Abba se vagyok biztos, hogy Luffy felébreszti a gyümölcsét, de ha mégis megteszi az lesz a G-5.
Mivel fokozatokról nevezte el Luffy támadásait így valszeg 5 vagy 6 sebességes lesz Luffy, mint az autókxD.
Az admirálisok elleni harc szerintem így már csak akkor jöhet szóba, ha esetleg a A VK találkozón történik valami valamelyik fontosabb szereplővel. Illetve, ha bukik a Shichibukai rendszer és Amazon Lilly vagy Hancock bajba kerül. Viszont ezekben nem hiszek, mert a szívem mélyén biztos vagyok benne, hogy ez megfog ismétlődni, de ott Luffy lesz, aki azt mondja a három admirálisnak, hogy ez most már az én színpadom és elküldi őket nyaralni. ehhez pedig rengeteget kell még fejlődnie és a történet végéhez érve valóban reális, hogy 3v1-ben ő lehessen előnyben.
Az a fél mondat, amit Aokiji mond mindig eszembe jut. Szó szerint azt mondja Luffynak, hogy ez még nem a te színpadod. Még...
Big Mom és Kaidou között pedig úgy dobál minket Oda, hogy az már vicc. Gyojin szigeten mindenki elkönyvelte, hogy Mama lesz az első azt jött Punk hazard és Dressrosa és Kaidou. erre jön Zou és megint Mamánál pattog a labda, kifejezetten szórakoztató ez a bizonytalanság.
Viszont mivel gyakorlatilag hivatalos, hogy mi lesz a felhozatal 2017-ben Kaidou tűnik valószínűnek.
Hiei írta:
Big Mom és Kaidou között pedig úgy dobál minket Oda, hogy az már vicc. Gyojin szigeten mindenki elkönyvelte, hogy Mama lesz az első azt jött Punk hazard és Dressrosa és Kaidou. erre jön Zou és megint Mamánál pattog a labda, kifejezetten szórakoztató ez a bizonytalanság.
Blackbeardről ne feledkez meg Hiei. http://naruto-kun...ece/650/10
3Yonko pályázik Luffy fejéért.Ezért mondtam,hogy a futás nem megoldás.
Uhh hát h megmutatott e luffy mindent amit az edzései során tanult nem tudom lehet hogy még vannak technikáu a G4ben ezt csak azért gondolom mert kapott segtséget meg erőben van külömbség közte és Zoro között de Zoro meg sem izzadt asszem Pikard ellen. Ami pedig a király akaratát illeti az biztosra vehetjük h neki lesz a nem nagyobb az op világában. Bízom benne hogy lesz egy összetűzésük a kormánnyal a csapatnak hogy szépítsenek mert ugye a két év után induláskor meg PH nál taliztak, s az edzés előtt nagy verést kapott a csapat. De majd elválik ami meg a mamát illeti a bomba nagyot fog domni a bulin ha venne benne kellő erő Bege meg szerintem kevés lenne a Mama ellen mé sunyi támadással is sztem.
Igen de ha nem verik le Mamát muszáj valahogy legyengíteni, mert ahogy már előbb is írtuk:
- 3 Yonko is vadászik Luffyékra, el kell kezdeni írtani/gyengíteni őket. erre a Germa szerintem kevés lesz, Bege a sunyi módszerével még talán.
- Zeff miatt is
- Ha legyengítik azt a tengerészet is megneszeli, őt fogják kiszemelni aztán ki tudja skerül e legyőzniük.
A legyengítés akár BM-t akár a haderejét jelenti (akár mind2t).
Hiei írta:
Jon
"Már előre látom, hogy aztán amikor anélkül fognak lelépni, hogy leverték volna, jössz majd azzal, hogy csalódtál"
Ez annyira nevetséges és ostoba megállapítás. Persze, hogy csalódott lesz, mert mint leírta nem erre számított. Szóval igazán bölcs megállapítás iylet tenni mikor oldalak óta kardoskodik a véleménye mellett.
A másik fele a dolognak. Álszent és hazug ember az, aki azt mondja, hogy neki nincsenek elvárásai vagy csak szimplán élvezi a történetet bármi történjen. Ilyen ember nincs. Ha csak nem olyan ostoba, hogy képtelen összefüggéseket felfedezni és észre venni és levonni a dolgokat.
Ez butaság, Hiei. Nem arról beszéltem, hogy nem lehetnek elvárásaid, nyilván van mindenkinek, nem erről van szó. De én hiába vártam volna el pl. Marinefordnál, hogy Luffy leverjen egy admirálist, csak csalódtam volna. Pont, hogy arról beszélek, hogy vegyük észre az összefüggéseket és vonjuk le a következtetést. Az pedig az, hogy Luffy nem most fogja leverni Big Mom-t, mert nem most van itt az ideje. Hiába várják ezt sokan, akkor csak csalódni fognak, de ez olyan csalódás lesz, amiről nem a manga tehet, hanem ők. Oda vezeti a történetet, apránként elénk tárja a szálakat, és persze, van úgy, hogy hibás következtetést vonunk le, vagy mást várunk, ami szerintünk jobb lett volna, és csalódhatunk.
Konkrét példa pl. az, hogy Sanji karaktere miatt csalódhat az ember, vagy Pudding karaktere miatt csalódhat az ember (bár itt nem tudjuk még igazából, hogy mi van), mert mondjuk azt vártam, hogy Pudding jó lesz, és ebben több lehetőséget látok, mint abban, hogy rossz. Ha rossz marad (már én sem vagyok ebben biztos, de ez más kérdés), mondhatom, hogy én csalódtam.
Ellenben az, hogy Big Mom legyőzését látja bele valaki egy olyan szálba, amiben egyáltalán nincs benne, az csak az ő hibája.
Természetesen ha valami... nem is tudom, armageddon történik a One Pieceben, és csodák sorozatáva Luffy valahogy leveri most, 15-20 fejezeten belül Big Mom-ot, mindent vissza fogok szívni, és mindenkitől bocsánatot fogok kérni, de lássuk be, hogy ez nagyon nem reális.
Dungeon- a Shichibukai=Yonkou álláspont tarthatatlan, attól függetlenül, hogy a manga korábbi szakaszaiban Oda 3 egyenlő erőről beszélt a mangában. Biztosan van olyan Shichibukai, aki simán felveszi a versenyt az admirálisokkal, sőt, talán a Yonkoukkal is (Mihawk az egyedüli mondjuk, szerintem), de azt is látni kell, hogy a többségre ez egyáltalán nem igaz.
Doffy sem vert volna le egy admirálist, ez egészen biztos, hogy ha kikapott Luffytól. Szerintem még Crackert sem, de ez necces, a képessége lehet, hogy előnyösebb lett volna ellene.
Még valami: nem igaz szerintem az a kijelentés, hogy 3 Yonkou vadászik Luffyra. Big Mom sem vadászott rá eddig (mondjuk ha elcseszik az esküvőt, ami borítékolható, akkor biztos, hogy fog), Kaidou sem hiszem, hogy effektíven vadászna rá (de az is biztos, hogy eddig ő volt a legnagyobb fenyegetettség, mert számolni lehet a bosszújával, valamikor), Feketeszakáll meg egészen biztosan nem. Miért tette volna? Luffy nem az ellensége. A képességére sem "vadásznak", csak éppen akkor, amikor Burgess találkozott vele Dressrosán, akkor kapott az alkalmon, ahogy Sabon is. Képességvadászaton vannak, tehát teljesen véletlenszerű a dolog, nem tudom elképzelni, hogy Teach ráállított pár embert külön Luffyra a gumigyümölcs miatt.
Szóval 2 Yonkou vadászik rájuk, de szerintem még pontosabb lenne, ha azt mondanánk, hogy Big Mom fog vadászni rájuk, ha elszöknek, Kaidou ellen meg nyílt háború lesz, nem vadászat.
És még valami: Láthattuk, hogy Doffy a G4-el szemben teljesen tehetetlen volt. Tehát annyira tehetetlen, hogy hozzá sem tudott érni Luffyhoz. Ellenben az ébredésével majdnem egyenlő félként tudott még vele harcolni majdnem 1 órán keresztül.
Luffynak szerintem pont csak az ébredés hiányzik ahhoz, hogy eséllyel álljon ki Kaidou ellen.
Paidion beszélt arról, hogy ki tudja, hogy lesz-e még harca Luffynak Kaidou előtt.. szerintem lesz. Úgy tudom elképzelni, ahogy a Lucci is harcolt még Bluenoval. Hm, habár ki tudja, Kaidounak 3 főtisztje van, de remélem, hogy Jack-et Neko és Inu fogja elintézni, gondolom lesz valaki Zoronak, és remélem, hogy Sanjinak, de még mindig itt van Law, meg talán Jinbei. Igazából most, hogy belegondolok, a Szalmakalposok jobban állnak, mint Kaidou
Na mindegy, ez azért még messze van.
Tisztek terén biztosan jobban állnak szerintem is jobban állnak Luffyék Kaudunál hiszen Zoro, Nico Robin, Franky Sanjit egyenlőre nem merem bele venni de ők hárman biztosan elintéznek pár tisztet Kaiduval szemben a problémát Kaidu képessége fogja jelenti amit nem igazán ismerünk szinte sebezhetetlen de nem a haki miatt. És igen Luffyra jelenleg senki nem vadászik. Ami Mihowkot illetu h milyen ereje is van hát nem tudom szerintem admirális de h egy younku szintjén hát nem tudom.
- Big Momnak hadat üzent és valszeg az esküvőt is meg fogja hiúsítani
- Kaido utánpótlását elvágták Ceasar és Doffy leverésével. Ha a tengerészet megkapta ezt az infót, ne gondoljuk már hogy egy Yonko (főleg aki érdekelt) nem fogja megkapni. Ezután bosszút akar majd állni. (arról nem is szólva mi lesz ha megtudja hogy még a szamurájoknak is segítettek Zou val együtt).
- Fekete szakáll. Oké effektíve nem vadászik rá mert még erőt gyűjt meg vár valamire de ettől még el akar pusztítani mindenkit és Luffy neki is mondott szépeket
Egyébként Feketeszakálék ki is jelentik, hogy már nem érdekük egyáltalán Luffy-t megölni.
[img]https://s28.postimg.org/79q0ryb8d/one_piece_65557.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Burgess is csak azért akarta megtámadni a szalmakalpost mert pillanatnyilag útban volt a láng-gyümölcs megszerzésnél.
Sőt szerintem Big Mom sem akarta kinyírni Luffékat a Sanjival való megegyezés miatt. Mert Opera lenyílpuskázós ötlete csak Namira vonatkozott, mert elkotyogta, hogy ismeri Lolát. (Habár Nami mentségére nem tudhatta, hogy ki akarja a lányát nyírni mert meghisította a kalózkirállyá válását). Persze ez a lehetőség sem foglalta volna magában azt, hogy megöli Namit(ha vamzerré vált volna, csak ez nyílván nem történhetett meg).
De ettől függetlenül (ha Pudding mégis gonosznak bizonyulna) akkor tényleg megölte volna az egész legénységet. Még akkor is ha elomondta volna Nami azt, hol van Lola.
Mondjuk azóta elég sok szart kevertek a szalmakalaposok. De mint mondtam a megoldás majd Bege árulása révén jöhet el. Abban is szinte biztos vagyok, hogy Pekoms, Lilin legénységében marad.
Igen és az sem valószínütlen, hogy Bege és a Germa szövetségben állnak. (esetleg Reiju miatt nem nagyon akarom ezt elfogadni, mert ha ez igaz akkor neki is akarna adni dádát big mom...Reijut pedig szeretem <3 ) Ezzel a Vinsmoke Bege szövetség meg eléggé logikus is lenne. Úgy értem összekapcsolna pár szálat az arc végén. Így be tudna lépni Caesar is a történetbe. Mert mint írtam az előző hsz-omba Judge eléggé érdeklődött az óriások iránt. Lilin pedig hazudott is, hogy vannak óriásai. Meg azt sem kell elfelejteni ha nem szökik el most Caesar akkor ki fog nyiffanni (persze ha nem siekrül a kutása 2 héten belül, de erre ő is azt mondta, hogy lehetetlen).
És az is megtörténne amit mondogatok. Hogy Sanji köcsög fivérei és apja el lesz picsázva ebben az arcban mert nekik kell kapniuk (aki nem ért egyet az olvassa megint végig a flashbackeket sanjiról és hogyan zsarolták azután is, miután visszahozatták).
Na szóval így elég logikus is lenne. Ismét összefoglalva: Judge és fiai kapnának egy alapos elagyabugyálást, Bege is kapna egy alapos elagyabugyálást. (már ki vagyok éhezve rá mivel, nagyon rászolgáltak) Az árulás által sikerülhet Lufféknak megúszniuk Lilin haragját (pekoms megjelenik elmondja mi történt valójában közte és Bege közt. Továbbá Pekomsnak pedig segíteni fognak a Szalmakalaposok. ) Plusz ha valóban Judge célja az óriáskutatások megszerzése akkor Casearnak is esélye lesz megszökni. Ezáltal Caesarnak is lehetőse lesz elkerülni a halált.
Ez ugyebár nem lesz mégsem olyan egyszerű(mármint az esküvő), mert Pudding azt hazudta(Luffyéknak), hogy ő fogja kinyírni a Vinsmokokat. Ennek pedig pont az ellenkezője van betervezve. Luffyék majd berontanak pont a ceremónia alatt, a "vagy halgasson mindörökké" alatt és elszabadul a pokol.
Na nekem inkább ez a tippem.
szerk.: azt nem mondtam, hogy világi cimborák lesznek Lilinnel de az eredeti terv is úgy nézett ki, hogy ellopják a másolatot.
beeng majdnem jó is az érvelés de ne felejtsd el: Luffyék az útkőért is jöttek és ha sikerül ellopniuk az valószínűleg nem fogja hidegen hagyni a Mamát...
Épp mondani akartam, hogy annyit simán el tudok képzelni, hogy kiérdemlik Mama tiszteletét, és ad nekik egy egérutat (ahogy mondjuk Fujitora is adott nekik Dressrosán), és ettől még nem lesznek barátok, sőt, kifejezetten ellenségek maradnak, de a tartozást ki kell egyenlíteni, és a Mama ezzel megtehetné.
De igazad van bakod, a követ nem hiszem, hogy lenyelné, és még ott a bomba is.
Annyi biztos, hogy bonyolult a helyzet
A vadászathoz még annyit, hogy igen, persze, Kaidou bosszút akar állni, csak hogy Luffyék elébe mennek, nem tétlenül várják, Big Mom lesz majd az, aki le akarja őket vadászni, szerintem.
Feketeszakállnak szerintem sokan mondtak már szépeket, nem hiszem, hogy kifejezetten ellenségének tekintené Luffyt Sokkal inkább Shankset, láthattuk, hogy nem puszipajtások.
Amúgy az egyedüli probléma (oké, Zeffen kívül) azzal kapcsolatban, hogy Big Mom-ot itt most nem fogják leverni, az az, hogy akkor mikor. Jön Kaidou, akkor biztosan nem. Hacsak... nem toppan be a harc közben Big Mom, és kialakul valami teljes káosz, de 2 Yonkou kiütése egyszerre szerintem lehetetlen, (bárkinek a világon ), annak meg nem örülnék, ha Luffy úgy győzne, hogy egymás ellen is elkezdenek harcolni, és legyengülnek. (Bár, azt ismerjük el, király lenne megnézni 2 Yonkou harcát, a tisztekkel együtt, de értelmét vesztené az egész dolog Luffyék szempontjából, márpedig az egész manga az ő szempontjukat nézi )
Kaidou után meg... mikor? Milyen alkalomból? Csak úgy összefutnak, és elkezdenek harcolni. Később? Mi lehet még ennél is később? Úgy értem, leverik Kaidout, Big Mom-tól ellopják a követ, és már lesz három, gyakorlatilag már csak Raftel lesz, meg Feketeszakáll, abban pedig biztos vagyok, hogy ő lesz a végső ellenfele a kalózkirállyá válás előtt (persze addig még Feketeszakállal is rengeteg dolog történik, szerintem Shankset is ő fogja leverni, mert az szerintem eléggé valószínű, hogy vele nem fog harcolni Luffy). Szerk. Erről jut eszembe, örülnék neki, hogy ha a 4. kő vagy Shanksnél vagy Dragonnál lenne. De inkább Shanksnél. És amikor találkoznak (mert remélem, hogy fognak, ki tudja, talán majd az után, hogy leverte Kaidout, és IGAZÁN nagy kalózzá vált ), és Shanks látja, hogy Luffy lesz az az ember, aki Roger helyébe lép, és akkor neki adja a követ, hogy hajrá, teljesítsd be az álmodat Epic lenne
Szóval...akkor Big Mom-ot mikor?
Majdnem sikerült elbizonytalanítanom magam De még így is lehetetlen, hogy Big Mom-ot most verjék le. Ha leverik Kaidout, engem már annyira nem is érdekelne, őszintén. Nem hiszem, hogy nála erősebb lenne. Szerintem Kaidou után már csak Feketeszakáll következik, utána meg a Világkormány. (Persze rengeteg bonyodalmon, mellékszálakon, kitérőkön és sok száz fejezeten át )
Szóval én most arra tippelek, hogy miután itt szétcsesztek mindent, és Big Mom hatalma jócskáán meggyengül, valaki más fogja leverni az öreglányt.
Talán pont Kaidou. Képzeljétek el, mennyire epic lenne, ha betoppanna Big Mom, a legénységével, hogy jöttek kinyírni mindenkit, Kaidou ránéz, és kicsinálja 1-2 fejezet alatt? És ha ezek után majd Luffy elveri, dupla annyit ér majd (szinte).
És két legyet egy csapásra
Na jó, a lényeg az, hogy én nem is vagyok abban biztos, hogy Luffy fogja leverni Big Mom-t, mert most ezt nem tudom elképzelni, Kaidou után meg irreleváns lenne (ráadásul túl hosszú lenne megint felvezetni egy fullos Yonkou elleni harcot).
Úgyhogy ja, ez a véleményem. Sikerült nagy nehezen megfogalmaznom.
Nagyon egyszerű a problémád. Nem tudják ellopni a kő lenyomatát. Azt akkor kénytelenek vissza menni. Ha pedig mégis megszerzik Nico Robin még mindig kelleni fog nekik. Szóval ez egyáltalán nem elképzelhetetlen.
Azt én is mondani akartam ,hogy Kurohige egyáltalán nem vadászik a Szalmakalaposokra egyenlőre.
Mire Luffy felépül addigra Cracker is fel fog és újra három főtiszt lesz, ami sok. Még, ha Jimbe le is győz egyet Sanji nem valószínű, hogy megteszi. Szóval egyszerűen túlerőben vannak Mamáék.
Az meg, hogy 2v1-ben harcoljanak annyira uncool még a gondolata is bosszantó. Inkább ne győzzék le Mamát és menjenek vissza később, mint hogy keserű száj íz maradjon az emberekben. Az első Yonkou bukása egy olyan impackt, amivel a többi már nem fog rendelkezni. A csapat többi tagja nélkül nem az igazi.
Engem kifejezetten zavarna, ha legyőznék így. Főleg, hogy nem érzem rá késznek a csapatot. Ha ennek ellenére legyőzik, akkor meg nem értem miért olyan félelmetesek a Yonkouk. ennél jelentősebb haderőt feltud sorakoztatni a tengerészet is.
Zeff az egyetlen, amit itt orvosolni kell. Ha ezt megoldják szerintem nem lesz probléma. Ha kiderül, hogy Puddingal nincs baj még az esküvő is megtörténhet, ha Mama elengedi Luffyékat és nem tekinti csicskájának. Egyszerűen túl sok a lehetőség még.
Áh, egyetértenék, de nem tudom elképzelni, hogy ne lopják el a követ. Az azt jelentené, hogy Brook és Pedro elbukott, márpedig nagyon remélem, hogy megmutatják, hogy mit tudnak.
Nem is kell hozzá Robin, elég ha a másolatot elviszik hozzá, és ő majd elolvassa akkor. Akárhogy is, szinte biztos vagyok benne, hogy a kő el lesz lopva.
Nekem egyértelműen hat, hogy csak a másolatot fogják megszerezni. Hisz az egész követ még akkor is problémás lenne szállíthatni ha üres lenne a sziget. Egyébként én is Jon véleményén vagyok. Vagyis attól függetlenül, hogy mennek a csavaros balhék a szigeten attól még ellophatják a másolatot. Eredetileg is úgy lett tervezve.
De az sem kell figyelmen kívül hagyni, hogy jelen pillanatban a szalmakalaposok az egyetlen erő ami a problémát okozza Lilinnek.
Mikor elkezdődik a puccs kísérlet (még engem is meglep, hogy már tényként beszélek róla, de inkább nézzétek valószínűnek tartható feltételezésnek) továbbá ha az is igaz, hogy Pudding az anyja ellen keveri a szart akkor számos dolog segíthet -ha még ideiglenesen is- levenni a szalmakalaposokról a figyelmet.
Nos ha nem lopják el a követ akkor értelme nem lenne ennek az arcnak Sanjiért és a kőért jöttek (annak másolatáért).
Ahogy mondtam lehet hogy ezt a zűrzavart kihasználja a tengerészet és a Mamát fogja leverni. Ezzel Luffyéknak nem kell leverniük, de nem is kell félniük hogy megtámadja őket. azonban ezzel az a baj hogy akkor Luffy "harc nélkül" veszi el a szigetei(nek egy részé)t ami nem vallana a könnyebb utat elutasító Luffy számára.