Más is sajat oldalára tölt fel sajat amime projektet azzokal nincs gond? Furcsa mód?
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Zangetsu199898 írta:
Más is sajat oldalára tölt fel sajat amime projektet azzokal nincs gond? Furcsa mód?
Ez az utolsó rész valami EPIC-lett igaz, hogy ez az évad nem ütőt akkorát de nálam Endeavor csatája alatt szó szerint kirázott a hideg olyannyira, hogy vagy 10x újranéztem, utoljára az 1-évad All Might vs Nomu csatájánál volt ilyen nálam az apró hiányosságok ellenére is egy erős 7/10 ez az évad PLUS ULTRA Prominence Burn
Nos megnéztem én is a finálét, és lehet itt Overhaul vs Deku vagy Lemillion vs Overhaul egyik se ütötte meg azt a szintet mint ez a harc, ez hiányozott számomra ebből az évadból, nagyon boldog vagyok, hogy még egy ilyen részt megnézhettem, mert elképesztő volt.
-Endeavor számomra teljesítette azt amit kitűztem vele szemben, de viszont az érem másik oldala, hogy lehet ő elég erős hogy TOP hero legyen és a többi? és most nem oltogatni akarom őket de kb a top 10 hős nagyon gyenge,
-A sárkány hölgy leszerepelt már az overhaul arc-ban mert kb esélye se lenne egy ilyen szintű szörnnyel szemben,
-a kilencedik páncélos hősről nem sokat tudni,
-mosógépről szintén de elég röhejes hogy egy mosógép a 8. legjobb,
-Kamui egy elég jó hős de erő szinten nem sokat tud beletenni a harcba,
-Shield Heroról nem sokat tudni szintén, Nyuszi hősről megint semmit,
-A ninja hős egy ilyen Stain feeling tényleg erős de láthattuk AFO ellen nem sokat tudott csinálni, de ő benne még van potenciál szerintem
- Best Jeanist elég jó hős volt csak sajnos róla feltételezhető hogy nem tudja folytatni
-Hawks csak azért lett 2. mert rendkívül hasznos hogy tollaival mennyi embert meg tud menteni, de közelharcban és erő szinten is nagyon lemarad
És így kérdem ilyen top 10-es hősökkel tényleg elég nehéz lesz békét teremteni, ezért kell Dekunak még gyorsabban fejlődnie.
-Endeavor számomra sose volt olyan gyűlölt személy mert látszott rajta hogy csak a céljaiért küzd most hogy elérte pedig érzi hogy még jobban fejlődnie kell nem csak erő szinten hanem mentálisan is, szerintem kiérdemelte ezt a helyet.
De egyébként nem gyanús hogy ez a Hawks fickó arra hajtott hogy az új első számút tesztelje, beszél egy ilyen pletykáról és BUMM itt is a fickó, persze lehet én gondolom túl.
Köszönöm az egész éves munkát, jó évad volt, az utolsó rész nagyon sokat javított az összképen, de azért ettől voltak jobb évadok valljuk be magunknak.
Még nem derült ki sok minden a top 10-es hősökről szóval én nem becsülném le őket.
Az évad során is volt róla szó, hogy minden generációban egyre inkább erősödnek a képességek ezért tűnhet úgy, hogy a diákok egyre inkább felzárkoznak a felnőttekhez.
Szóval erős túlzás amiről beszélsz. A hősök rangsorát nem csak az erő határozza meg hanem a társadalmi elismertség is.
Azt mondod a top10 hős gyenge, de te is leírod, hogy pl. a top 5 hőst alig láttuk még harcolni. Hawks sem mutatott még kb semmit szóval ebből kár lenne bármire következtetni.
Deku fejlődése pedig már már túl gyors, 1 év alatt rengeteget fejlődött. Nem hiányzik még, hogy All Might szintjén legyen.
Én is nagyon szépen köszönöm a munkát Valakinek bejött ez az évad valakinek kevésbe, de szerintem hozta az eddigi szintet. Rengeteg epikus pillanat és zene volt.
-Igaz erős túlzás volt amit írtam és sok mindent elfelejtettem leírni, amire még szeretnék kitérni az az hogy remélem Endeavor nem sérült meg súlyosan, mert tényleg All might után neki van a legtöbb esélye, hogy valahogy egységet kovácsoljon, a végén pedig nem tudom mi volt az álom és milyen hatással lesz Dekura, de szerintem pozitív.
-Amire pedig utaltam, hogy ahhoz képest hogy jelenleg a hősök milyen helyzetben állnak, ahhoz képest a gonosztevőknél durvább képességű alanyok vannak akik ezt az állományt mint láttuk eléggé lesepernék bár nem tudom mennyi ilyen lény van még azért a G.szövetség se gyenge emberekből áll.
-Ami még érdekes, hogy ez a noomu gondolkodott a maga módján és ez ijesztő mert ki tudja hány ilyen lehet még. Valószínűleg nem ez az egy Dabi szavaiból kiindulva.
Folytatásba belegondolni nagyon fájó, én úgy gondolom ha minden jól megy akkor is leghamarabb jövő április. Sajnos lehet közbeszól most ez a járványhelyzet, de ha nagyon sokat kell várni és nem tudom lefoglalni magam akkor lehet mangázok, bár azzal elvesziteném az anime izgalmát, ahh nehéz kérdések ezek. Fájó búcsúzni az évadtól.
Visszatérve az animéhez.
Azt el kell ismerni, hogy remek zárást kapott az évad, ahol egy érdekes jelenettel tartottam fent hype a kövi évadra.
Köszöntem szépen az összes évadot, és reméljük még lesz erőtök további évadokra ^^ .
Top10 hős kapcsán nekem is csalódás, sőt kifejezetten nem tetszik, hogy ilyen sok különbség All might és a többi hős között. Reméljük a közeljövőben azért Endeavor valahogy megközelíti All might szintjét, és remélem hawks is .
Kamui meglepett, hogy bekerült top 10.
Endeavor karakterét egy picit jobban bírom , mint All mightot .
A top hősöket most mutatták meg legelőször, így igazából mi alapján nevezzük őket gyengéknek? Majd a jövőben bemutatják őket hogy miért is állnak ott ahol. Szerintem teljesen oké hogy ennyit tudunk egyenlőre róluk, a történet így is szépen halad. A diákok történet elsődleges része, közben a gonosztevőket is építik, a világot és a társadalmat is bemutatják, ha ezen felül még ennél jobban kitérnének a profi hősökre is akkor az lenne a probléma hogy: "A diákok háttérbe szorultak már nem is róluk van szó" stb.
A ninja hős(Edgeshot) nem sokat tudott AFO ellen csinálni való igaz. De azért őszintén ez egy eléggé fura kijelentés. AFO ellen All Mighton kívűl senkinek nincs esélye. Igen még Endeavornek sem. Mert ő is ott volt annál a bizonyos csatánál és semmit nem tudott tenni.
Az egész történet azt sulykolta belénk hogy All Might áll a topon. Sőt inkább még efölött áll... xd Egyértelmű hogy a top hősök nem tudnak a helyére lépni. Ő volt a "Béke Szimbóluma" egy olyan személy aki szinte egyedül teremtett békét és tartotta kordában a bűnözést. Endeavor az EGÉSZ életét arra szentelte hogy utolérje All Mightot és nem sikerült. Jellemben kell változni ahhoz hogy erősebb legyen.
Ugrás a fórumra: |