy ha ki is kapna Akainu maradandó sérüléseket hordozna. Egyenlőre szoros harcban. Minél előrébb jutunk a történetben annál kevesebb esélye lesz Akainunak 1v1-ni ellene. Senki ne reménykedjen abban, hogy bármelyik admirálisnak marad esélye Luffy ellen mikor már legyőzött egy Yonkout. Sőt messzebb megyek ezt a jelenetet valszeg fordítva is látni fogjuk. Kár, hogy valszeg nem ezzel a hárommal. Viszont a szöveg fordítva hangzik majd el. Luffy mondja nekik, hogy biztosan készen álltok erre a színpadra?
Sőt az igazat megvallva most lenne ideje legyőzni az első admirálist. Bár sejtem, hogy oda attól tart, hogy akkor hitelüket vesztené az ereje. Ami sanszos is.
Még annyi mi epic lenne, ha Akainu megégne a mellkasán Luffy Red Hawk támadásától ugye ami Acre utal. Cool lenne.
Még ha nem is értek egyet azzal, hogy Luffy már jelenleg is megtudná szorítani Akainut, de azok az ötletek, amiket mondasz, eszméletlen királyak Még elképzelve is. Hát még ha megvalósulnának, te jó ég
A vitátokról én annyit gondolok, hogy Luffy nagyon-nagyon közel van már most is ahhoz, hogy leverjen egy admirálist. Doflamingo nagyon közel lehetett egy admirális szintjéhez, és Luffy minden harca után egyre erősebb lesz.
A többiben meg csak találgathatunk, hogy mi lesz, hogyan lesz, mikor lesz.
De jó lesz, ebben szinte biztos vagyok
Igen én sem azt mondom, hogy Luffy leverné Akainut, de azt erős túlzásnak tartottam, hogy Akainu egy ütésből kicsinálná Luffy-t.
Kizarun én is sokat gondolkoztam. A gyümölcse valószínűleg a legerősebb az Admirális képességei közül, de az más kérdés, hogy maga Kizaru is elég erős e. PL egy Fujitorát elnézve nem merném Kizarura tenni a voksom.
Enel a másik. Ki is lett mondva, hogy a Mennykőgyümölcs az egyik olyan démongyümölcs, amit a legyőzhetetlen kategóriába sorolnak. Az persze szívás, hogy sikerült pont Luffyval összetalálkoznia. De Enel démongyümölcse egy olyan ember kezében, aki jól tudja használni a fegyverzet színét valószínűleg tényleg kb legyőzhetetlen lenne.
Hát nem tudom Hiei,Oda hiába adott nagy erőt a hakinak,ha egy logia még mindig erősebb. Punk hazad óta nem tudom komolyan venni a hakit,mert ott pl a Vergo vs Law.Vergo hakija nagy op volt és Law hakija gyengébb volt. Azonban a démongyümölcs+gyenge haki vs erős haki ellen végül győzött Law. Luffy hiába erősíti magát Hakival,ha Akainu szintén tudja. Higgyétek el,ezt most nem fanként mondom.
Ha Luffy nem tanul meg új technikákat,akkor esélye lesz Akainu ellen. Legalábbis még nem tudja legyőzni.
Azonban Copy kapcsán egyetértek..Ő lesz az új Garp.
Zorro vs Ussop.
Ha Ussop nem lesz gyáva és végre felnő. Akkor érdekes csata lehet .Addig esélye sincs Zorro ellen.
Távolság az előnye,azonban lassú,gyenge és Zorro könnyedén szétvág mindent.
Maradok a Zorro 99%win .
Dofflamingo vs Luffy(Dressrosa arc)
Csak 1vs1,nincs támogató.