Javítsatok ki, hogyha rosszul értelmezném, de az én olvasatomban a Rob Lucci szintű ember a CP9-ben inkább azt jelenti, hogy hasonló szerepet töltött be, mint Lucci. Ergo a legvéresebbkezű mészároslegény. Igaz még nincs kint a fejezet, de a narratívából inkább ezt tartom valószínűnek, minthogy csak úgy azt mondja, hogy ugyanolyan erős mint Lucci. Alapból az ősi Zoan szívósabb, mint a "sima", plusz abban sem vagyok biztos, hogy Lucci hakija olyan szinten lenne, mint Who's Who hakija.
Who's Who sztorijával két gondom van. Az egyik, hogy irreálisan nagy büntetést kapott a hibájáért. Annak fényében, hogy Luccit kb előléptették a bukása után ez egy cseppet megkérdőjelezhető. Ezek alapján Who's Who se annyira rangidős Kaido bandájában, bár megmondom őszintén nekem is kicsit kesze-kusza már ez az idővonal Who's Who körül. A másik problémám a gumi gyümölcs túlmisztifikálása. Régóta tartottam attól, hogy az fog kiderülni, hogy valami legenda pont ennek a gyümölcsnek a birtokosa volt. Ha kiderülne, hogy Roger gyümölcse volt, akkor lennék a legcsalódottabb, mert ez már tényleg elég erőltetett lenne. Luffyban pont az volt a különleges, hogy egy nem op gyümölcsből mit tudott kihozni kreativitással, úgy érzem innentől el fog múlni ennek a varázsa.
Úgy érzem, hogy itt megint elbeszélés van köztetek. Zoro visszatérése könyvelhető volt, nem ezzel van a probléma. Itt a hogyannal van sokaknak problémája.Bár ez még mindig kevésbé komolytalan, mint Chopper mellékhatása.
Queen-Judge szálból viszont kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni. Bár ezek után Caesar jelenléte kissé megkérdőjeleződött számomra.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."