Hát de Lucciék nincsenek a hajókon, nem? A RAW-ok alapján még mindig a Szentföldön tanyáznak.
Egyébként én is azt tudom elképzelni, hogy a Big Mom kalózok azért lettek idáig hátra hagyva, mert ők fogják szétverni a Világkormány hajóit, amelyek Onigashima közelében vannak. Sőt, ha tovább gondolom ezt az egészet, akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy miután Smoothiék megütköztek a Világkormány embereivel, közben értesítenék valahogyan a Mamát, aki erre észbe kap, félbe marad a harc, és lelép Robinnal.
Azt nem hinném, hogy egy második Big Mom lesz készülőben Sanji személyében, szerintem csak épp annyira lesz sérthetetlen, mint a testvérei. Bár most vagy megint az van, hogy valami nagy ellentmondásosságba léptünk ismét, ami az erőviszonyokat illeti, vagy nem lesz igazam, és Sanji sokkal sérthetetlenebb lesz, mint a fivérei. Ugyanis Ichijit kb. fél perc alatt lenyomta Katakuri, de Sanji csontjai azonnal regenerálódtak, miután Queen elvileg egy olyan technikával próbálta szétzúzni, amibe még egy erős Fegyverzeti Haki használó is belerokkanna.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.