Köszönöm az új részt, mint mindig megéri várni erre a minőségi munkára!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszi a részt!
Új opening Augusztusban várható?
Örülök hogy kész lett, nekem ma volt az utolsó nap a suliból, és még ez a rész is kilyött, tök jó ez a nap, nem baj ha nem a megszokottkor jön ki a fordítás, mert megértjük, így is nagyon sokat dolgozol ezeken a dolgokon, szóval 100 szónak is egy a vége,: köszönjük!👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿🤜🤛
Több olyan magánéleti változás miatt, amelyek szinte minden létező időt és energiát felemésztenek. Ha őszinte akarok lenni: néha örülök, hogy az adott héten be tudom fejezni a vasárnapi rész munkálatait. De nem akarom se elengedni a projektet, se átadni másnak, úgyhogy nem maradt más választásotok, mint türelmesen várni
Köszönöm a részt! Ez egy jó rész volt, már nagyon vártam ezt a pillanatot https://api.dunia...772540.jpg. Jó újra látni Luffyékat és Law-ot (+ Kid).
bónusz "Kanjuros" kép (ha valakit érdekel): https://www.elmod...KABUKI.jpg
(és köszönöm Bastiannak is a választ)
Tapion-sama írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: 1) Kiütötték a fogát, egy pár korty tejtől visszanőtt. Van még kérdés? XD De amúgy jelenlegi tudomásom szerint fizikálisan semilyen hatása nem maradt annak a jelenetnek.
2) Mivel az anime egy mangasorozat feldolgozása, és a mangában nincsenek színek meg hangok, én azt gondolom: az az animációs csapat munkája volt, amivel érzékeltették a képesség használatát. Épp ugyanúgy, ahogy a Wano történetívben a Király Akarata használatakor kapott valami sárga effektet Luffy. De ez nem jelent semmit, sőt, ez talán csak számunkra látható, a világban magában nem látszódik (akárcsak a kardsuhintások íves kék-zöld-hupilila csóvája).
3) Kicsit fura volt ezt így olvasni, mert úgy jön le, mintha nem tudnád, hogy a One Piece mangáját egyetlen személy írja: Oda Eiichiro. Ő a mangaka. Ez a Fegyverzet Színével járó feketítés emlékeim szerint azért lett bevezetve a mangában is, mert már hőseink is alkalmazzák a Hakit, ezért legyen látható számunkra is, hogy ki használ ilyet és ki nem. Ha jól rémlik, ezt Oda is közölte egy interjúban. Ha megfigyeled, az időugrás előtt nem volt ilyen. Wano országban magát a Hakit úgy hívják: Ryuuou (sokan tévesen a Fegyverzet Színének fejlettebb változatát értik alatta), Skypieában pedig Mantrának nevezték. Ez épp olyan, mint hogy a valóságban más-más tájegységeken eltérően neveznek meg dolgokat.
4) Megint csak arra tudok gondolni, hogy az animációs csapat gondolta úgy, hogy ha már szivárvány húrnak hívják azt a sz*rt, akkor legyen már olyan a színe is. A manga fekete-fehér, ott ez irreleváns volt. Mivel a sorozat egy feldolgozás, simán lehetnek benne ilyen animációs bakik és hibák, itt egy pár híresebb:
[img]https://i.stack.imgur.com/54C06.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
)
Köszönöm a fordítást!
Kanjuro kiléte és hogy ő volt a kém annyira nem ütött így nagyot, hogy az előző részből lényegében ki lehetett következtetni. Viszont a vége marha jó lett, jó volt őket újra látni.
Tippre amúgy mennyi lehet még wano arc-ból? Nem olvasom a mangát, de azt tudom hogy ott se ért még véget és amíg a jelenlegi fejezethez ér az anime az még kb. egy év. Azért jó lenne ha nem kellene még két évig nézni ezt az arcot.
978. rész: azt kell mondjam, a One Piece anime (!) történetének egyik, ha nem a legdinamikusabb animációját láthattuk ebben a részben, egyszerűen minden percét élveztem. Ha ezt a színvonalat fenntartják a következőkben, a Wano történetív konkrétan mérföldekkel jobb lesz az animében, mint amilyen a mangában.
deadtom írta:
Tippre amúgy mennyi lehet még wano arc-ból?
Gregori írta:
A Crocodile-os képet viszont nem értem, régen voltak már az Abarasta-s részek.. 😅
Ugrás a fórumra: |