Enel oké, hogy nagyon erős volt, de ettől függetlenül egy idióta. Big Mom meg egy Yonkou. Összehasonlíthatatlan. Neki nemcsak abból áll az arzenálja, hogy a démongyümölcsével hadonászik, mint Enel.
Teljesen esélytelen, hogy Brook kárt tegyen a Mamában, maximum azáltal, hogy visszájára fordítja a képességét, és nem ő vesz el éveket, hanem veszít... ki tudja, nem is ez a lényeg.
Luffy kijelentette, hogy többet nem fut el, de ugyanakkor azt is, hogy nem csinál ezen a szigeten hülyeséget. Csomószor hangoztatta, hogy "majd" leveri Big Mom-ot, de most Sanjiért jött. Zoróék szerintem elég jól megértették vele, hogy most nem csinálhat baromságot (persze ettől még csinál, ha úgy érzi helyesnek, hiszen ő Luffy).
De most komolyan, srácok, esélytelen, hogy Big Momot valaki leverje ebben a szálban, nem hiszem el, hogy ti ezt nem látjátok be, és már oldalakon keresztül erről megy a vita
Hiei nagyon szép érvelés volt, és logikus is amit mondasz, de Luffy akkora tövis jelenleg a Világkormány oldalában, hogy nem tudom elképzelni, hogy valakinek megforduljon a fejében, hogy Shichibukait csináljon belőle. Kis túlzással (sőt, talán nem is túlzás), Luffy Dragon után a Világkormány második számú nemezisévé nőtte ki magát.
Pláne, hogy a tiszt mekkora veszélyeket is hordozhat magával a Kormánnyal szemben, ha veszélyes ember kapja. Ezt láthattuk Feketeszakállnál is.
De tényleg logikus egyébként, abból a szempontból.
Dungeon- fogalmam sincs, hogy fogja megoldani Oda, hogy Luffyék úgy szökjenek el, hogy Big Mom haragja ne Zeff és a Gyojin sziget ellen irányuljon, de meg fogja oldani. Szerintem egyébként utánuk ered, annyira elkapja majd az agybaj. Ki tudja.
De az biztos, hogy meg fognak szökni, és az is biztos (mivel One Piece), hogy Zeffék is megússzák.
Azért itt még sok minden fogja bonyolítani a dolgokat. Bropperék is meg kell jelenjenek, ott van a bomba, Sanjinak is van terve, Pedro is ki fog művelni valami, és ki tudja, hogy Luffyék most hova tartanak. És még mindig itt van a rohadék Germa is, akik hirtelen kicsit más oldalra kerültek, de ettől függetlenül remélem, hogy ők lesznek elverve itt elsősorban (és remélem, hogy Sanji által).
Ugyanazokról megy már a vita oldalak óta, és mindenki csak ismételgeti saját magát. Szerintem nyugodtan megegyezhetünk abban, hogy nem fogunk megegyezni Ha minden igaz, nemsokára úgy is kiderül minden.