Köszönöm szépen a gyors fordítást!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszi szépen az új részt, hát igen, voltak jelenetek, amik még a Stampeedo-nál is szebb volt. Le a kalappal a készítők előtt.
978
Nagyon tetszett ez a rész. Annyira jó újra látni a Szalmakalapos csapatot, hallani egy csont viccet és egy Yohohohot. (bár imádtam a flashbackeket is, sőt...) Szép volt a rajzolás, animáció. Tetszett az, hogy a fenevad kalózoknak mekkora arcuk volt, majd miután meglátták, hogy ez a 3 elvetemült azon vitatkozik, hogy ki fogja elsüllyeszteni a hajót egyből letörlődött a mosoly az arcukról. Örülök, hogy Law csapata tisztázta magát. Észrevettétek azt, hogy Killer arcát mindig valami kitakarta a rész alatt? Nyilván aki olvassa a mangát (én nem) az már tudja, hogy miért, de valami kisebb nagyobb leleplezésre számitok a jövő heti részben.
Az Udonos részek végénél értem be az Animét, nem tudom merre megy a magna, nem is akarom. Őszintén elmondom, hogy ennyire nagy hatással nem, hogy anime, de semmilyen más sorozat vagy film nem volt. Kedvenc sorozatom a Lost volt amit semmi nem tudott pótolni miután vége lett. One Piecet azért kezdtem el nézni, mert ide is eljutott a pandemic, nem jöttek ki új filmek, mindent halasztottak. "Jó lesz az van 900+ rész nem fogok unatkozni" gondoltam. Semmit sem tudtam róla, és fogalmam sem volt róla, hogy ennyire fog nekem (és a feleségemnek) tetszeni. Azóta a sógorom is rákapott és ő is imádja. Nagyjából a Water 7 sagánál jöttem rá, hogy jobban szeretem mint a Lostot, amit nagyon nehéz volt ilyen hangosan kimondani . Nézek néha néha youtubereket akik reagálnak a részekre, és látom, hogy mennyire tetszik nekik, és mondhatnánk, hogy túlzásba esnek, és csak a kamera miatt túlreagálják a dolgokat de nem. 28 évesen itt ülünk a feleségemmel és ordibálunk mint a gyerekek amikor valami epikus történik, és nem vesz minket a kamera. Tetszik amit kihoz belőlünk ez az anime.
Köszönöm szépen a fordítást!!
BigCsicsi: Jó érzéssel tölti el az embert és mosolyt csal az arcára ahogy végigolvassa a hozzászólásodat. Örülök, hogy vagyunk azért itt egy páran ebből a korosztályból!
Tapion-sama: Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan elhoztad nekünk ezt a több szempontból is remek epizódot! Köszönöm szépen a munkádat!:
Ugrás a fórumra: |