Hát, remélem, hogy Luffy szépen elveri, lerázza az anyját, és akkor simán lehet belőle egy szövetséges Régebben azt mondtam, hogy majd amikor Marco látni fogja, hogy Luffy leveri Weeblet, ezzel bizonyítja azt neki, hogy már nem olyan ember, aki védelemre szorul, hanem képes átvenni Fehérbajusz helyét, és ő véd majd meg másokat. És ezzel kivívja Fehérbajusz csapatának (legalábbis a maradéknak) a tiszteletét (nemcsak a szimpátiáját), és követni fogják. Én abban bízom, hogy ha innen megszöktek, de még Kaidou előtt... óh. Tényleg. Azta mindenit. Múltkor beszéltünk arról, hogy Luffynak kéne még egy ellenfél Kaidou előtt. Hát... nem egyértelmű? Elvileg ráadásul direkt Luffyt keresi Weeble most (vagyis az anyja). Hát most nem lesz nehéz megtalálni, gondolom nem kis hír lesz, hogy összebalhézott Big Mommal.
Szóval abban bízom, hogy Kaidou előtt leveri, ezzel Luffy is kap egy komoly harcot (szerintem Weeble, az elmondások alapján min. egy parancsnok szintjén van, de simán lehet, hogy admirális... azért Kizaru eléggé elismerően beszélt róla), ami talán-talán az utolsó lépcsőfok egy Yonkou előtt, és Weeble karaktere is a helyére kerülhet. Magyarul szerintem ha az "anyja" nem lesz, szövetségese lesz Luffynak. Kicsit olyan Oars Jr érzésem támad tőle, azt a szerepet simán betöltheti Luffynál, amit Oars töltött be Ace-nél (és Fehérbajusznál).
Ebben bízom Aztán persze ki tudja.
enxtheone: szerintem egészen biztos, hogy nincsen feltérképezve az egész világ. Akkor miért lenne az Nami álma? Mármint, oké, hogy "nem elérhető mindenkinek", de akkor is, ez így nem különleges. Márpedig Nami álma szerintem egyedülálló a világon.
Szerkesztette: Jon - 2017.01.08. 22:39